QUOTE(baltic*girl @ 2007 12 26, 13:09)
Su pirmaja bandziau mazinti, gavosi atvirkstinis variantas - jaute, kad bandau atjunkyti, nesuprasdavo kodel kartais duodu kartais ne, po keliu dienu zirzimo apsisprendziau mesti visai. Gydytojas irgi taip patare
Maniau bus sunkiau, bet abiem vaikam uzteko 2 dienu ir naktu pamirsti visa si reikala. Buvo sunkiau pasiruosti man psichologiskai nei vaikam. O kur dar nepatogumai metus, kaip skausmas.
Maniau bus sunkiau, bet abiem vaikam uzteko 2 dienu ir naktu pamirsti visa si reikala. Buvo sunkiau pasiruosti man psichologiskai nei vaikam. O kur dar nepatogumai metus, kaip skausmas.
Tai ir as taip - nutariau nedaryt kazkokiu kankynimu vaikui tai duodant tai neduodant. Tiesiog isejau miegot kitur. Siandien jau bus trecia naktis mums be papuko. Siryt dukryte atejusi pas mane 11 val. parode i kruti - klausdama pienuko - pasakiau kad pasibaige ir neber, tai ji kazkaip ramiai prieme.
QUOTE(3 sunu mama @ 2007 12 26, 18:24)
Maniskis pirmagimis pats atsisake kruties, kai buvo metuku,
Cia tai geras ! Galima sakyti, kad pasiseke tau
QUOTE(3 sunu mama @ 2007 12 26, 18:24)
Antrasis buvo 1,7 metuku ir jam buvo laaabai skanu. Tik man teko isvaziuoti porai dienu be jo. Pries isvaziuodama pasiruosiau buteliuka su pienu, pasitepiau kruti krienais ir daviau.... mazius isspjove kruti, ciupo buteliuka ir viskas. Tiesa pirma nakti graibe teti, ieskodamas kruties, bet man grizus, jau buvo viska uzmirses... Girdejau dar viena veiksminga apgaule: uzklijuoti speneli permatoma lipnia juosta
Su treciu dabar jauciuosi, kaip su pirmu... Taip jam be galo skanu...Bandau po truputi nujunkyti. Dabar duodu tik pries miega ir nakti. Maziui jau 1,6 metai.
Su treciu dabar jauciuosi, kaip su pirmu... Taip jam be galo skanu...Bandau po truputi nujunkyti. Dabar duodu tik pries miega ir nakti. Maziui jau 1,6 metai.
Na neblogu cia bajeriu su krienais sugalvojat, ir su tecio graibymu prijuokino
Vaje-vaje rasau jums cia, o paciai jau krutis sprogsta, tai vis laukiu, pakol nuslugs... kazi kiek dienu praeis... Bet jau viskas - atgal tikrai nebepratinsiu!