QUOTE(Ode @ 2007 12 27, 14:14)
Kalbant apie nutraukimą, esu tik už palaipsnišką, nes manau, kad staigus daro blogą poveikį ir mamai, ir vaikui.
Na, čia turbūt kiekvienas turi savo nuomonę, kaip ir visur
Dėl fiziologinių dalykų - tai žinoma, kad palaipsniškas dalykas gal ir geriau, kad kūnas, hormonai, ir dar ten kaži kas kažkaip po truputį persioriontuotų. Šiaip man gal ir gavosi kažkiek palaipsninis, nes pradžioj nuėmiau po truputį dieninius maitinimus, bet jau naktinį nuėmiau iš karto, nes realiai nežinau, ar ištverčiau per palaipsninį naktinį atjunkimą. Nes mažė rėktų per tuos nedavimus ir nesuprastų, kodėl jai mama čia duoda, čia neduoda. O dabar nėra - ir viskas "pasibaigė pienukas"... Bet čia man gal iš savo pozicijų taip lengviau buvo...
QUOTE(ericaa @ 2007 12 27, 15:12)
Tai kad nelabai yra tokios galimybės - aš visą dieną su ja viena būnu, migdyt reikia man, o niekaip kitaip nepasiduoda tik kaip lauke vežime arba namie su papu
Ir niekaip nepavyksta užmigdyt kitaip nei prie papulio, ane?
Aš tai nežinau nei ką patart tokiu atveju - nes aš kai atpratinėjau nuo dieninių maitinimų - dukrytę dieną mygdydavo močiutė, su kuria ji praleisdavo daug laiko, ir kuri jai buvo artima. Nebent tau vyras per atostogas galėtų padėt mygdydamas dienom, nors suprantama - juk ir vyrai nevisada tas atostogas turi kada nori...
Papildyta:
QUOTE(ambre @ 2007 12 27, 15:19)
Taigi musu atveju labai pasitarnavo vyro uzsispyrimas ir pagalba...O man zinokit, kazkokia mini depresija
- atrodo kazko netekau....Bet cia visoms taip turbut buna...
Ambre, perskaičiau tavo istoriją, pas mus labai panašiai šiuo metu viskas vyksta. Tu nedepresuok, viskas susitvarkys, turbūt tau tą tokiso nuotaikos antplūdi įvaro tie hormonai, kurie atsiranda (kažkur skaičiau) kad būna panašiai kaip pogimdyviniu laikotarpiu, kai po gimdymo moterims būna užeina tie nuotaikų svyravimai. Viskas susitvarkys, tavo vaikutis mylės tave lygiai taip pat kaip ir anksčiau mylėjo, ir lygiai taip pat tu jam esi reiaklinga
!