Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus "Genio" pradinė mokykla

QUOTE(gama33 @ 2008 05 26, 08:20)
Sveiki, planuoju leisti vaiką į Miglos g. pradinę mokyklą. Gal galite pasidalinti kokius mokesčius reikės mokėti mokykloje. Ačiū.

Mes leidziame vaika i geni miglos g. Musiskis eina i klase , kur turi papildoma mokytoja (pagrindine mokytoja ir pagalbine mokytoja) ir uz ja mokame. Siaip i men. pas mumis gaunasi su papildoma mokytoja, pusryciais , pietumis ir dviem bureliais apie 350 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelyte7: 28 gegužės 2008 - 12:53
O ar pasiteisino mokytojo asistento samdymas?
Atsakyti
Ar tikrai nei vienam pirmokui nereikia uniformos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 05 29, 09:43)
Ar tikrai nei vienam pirmokui nereikia uniformos?  g.gif

Mums reikia! Parasiau az
Atsakyti
Laba diena visiems,uzsirasem i 1 klase Blindziu gatvei, gal kas ka gali pasakyti apie mokytoja Lina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zora @ 2008 06 05, 16:13)
Laba diena visiems,uzsirasem i 1 klase  Blindziu gatvei, gal kas ka gali pasakyti apie mokytoja Lina  blink.gif

Kokia pavardė?
Atsakyti
Kitais metais labai noretume eiti i genio mokykla Miglos g. Patarkite, kokiu budu galima ten pakliuti, - pasiryze pasinaudoti ivairiausiomis priemonemis. ir gal galite rekomenduoti mokytoja, kuri 2009 m. tures nauja klase.
busiu laabai dekinga!
Atsakyti
Mums irgi atliko mergaitiška pirmokės uniforma. Sarafanas ir švarkelis. 128 dydis. Rašyti į AŽ.
Atsakyti
O mes is sios mokykos tikimes pabegt... mano vaikas lanke 1 klase Blindziu g. esu pasibaisejus mokytoja ir direktore. Nzn kodel ir kuom mano vaikas neitiko kad visus metus mokytoja nieko nesake, o kai iki metu pabaigos liko ~1,5 men. pradejo aiskint kad vaikas yra debilas, nemoka skaityti, rasyti ir skaicioti... Visa laika pasiekimu knygele buvo pyldoma maziausiai menesi vieluojant, o i klausyma:Kaip jam sekasi? visada gyrdejau kad lb judrus, bet tuo paciu smalsus ir t.t. tikrai pripazystu kad skaito kazkiek skemienodamas o kas liecia matematika supranta ne viska. Lanke prailginta grupe ir ten dirbanti mokytoja, nuostabus zmobus, visada dirbo su vaikas ir maniski taip pat ir nemate jokiu problemu...Besibaigiant mokslu metams, suzinojau kad 3 vaikai palieka musu klase del mokytojos nesugebejimo dirbt su vaikais.. kalbejau su tais tevais ir jie pripazino kad ju vaikai taip pat kaip ir maniskis yra prarade visiska motivacija ir nora mokytis.. Kas liecia direktore i mano prasyma perkelti vaika i kita klase sukele tikra skandala, apkaltino mane tuom kad "vaikas yra aplestas, nepriziurimas ir auga neaisku kokioje seimoje".... Gerai kad turiu telefone si irasa... O i mano pasiulyma atsiusti man i namus vaiku teisiu apsaugos tarnyba, kuri isitikintu kaip ir kur gyvena vaikas, pasake kad as jis negazdinciau ir kad "ten dirba tik nieko daugiau nesugebantis"... Kas liecia uniformas, tai cia buvo ismesti pingai, nes ja realiai vaikas uzsidejo tik kelis kartus...
Atsakyti
QUOTE(dawa @ 2008 02 12, 13:20)
Ar i Genio pradine Miglos g. ne pagal adresa priima?

Galiu pasakyti tik tiek ,kad priima pagal kysiu dydi, o ne pagal gyvenama vieta.
Kiek pazystamu turiu, visi ne pagal gyvenama vieta papuole. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2008 08 15, 19:08)
Galiu pasakyti tik tiek ,kad priima pagal kysiu dydi, o ne pagal gyvenama vieta.
Kiek pazystamu turiu, visi ne pagal gyvenama vieta papuole. doh.gif

Sventa tiesa, direktore megeja vokeliu, saldainiai, brendis - jai ne "dovanele"
Atsakyti
QUOTE(Valisere @ 2008 08 16, 03:57)
Sventa tiesa, direktore megeja vokeliu, saldainiai, brendis - jai ne "dovanele"

O koks tas vokeliu turinys, jei ne paslaptis, kad maza nepasirodytu.. ax.gif
Atsakyti