Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus "Genio" pradinė mokykla

QUOTE(elvyrce @ 2008 08 18, 10:38)
O koks tas vokeliu turinys, jei ne paslaptis, kad maza nepasirodytu..  ax.gif

i privata tau viska surasiau:)
Atsakyti
QUOTE(Valisere @ 2008 08 13, 20:18)
O mes is sios mokykos tikimes pabegt... mano vaikas lanke 1 klase Blindziu g. esu pasibaisejus mokytoja ir direktore. Nzn kodel ir kuom mano vaikas neitiko kad visus metus mokytoja nieko nesake, o kai iki metu pabaigos liko ~1,5 men. pradejo aiskint kad vaikas yra debilas, nemoka skaityti, rasyti ir skaicioti... Visa laika pasiekimu knygele buvo pyldoma maziausiai menesi vieluojant, o i klausyma:Kaip jam sekasi? visada gyrdejau kad lb judrus, bet tuo paciu smalsus ir t.t. tikrai pripazystu kad skaito kazkiek skemienodamas o kas liecia matematika supranta ne viska. Lanke prailginta grupe ir ten dirbanti mokytoja, nuostabus zmobus, visada dirbo su vaikas ir maniski taip pat ir nemate jokiu problemu...Besibaigiant mokslu metams, suzinojau kad 3 vaikai palieka musu klase del mokytojos nesugebejimo dirbt su vaikais.. kalbejau su tais tevais ir jie pripazino kad ju vaikai taip pat kaip ir maniskis yra prarade visiska motivacija ir nora mokytis.. Kas liecia direktore i mano prasyma perkelti vaika i kita klase sukele tikra skandala, apkaltino mane tuom kad "vaikas yra aplestas, nepriziurimas ir auga neaisku kokioje seimoje".... Gerai kad turiu telefone si irasa...  O i mano pasiulyma atsiusti man i namus vaiku teisiu apsaugos tarnyba, kuri isitikintu kaip ir kur gyvena vaikas, pasake kad as jis negazdinciau ir kad "ten dirba tik nieko daugiau nesugebantis"... Kas liecia uniformas, tai cia buvo ismesti pingai, nes ja realiai vaikas uzsidejo tik kelis kartus...

Sveiki, gal galetumete pasakyti, kokia cia mokytoja blink.gif galima ir i AZ 4u.gif

Atsakyti
Sveiki,
GAL ŽINOTE, KAS PARDUODA 134 DYDŽIO UNIFORMĄ MERGAITEI ?
Atsakyti
QUOTE(sedka @ 2008 08 27, 18:32)
Sveiki,
GAL ŽINOTE, KAS PARDUODA  134 DYDŽIO UNIFORMĄ MERGAITEI ?

Žinau, kad Šeškinėje (ten kur tas parduotuvių kompleksas raudonas, prie autobusų žiedo, 2 aukšte) galima užsisakyti uniformą. Arba galima parinkti ir jau gatavą nusipirkti.
Papildyta:
QUOTE(Valisere @ 2008 08 13, 19:18)
O mes is sios mokykos tikimes pabegt... mano vaikas lanke 1 klase Blindziu g. esu pasibaisejus mokytoja ir direktore. Nzn kodel ir kuom mano vaikas neitiko kad visus metus mokytoja nieko nesake, o kai iki metu pabaigos liko ~1,5 men. pradejo aiskint kad vaikas yra debilas, nemoka skaityti, rasyti ir skaicioti... Visa laika pasiekimu knygele buvo pyldoma maziausiai menesi vieluojant, o i klausyma:Kaip jam sekasi? visada gyrdejau kad lb judrus, bet tuo paciu smalsus ir t.t. tikrai pripazystu kad skaito kazkiek skemienodamas o kas liecia matematika supranta ne viska. Lanke prailginta grupe ir ten dirbanti mokytoja, nuostabus zmobus, visada dirbo su vaikas ir maniski taip pat ir nemate jokiu problemu...Besibaigiant mokslu metams, suzinojau kad 3 vaikai palieka musu klase del mokytojos nesugebejimo dirbt su vaikais.. kalbejau su tais tevais ir jie pripazino kad ju vaikai taip pat kaip ir maniskis yra prarade visiska motivacija ir nora mokytis.. Kas liecia direktore i mano prasyma perkelti vaika i kita klase sukele tikra skandala, apkaltino mane tuom kad "vaikas yra aplestas, nepriziurimas ir auga neaisku kokioje seimoje".... Gerai kad turiu telefone si irasa...  O i mano pasiulyma atsiusti man i namus vaiku teisiu apsaugos tarnyba, kuri isitikintu kaip ir kur gyvena vaikas, pasake kad as jis negazdinciau ir kad "ten dirba tik nieko daugiau nesugebantis"... Kas liecia uniformas, tai cia buvo ismesti pingai, nes ja realiai vaikas uzsidejo tik kelis kartus...

Čia, matyt, nuo mokytojos priklauso. Direktorė visai nieko pasirodė.
Ir uniformas kasdien vaikai turės devėti. Na, mes į Miglos g. leisime į 1 klasę. Kol kas mane sužavėjo ir mokytoja ir aplinka.
Na, tikiuosi, kad mums taip nenutiks kaip jums ir baigsime visas 4 klases.
Atsakyti
QUOTE(jufike @ 2008 08 31, 16:29)
Žinau, kad Šeškinėje (ten kur tas parduotuvių kompleksas raudonas, prie autobusų žiedo, 2 aukšte) galima užsisakyti uniformą. Arba galima parinkti ir jau gatavą nusipirkti.
Papildyta:
Ir uniformas kasdien vaikai turės devėti. Na, mes į Miglos g. leisime į 1 klasę. Kol kas mane sužavėjo ir mokytoja ir aplinka.

Direktore tikrai moka "suzabveti" apie nieko negirdesit ir nematisit... Tikiosi kad tai bus visus 4 metus, ir Jums neteks i ja kreiptis del kokiu nors problemu...
Atsakyti
QUOTE(Valisere @ 2008 08 31, 20:18)
Direktore tikrai moka "suzabveti" apie nieko negirdesit ir nematisit... Tikiosi kad tai bus visus 4 metus, ir Jums neteks i ja kreiptis del kokiu nors problemu...

Su direktore perdaug nebendravau. Mane mokytoja labai sužavėjo. Vyrui teko daugiau su ja bendrauti dėl vaiko priėmimo į mokyklą. Tai jam patiko. O gal su vyrais ji geriau bendrauja nei su moterimis? Žinau, kad vyrams kartais geriau eiti pas gydytoją, į darželį, į mokyklą, dar į panašias įstaigas, nes į juos kitaip kreipiasi. Mamoms tai ir papriekaištauti galima wink.gif
Na, aš tikiuosi, kad konfliktų nekils ir kad dėl visko rasime bendrą kalbą. Jau tiek investavome į šią mokyklą, tai norisi tikėti, kad ją ir baigsime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufike: 01 rugsėjo 2008 - 15:09
QUOTE(jufike @ 2008 09 01, 15:07)
Jau tiek investavome į šią mokyklą, tai norisi tikėti, kad ją ir baigsime.

Dar nepradėjote mokytis, o jau investavote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2008 09 01, 18:48)
Dar nepradėjote mokytis, o jau investavote? g.gif

biggrin.gif Aš manau, remontai ir inventorius mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, vezam vaika i genio mokykla miglos g., tai dar tokios nesamones ryte neteko matyti: visa gatvele uzsikemsa nuo masinu , prasilenkti ner kur, i mokyklos kiema neleidzia vaziuoti kadangi ponios mokytojos ten matot masinas stato, o kur tada nescioms ir neigaliems masinas pasistatyti g.gif , visos parduotuves, istaigos, oro uostai tokias vietas turi, o cia matot Ponios mokytojos tik gali statyti ir dar naudojasi tuom atseit mokiniai ten vaiksto, bet masinos tai mokytoju. Kur tada kitiems apsisukti, kur neigaliam zmogui ar nesciai pasistatyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa1: 04 rugsėjo 2008 - 08:34
QUOTE(jufike @ 2008 08 31, 16:29)
Papildyta:

O jus gyvenate Zveryne, ar tiesiog prisiregistravote, kaip pavyko pakliuti?
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 09 02, 09:18)
biggrin.gif  Aš manau, remontai ir inventorius  mirksiukas.gif

Na, ne tik. Dar laiko nemazai sugaisome. smile.gif
Beje, faina, kad bureliu daug.

QUOTE(elvyrce @ 2008 09 04, 17:04)
O jus gyvenate Zveryne, ar tiesiog prisiregistravote, kaip pavyko pakliuti?

Ne, mes negyvename Zveryne, bet vyras ten dirba.

Beje, mes darome labai paprastai. Pasistatome masina ant Seskines kalno, nevaziuojame per kamscius. Ir tapu tapu, miskelio keliuku, 2 minutes ir mes mokykloje. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufike: 04 rugsėjo 2008 - 22:06
QUOTE(jufike @ 2008 09 04, 23:01)
Na, ne tik. Dar laiko nemazai sugaisome. smile.gif
Beje, faina, kad bureliu daug.
Ne, mes negyvename Zveryne, bet vyras ten dirba.

Beje, mes darome labai paprastai. Pasistatome masina ant Seskines kalno, nevaziuojame per kamscius. Ir tapu tapu, miskelio keliuku,  2 minutes ir mes mokykloje.  thumbup.gif

Na o mes gyvenam Zveryne, tai dabar vaziuoti ir palikti masina ant seskines kalno nei sis nei tas biggrin.gif , o be to dar masinoje reiketu palikti broliuka maziuka, bei dar ir trecio laukiuosi 7 men, tai kazkaip nei sis nei tas su tipenimu nuo kalno gautusi biggrin.gif , zodziu bardakas ir viskas, vistik gaunasi mokyklos kiemas tik mokytojams o kiti nescios ir neigalus apsi..te aukstielniki, o dar pastoviai pinigu praso, tai nors privazaivima sutvarkytu biggrin.gif
Atsakyti