Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus "Genio" pradinė mokykla

Ar matet si puslapi?

Lietuvos mokytojai

Tik gaila, kad nedaug mokytoju ivertinta. Perziurejau pvz zveryno gimnazija, tai mano nuomone labai daug kur sutapo (kiek teliko is mano buvusiu mokytoju). Aisku kai prabalsave tik keli, tai tik asmenines nuomones. Bet jei daugiau prabalsuotu, tai jau vis sis tas, arba nebutinai... smile.gif
Atsakyti
Na ir kokie ispudziai po susirinkimo? biggrin.gif
Atsakyti
sakyciau normalus smile.gif tikriausiai visiems teigiami, kas pateko i sarasa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 04 03, 11:47)
Na ir kokie ispudziai po susirinkimo?  biggrin.gif

Įspūdžiai po susirinkimo tokie smile.gif , kad:
- iš tiesų, kas pakliuvo džiaugėsi, kas nepakliuvo turbūt nelabai (buvo ir tokių);
- klasėse labai daug vaikų. Nežinau, ar 35 vaikai klasėje yra normalu? g.gif
- mokyklos patalpos/aplinka, lyginant su kitomis mano matytomis, prašosi bent šiokio tokio remonto ar patvarkymo, džiaugiuosi, kad bent klasės patalpos atrodė normaliau, ir šiais metais nebuvo prašoma tėvų klasę remontuoti (kiek teko girdėti, iki šiol tėvai remontuodavo kiekvienų pirmokų klasę).

Būsima mokytoja (-os) labai patiko, tad į kitus trūkumus nekreipiame dėmesio, nes šį mokykla arčiausiai namų ...
Atsakyti
QUOTE(spurrga @ 2014 04 03, 14:13)
Įspūdžiai po susirinkimo tokie  smile.gif , kad:
- iš tiesų, kas pakliuvo džiaugėsi, kas nepakliuvo turbūt nelabai (buvo  ir tokių);
- mokyklos patalpos/aplinka, lyginant su kitomis mano matytomis, prašosi bent šiokio tokio remonto ar patvarkymo, džiaugiuosi, kad bent klasės patalpos atrodė normaliau, ir šiais metais nebuvo prašoma tėvų klasę remontuoti (kiek teko girdėti, iki šiol tėvai remontuodavo kiekvienų pirmokų klasę).

Būsima mokytoja (-os) labai patiko, tad į kitus trūkumus nekreipiame dėmesio, nes šį mokykla arčiausiai namų ...

Sveikinimai visiems patekusiems !

Beje, kuri mokytoja susilauke tokio populiarumo šiais metais ?
Turiu mintyje 35 mokinius. O kokia situacija Blidžiuose? Gal ten kuklesnes klases formavo?
Atsakyti
QUOTE(spurrga @ 2014 04 03, 13:13)
- iš tiesų, kas pakliuvo džiaugėsi, kas nepakliuvo turbūt nelabai (buvo  ir tokių);

cia katroj mokykloj buvo susirinkimas (su vaikais ligoninei gulim ) gal ka praleidom doh.gif mes i blindziu gatve norim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spurrga @ 2014 04 03, 13:13)

del klasiu visiskai sutinku, na bet gal dar kas nors atsisakys. del aplinkos mane ji kaip ir tenkina, sioki toki remonta padarysim tikriausiai vistiek.
Jus kartais ne i C klasej?
Atsakyti
Laba diena,

Gal kas zinote ka apie sitas mokytojas: Kristina Bernackienė, Raimonda Čepkauskaitė, Aldona Bikerienė, Valerija Kvedaravičienė, Violeta Varnagirnienė , Stasė Žabienė , Birutė Matukonienė?

I pirma klase planuojame vesti 2015 rugseji. Patogiau butu Blindziu g., bet labiau rupi issirinkti gera pedagoga.

Atsakyti
QUOTE(Smėlio Migla @ 2014 04 04, 05:27)
del klasiu visiskai sutinku, na bet gal dar kas nors atsisakys. del aplinkos mane ji kaip ir tenkina, sioki toki remonta padarysim tikriausiai vistiek.
Jus kartais ne i C klasej?

Taip, mes C-ėkai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Padangė @ 2014 04 03, 20:33)
cia katroj mokykloj buvo susirinkimas (su vaikais ligoninei gulim ) gal ka praleidom  doh.gif  mes i blindziu gatve norim  4u.gif

Labai jau pavėluotai atsakau, rašiau apie Miglos g, Blindžiuose, man atrodo, iregi jau buvo, tad gal ir sudalyvavote
Papildyta:
QUOTE(atete @ 2014 04 03, 19:42)
Sveikinimai  visiems patekusiems !

Beje, kuri mokytoja susilauke tokio populiarumo šiais metais ?
Turiu mintyje 35 mokinius. O kokia situacija Blidžiuose? Gal ten kuklesnes klases formavo?

Miglos g visose klasėse yra virš 30 vaikų, 32 ar 35 - didelio skirtumo turbūt nėra.
Atsakyti
QUOTE(spurrga @ 2014 04 14, 10:37)
Taip, mes C-ėkai smile.gif

klasiokai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spurrga @ 2014 04 14, 10:37)

Labai jau pavėluotai atsakau, rašiau apie Miglos g, Blindžiuose, man atrodo, iregi jau buvo, tad gal ir sudalyvavote
Papildyta:
Miglos g visose klasėse yra virš 30 vaikų, 32 ar 35 - didelio skirtumo turbūt nėra.

Aciu uz ats. jau sudalyvavome susirinkime,
Blinziuose taip pat po 32 mokinukus, musu mokytoja pakraupus kaip reiks tiek sutalpinti doh.gif siuo metu pas ja yra 26 mokinukai ir tik 26 kedes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2014 04 15, 06:45)
Aciu uz ats. jau sudalyvavome susirinkime,
Blinziuose taip pat po 32 mokinukus, musu mokytoja pakraupus kaip reiks tiek sutalpinti  doh.gif  siuo metu pas ja yra 26 mokinukai  ir tik 26 kedes  biggrin.gif

Speju kad is 1e? smile.gif
Atsakyti