O mes is sios mokykos tikimes pabegt... mano vaikas lanke 1 klase Blindziu g. esu pasibaisejus mokytoja ir direktore. Nzn kodel ir kuom mano vaikas neitiko kad visus metus mokytoja nieko nesake, o kai iki metu pabaigos liko ~1,5 men. pradejo aiskint kad vaikas yra debilas, nemoka skaityti, rasyti ir skaicioti... Visa laika pasiekimu knygele buvo pyldoma maziausiai menesi vieluojant, o i klausyma:Kaip jam sekasi? visada gyrdejau kad lb judrus, bet tuo paciu smalsus ir t.t. tikrai pripazystu kad skaito kazkiek skemienodamas o kas liecia matematika supranta ne viska. Lanke prailginta grupe ir ten dirbanti mokytoja, nuostabus zmobus, visada dirbo su vaikas ir maniski taip pat ir nemate jokiu problemu...Besibaigiant mokslu metams, suzinojau kad 3 vaikai palieka musu klase del mokytojos nesugebejimo dirbt su vaikais.. kalbejau su tais tevais ir jie pripazino kad ju vaikai taip pat kaip ir maniskis yra prarade visiska motivacija ir nora mokytis.. Kas liecia direktore i mano prasyma perkelti vaika i kita klase sukele tikra skandala, apkaltino mane tuom kad "vaikas yra aplestas, nepriziurimas ir auga neaisku kokioje seimoje".... Gerai kad turiu telefone si irasa... O i mano pasiulyma atsiusti man i namus vaiku teisiu apsaugos tarnyba, kuri isitikintu kaip ir kur gyvena vaikas, pasake kad as jis negazdinciau ir kad "ten dirba tik nieko daugiau nesugebantis"... Kas liecia uniformas, tai cia buvo ismesti pingai, nes ja realiai vaikas uzsidejo tik kelis kartus...