Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus "Genio" pradinė mokykla

QUOTE(pupa1 @ 2008 09 05, 10:17)
Na o mes gyvenam Zveryne, tai dabar vaziuoti ir palikti masina ant seskines kalno nei sis nei tas  biggrin.gif , o be to dar masinoje reiketu palikti broliuka maziuka, bei dar ir trecio laukiuosi 7 men, tai kazkaip nei sis nei tas su tipenimu nuo kalno gautusi  biggrin.gif , zodziu bardakas ir viskas, vistik gaunasi mokyklos kiemas tik mokytojams o kiti nescios ir neigalus apsi..te aukstielniki, o dar pastoviai pinigu praso, tai nors privazaivima sutvarkytu  biggrin.gif

O vyras padėt negali? Kokį pusmetį pavežiotų o paskui pirmokai jau patys į mokyklą vaikšto
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 09 05, 12:10)
O vyras padėt negali? Kokį pusmetį pavežiotų o paskui pirmokai jau patys į mokyklą vaikšto

vyras negali kiekvienadiena nuvezti del savo darbo laiko, o vaika viena is vieno zveryno galo i kita per miskelius (ypac saltuoju metu laiku kai tamsu) ir del tokio eismo tikrai nesiruosiu viena paleisti, ir tai yra ne esme, yra tevai ne is zveryno veza ir taip pat nescios, neigalus, o normaliai prisiparkuoti ner kur, juk reikia nueiti ir su mokytoja pabendrauti kaip vaikui sekasi. Esme tame, kad ir poliklikos, ir ministerijos, ir oro uostai, parduotuves bei kitos istaigos savo parkavimo aiksteles turi, bei nescioms ir neigaliems yra skirtos tam tikros patogios vietos, o cia kas tik mokytojos "neigalios ir nescios" prie pat mokyklos langu gali statyti, o visi kiti nors ir pasikarkit. Man atrodo, kad cia ne viena is tevu o mokytoja komentuoja mano mintis g.gif , labai jau tolerancijos mokiniu tevams ir nescioms truksta
Atsakyti
QUOTE(pupa1 @ 2008 09 05, 12:49)
vyras negali kiekvienadiena nuvezti del savo darbo laiko, o vaika viena is vieno zveryno galo i kita per miskelius (ypac saltuoju metu laiku kai tamsu) ir del tokio eismo tikrai nesiruosiu viena paleisti, ir tai yra ne esme, yra tevai ne is zveryno veza ir taip pat nescios, neigalus, o normaliai prisiparkuoti ner kur, juk reikia nueiti ir su mokytoja pabendrauti kaip vaikui sekasi. Esme tame, kad ir poliklikos, ir ministerijos, ir oro uostai, parduotuves bei kitos istaigos savo parkavimo aiksteles turi, bei nescioms ir neigaliems yra skirtos tam tikros patogios vietos, o cia kas tik mokytojos "neigalios ir nescios" prie pat mokyklos langu gali statyti, o visi kiti nors ir pasikarkit. Man atrodo, kad cia ne viena is tevu o mokytoja komentuoja mano mintis  g.gif , labai jau tolerancijos mokiniu tevams ir nescioms truksta

Na aš tikrai ne mokytoja doh.gif
Aš ir nežinojau kad nėščios gali statyti neįgaliųjų vietose g.gif
Galų gale troleibuse neužleidžia nėščių, o kad nėra kaip prisiparkuot tai aš nesistebiu. Čia Miglos gatvėje taip?
Atsakyti
Mokykla - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valisere @ 2008 08 31, 19:18)
Direktore tikrai moka "suzabveti" apie nieko negirdesit ir nematisit...

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir as siais metais pradaejau leisti savo dukra i Miglos g,pradejom cia nuo 2 klases.. gavome mokytoja, deja, as labai ja nepatenkinta.. vaikas per rugsejo menesi jau 3 kartus verke, ir prase pakeisti mokytoja.. tai as neiskentusi jai paskambinau, ir paaiskinau, kad daugiau negirdeciau is vaiko nusiskundimu.. o stai jums pvz.: "sita mergaite gal ausis su kefyru plauna", tai jus isivaizduokit, mergaitei pries visa klase taip uzveme.. o tuo tarpu pries tai, kitoje mokykloje tik geri atsiliepimai apie mano vaika buvo.. tai va, as jai dar pasakiau, kaip jus galejote taip mano vaikui paskayti, tai ji pasake, kad taip nesake.. nu vienu zodziu, paziuresiu kas bus toliau, bet tikrai nenusileisiu ir netylesiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujoke27 @ 2008 10 01, 09:32)
ir as siais metais pradaejau leisti savo dukra i Miglos g,pradejom cia nuo 2 klases.. gavome mokytoja, deja, as labai ja nepatenkinta.. vaikas per rugsejo menesi jau 3 kartus verke, ir prase pakeisti mokytoja.. tai as neiskentusi jai paskambinau, ir paaiskinau, kad daugiau negirdeciau is vaiko nusiskundimu.. o stai jums pvz.: "sita mergaite gal ausis su kefyru plauna", tai jus isivaizduokit, mergaitei pries visa klase taip uzveme.. o tuo tarpu pries tai, kitoje mokykloje tik geri atsiliepimai apie mano vaika buvo.. tai va, as jai dar pasakiau, kaip jus galejote taip mano vaikui paskayti, tai ji pasake, kad taip nesake.. nu vienu zodziu, paziuresiu kas bus toliau, bet tikrai nenusileisiu ir netylesiu  schmoll.gif

Nu, jo... Gal galima zinute, kuri cia taip mokytoja?
Atsakyti
ir as siais metais pradaejau leisti savo dukra i Miglos g,pradejom cia nuo 2 klases.. gavome mokytoja, deja, as labai ja nepatenkinta.. vaikas per rugsejo menesi jau 3 kartus verke, ir prase pakeisti mokytoja.. tai as neiskentusi jai paskambinau, ir paaiskinau, kad daugiau negirdeciau is vaiko nusiskundimu.. o stai jums pvz.: "sita mergaite gal ausis su kefyru plauna", tai jus isivaizduokit, mergaitei pries visa klase taip uzveme.. o tuo tarpu pries tai, kitoje mokykloje tik geri atsiliepimai apie mano vaika buvo.. tai va, as jai dar pasakiau, kaip jus galejote taip mano vaikui paskayti, tai ji pasake, kad taip nesake.. nu vienu zodziu, paziuresiu kas bus toliau, bet tikrai nenusileisiu ir netylesiu  schmoll.gif

Na jau sitaip tai negalima su vaiku elgtis, tuo labiau kad reikia padeti vaikui geriau jaustis naujoje vietoje , o ne visokiais epitetais izeidineti prie kitu vaiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa1: 02 spalio 2008 - 09:29

Galit parasyt kuri cia mokytoja? (AZ)
Atsakyti
Sveiki dar karteli, bandziau buti laaabai tolerantiska ir islaikyti tam tikra konfedicialuma apie mokytoja nuo kurios pabegom. Dabar jauciu pareiga paskelbti viesai... Mokytoja MARIJA PAKALNIENE, bukite sazininga ir nedrabstikyte purvais mano vaiko, kuri AS pati pasiemiau is Jusu klases ir pervedziau i kita, normalia mokykla. Baikite smeizti ir skleisti gandus apie tai kad Jus ji "ISVARETE, ISGYVENDINOTE" is savo klases. Jus neturite jokios moralines ar kitokios teises taip elgtis su vaikais kurie Jums "neitinka" tik del Jums, vienai zinomu priezasciu.
Budama mokytoja, turetumet vaikus mokyti buti draugiskais, gerbti vieni kitus, padeti ir kitokiu vertybiu. Dabar Jus mokate neapikantos ir nustatynejat vaikus pries tuos kuriu nemegstate pati.... Gal galetumet man paaiskinti ka gero ir doro yra tame, kai is Jusu klases iseina dar vienas "netinkamas" mokynis ir Jus ta proga leidziate sau nupirkti vaisiu ir su vaikais "ATSVESTI" ? Kokia tai svente? Ka vaikams paaiskinate tokia sventes "proga"? O gal geriau viesai pasakykte kiek kainuoja Jusu "meile" vaikui? g.gif Vokeliai dabar madingi... Siulau Jums pamastyti apie tai ka darote, nes visu "negeru" vaiku is savo kalses "neismesit" ... Sekmes Jums darbuose ir asm. gyvenime. Ir laikykite liezuvi uz dantu, nes ir sienos turi ausys....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valisere: 12 spalio 2008 - 12:45
Valisere, o kuriam filiale dirba ši nuostabioji pedagogė ir kelintokams dabar dėsto?
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2008 10 12, 20:08)
Valisere, o kuriam filiale dirba ši nuostabioji pedagogė ir kelintokams dabar dėsto?

Blindziu 1, dabar pas ja antrokai.
Atsakyti