QUOTE(jurginelis @ 2007 12 18, 18:40)
Sveikos, specialiai ieskojau tokios temos. Kirbejo nerimas, kaip reikes atjunkyti maziuka, bet paskaicius dar baisiau pasidare
Bet jau reikia ruostis paciai moraliskai, tai gerai, kad patarimu cia galima rasti
Man tas moralinis aspektas oj koks sunkus: na sunku susitaikyt su tuo, kad as del kazkokiu nevisai aiskiu priezasciu turiu atimt is mano mylimiausio zmogeliuko taip jam patinkanti dalyka. O jau kai pagalvoju, kad tokiu apsikabinimu gulint prigludus viena prie kitos jau gali ir nebebut - tai is vis verkt norisi
QUOTE(Rustė @ 2007 12 18, 18:53)
tada rytinis maitinimas nunyko, liko tik nakčiai, paskui kas antrą dieną, ir paskui išvis nebemaitinau.
jokių guzų, jokių trmperatūrų,nors pieno turėjau tikrai daug
Oj, Rustė, tu gal cia gerai buvai sugalvojus - kad paskutinis etapas - nevisiskas drastiskas nebedavimas kruties, o kas antra nakti duodavai
nes as kai dabar naktinius is vis zraukiau - tai paciai dabar ojo-joi kas krutyse darosi
QUOTE(jurginelis @ 2007 12 18, 22:02)
Nakti daznai valgo, o ir tarp valgymu nepaleidzia - laiko mane uz zinduka. Guminio tiucio neima, is buteliuko negeria. Atrodo, ikistum tiute, gal butu ramesnis, bet nepripazistas jos
Kaip tada nuramint?
Pas mane buvo viens prie vieno - vakare uzmigdavo prie kruties, o nakti pabusdavo labai daznai, ir kad vyro ir saves nekankint verkimuu - duodavau pazist ir dukryte ramiausiai vel uzmigdavo, bet daznai budavo naktu -kad as su pakeltais marskiniai taip ir praleidavau visa nakti...
QUOTE(jurginelis @ 2007 12 19, 22:08)
As irgi galvoju, kad eiciau i kita kambari turbut, nes paciai sunku butu istverti tai. Ir aciu uz pasidalinima savo patirtimi
Papildyta:
Vat as to labiausiai ir bijau
Tikriausiai pati esu moraliskai nepasiruosusi atjunkymui. Matau, kad ir vaikas dar nezengia sito link. Matyt, tiesiog reikia palaukti, kada abiem jau bus tinkamas metas. Kazkur dar paskaiciau, kad reikia testi maitinima, kol isdygs kruminiai ir iltiniai dantukai. Tai iki dveju metu drasiai. Nes dvieju metuku vaikutis turi jau visus dantukus.
Papildyta:
Na, zodziu, as cia tik atsikalbineju, kad nereiketu nutraukti maitinimo
As taip pat sav visaip atkalbinejau, kad tik nenutraukt, tas dalykas man posamonej jau tesesi nuo metuku, vis mintyse buvo - kad jau "reiktu", bet is tikro man ir paciai labai patogu budavo - nes tai paprasciausias dukrytes nuraminimo budas nakti...
dar kai taip gailiai verkai kartais - na kaip tu neduosi?
QUOTE(Ode @ 2007 12 19, 22:26)
Na, o kadangi krūtis vis primena apie jose esantį pieną, tai pradėjau su sūnum dialogą.
Buvau nustebinta - jis nebeatsimena, ką reikia daryti!
Pažiūrėjo, pamaigė, pabandė pagraužti ir nuėjo.
čia tai geras
gal ir mums taip būtų, nors dabar tai aišku bijau apsinuogint prie dukrytes
QUOTE(Ode @ 2007 12 19, 22:26)
Neseniai išgirdau apie atliktus tyrimus, kur apskaičiavo, kiek laiko žmogaus vaikas turėtų žįsti, lyginant su nėštumo ilgiu, kūdikio išsivystimu, svoriu, lyginant su kitais žinduoliais... Atsakymas - 2-3 metus.
Žinot, kas mane labiausiai nustebino iš mediku pusės - ogi tai, kad kai mums su dukryte vasarą, kai dukrytei buvo vos virš metukų, teko pasibuvot gyd.įstaigose - vos ne visos gydytojos! akis išvertusios žiūrėjo į manę, kad aš vis dar ją maitinu krūtimi dažniausiai buvo "jūs ką? juk jau vaikui yra metai!" ir panašią reakciją girdėjau gal iš kokių 4 medikų, ir taip sakydavo lyg jai jau buvę 18! Net kažkaip keistai jaučiausi, nes anksčiau maniau, kad medikai kaip tik propaguoja ilgą žindymą