Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus "Genio" pradinė mokykla

QUOTE(Kava&arbata @ 2016 01 13, 09:26)
Nes moketi reikia puse tiek kiek privacioje kas menesi smile.gif, o ne kiekvienas gali, dar kur visokios rinkliavos, remontai  doh.gif (esu paskaiciavus, kad privati mokykla labai nedaug atsilieka nuo sios), o klasese virs 30  doh.gif Gal naujoji direktore ives daugiau tvarkos.

Apie kokius mokescius jus čia kalbat?
Kalbėjau su pavaduotoja, kol nebuvo dar direktorės, tai mokesčiai tik tie oficialūs: 80 eur popietinė klasė (jei neklystu iki 18 val) + maitinimas + mokami būreliai. Tai manau 80 eur ir 430 eur už privačia skiriasi šiek tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2016 01 13, 09:48)
Apie kokius mokescius jus čia kalbat?
Kalbėjau su pavaduotoja, kol nebuvo dar direktorės, tai mokesčiai tik tie oficialūs: 80 eur popietinė klasė (jei neklystu iki 18 val) + maitinimas + mokami būreliai.  Tai manau 80 eur ir 430 eur už privačia skiriasi šiek tiek  g.gif

smile.gif privati 203 EU, yra privaciu ir 150 EU ir t.t. (cia ne pradinuku kaina, o nuo 5 kl.) 430, tai jau labai kazkokia prabangi.
Pradinuku su prailgintomis: Vilniaus privati gimnazija -280 EU, Saltinelio - 175 EU, Saules 280 EU ir t.t.

Man si mokykla kas menesi kainavo 145 EU (kai sudejau visas rinkliavas) 9 men., dabar moku 220 - 17 vaiku klaseje. Cia be bureliu ir maitinimo.

Nezinot kokios rinkliavos buna? Nu pvz. klases remontas ir t.t. Kadangi pasikeite direktore, tai gal ir tvarka pasikeis. Gal sutvarkys valgykla, kurioje vaikai net valgyti nenori.

Yra mokykloje puikiu mokytoju, papuolant pas juos nelabai ir svarbu kiek kas ten kainuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 13 sausio 2016 - 09:19
QUOTE(Kava&arbata @ 2016 01 13, 09:57)

Man si mokykla kas menesi kainavo 145 EU (kai sudejau visas rinkliavas) 9 men., dabar moku 220 - 17 vaiku klaseje. Cia be bureliu ir maitinimo.

Nezinot kokios rinkliavos buna? Nu pvz. klases remontas ir t.t. Kadangi pasikeite direktore, tai gal ir tvarka pasikeis. Gal sutvarkys valgykla, kurioje vaikai net valgyti nenori.

Yra mokykloje puikiu mokytoju, papuolant pas juos nelabai ir svarbu kiek kas ten kainuoja smile.gif

Gal galit parašyt už ka mokat 220 (kas ieina į ta kaina)?
Čia Genio mokykloj pas jus 17 vaiku klasej? Nes kiek girdejau tai po 30 vaiku buna...

Kitas rinkliavas žinau kokios gali būti, bet niekas negali priversti jas moketi ar duoti.... kas gali tas duoda, kas ne - ne. Čia gi valstybinė mokykla
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2016 01 13, 10:53)
Gal galit parašyt už ka mokat 220 (kas ieina į ta kaina)?
Čia Genio mokykloj pas jus 17 vaiku klasej? Nes kiek girdejau tai po 30 vaiku buna...

Kitas rinkliavas žinau kokios gali būti, bet niekas negali priversti jas moketi ar duoti.... kas gali tas duoda, kas ne - ne. Čia gi valstybinė mokykla

Genio mokykloje virs 30, dabar mokomes kitur (iskart pasakau, kad nieko pries sita mokykla neturiu biggrin.gif, maniskis baige, turejo superine mokytoja ir t.t.). Tik nesibaigs viskas 80 EU Tiesiog Jums palyginau koks skirtumas tarp sios mokyklos ir kitu smile.gif Del to ir kalbama, kad mokykloje daugumas "turtuoliu" vaikai, nes ji nera tokia jau pigi g.gif

Kai rinks pinigus vienam ar kitam, tai greiciausia Jus viena busit kuri nesides smile.gif Na higienos reikmenims desites, jei suolas suluzes greiciausia desites, 2 mokytojas pasveikinsite per kaledas, velykas, gimtadieni ir t.t. Niekas Jusu nevers, bet negi neprisidesit prie geresniu salygu? Tikrai neatsimenu nei vieno kuris neprisidejo biggrin.gif O kadangi 85 proc. klases teveliu pinigingi biggrin.gif, tai issisvaigsta iki begalybes lotuliukas.gif

Kalbu apie Migla, Blindziu nelankeme 4u.gif (tik girdejau, kad ten viskas paprasciau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 13 sausio 2016 - 10:58
QUOTE(Kava&arbata @ 2016 01 13, 11:50)
Genio mokykloje virs 30, dabar mokomes kitur (iskart pasakau, kad nieko pries sita mokykla neturiu biggrin.gif, maniskis baige, turejo superine mokytoja ir t.t.). Tik nesibaigs viskas 80 EU Tiesiog Jums palyginau koks skirtumas tarp sios mokyklos ir kitu smile.gif Del to ir kalbama, kad mokykloje daugumas "turtuoliu" vaikai, nes ji nera tokia jau pigi  g.gif

Kai rinks pinigus vienam ar kitam, tai greiciausia Jus viena busit kuri nesides smile.gif Na higienos reikmenims desites, jei suolas suluzes greiciausia desites, 2 mokytojas pasveikinsite per kaledas, velykas, gimtadieni  ir t.t. Niekas Jusu nevers, bet negi neprisidesit prie geresniu salygu? Tikrai neatsimenu nei vieno kuris neprisidejo biggrin.gif

Nesakau, kad nesidesiu... tiesiog visi aplinkui tik ir kalba, kokia brangi, kiek daug moket reikia ir pan. Mokykla paprasta valstybine, tai man ir kyla toks kaip ir pyktis del tu rinkliavu.... is kitos puse jei jau tiek n metu visi rinko ir remontavo, tai kiek galima tuos remontus daryt biggrin.gif

Beje kalbant apie mokytojas, kuria rekomenduotumete pirmokui.... Edita ar Jurgita jei zinote jas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2016 01 13, 12:07)
Nesakau, kad nesidesiu... tiesiog visi aplinkui tik ir kalba, kokia brangi, kiek daug moket reikia ir pan. Mokykla paprasta valstybine, tai man ir kyla toks kaip ir pyktis del tu rinkliavu.... is kitos puse jei jau tiek n metu visi rinko ir remontavo, tai kiek galima tuos remontus daryt  biggrin.gif

Beje kalbant apie mokytojas, kuria rekomenduotumete pirmokui.... Edita ar Jurgita jei zinote jas  ax.gif

Tas ir stebina, kad valstybine smile.gif Bet manau, kad patys tevai daug kur kalti su tom rinkliavom. Juk "nelygis" pvz. dovanoti mokytojoms kuklesnes dovanas biggrin.gif (sveikinamos mokytojos ir privaciose mokyklose, tik 10 kartu kukliau)

Nezinau siu mokytoju.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2016 01 13, 12:13)
Tas ir stebina, kad valstybine smile.gif Bet manau, kad patys tevai daug kur kalti su tom rinkliavom. Juk "nelygis" pvz. dovanoti mokytojoms kuklesnes dovanas biggrin.gif (sveikinamos mokytojos ir privaciose mokyklose, tik 10 kartu kukliau)

O cia jau tevu psichologines problemos biggrin.gif tada klausimas tokiems ar lygis vaikus vest i valstybine mokykla?
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2016 01 13, 12:15)
O cia jau tevu psichologines problemos  biggrin.gif  tada klausimas tokiems ar lygis vaikus vest i valstybine mokykla?

Tik klaseje tokiu "turtuoliu" bus daugumas lotuliukas.gif lotuliukas.gif si mokykla jau senokai ne valstybines mokyklos lygio. Valstybinio lygio tik klasiu dydziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 13 sausio 2016 - 11:23
QUOTE(Kava&arbata @ 2016 01 13, 09:57)
smile.gif privati 203 EU, yra privaciu ir 150 EU ir t.t. (cia ne pradinuku kaina, o nuo 5 kl.) 430, tai jau labai kazkokia prabangi.
Pradinuku su prailgintomis: Vilniaus privati gimnazija -280 EU, Saltinelio - 175 EU, Saules 280 EU ir t.t.

kokioje mokykloje mokotes, jei nepaslaptis? Kaip tik siuo metu renkuos mokama mokykla. Gal galite parasyti asmenine zinute? Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daisy3: 13 sausio 2016 - 11:29
QUOTE(daisy3 @ 2016 01 13, 12:27)
kokioje mokykloje mokotes, jei nepaslaptis? Kaip tik siuo metu renkuos mokykla. Gal galite parasyti asmenine zinute? Aciu

Jei ne paslaptis, gal galit ir cia parasyt i kokia mokykla perejot. Ir man idomu.... reikes ir man rinktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2016 01 13, 12:29)
Jei ne paslaptis, gal galit ir cia parasyt i kokia mokykla perejot. Ir man idomu....  reikes ir man rinktis  4u.gif

Mes neperejom, mes baigem Genio ir reikejo eiti i 5 kl. Jei bus puiki mokytaja, tai daugumas istoja i jezuitus 4u.gif (jei esate tikintys)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 13 sausio 2016 - 11:36
QUOTE(Kava&arbata @ 2016 01 13, 12:32)
Mes neperejom, mes baigem Genio ir reikejo eiti i 5 kl.

Na as ta ir turejau minty... i kokia perejot po Genio 4u.gif
Atsakyti