Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus "Genio" pradinė mokykla

Sveiki 4u.gif

2014m (Blindziu g.) pirmokeliu mokytojos bus 3 :
Ramune Miliute
Ligita Cibulskiene
Janina Galiniene

kas kokiu atsiliepimu, rekomendaciju ????????? 4u.gif
Pleazzzzzzzzz notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Help, help help.gif help.gif help.gif

QUOTE(Vardaite @ 2013 10 13, 21:37)
Sveiki,
Perziurejau skyreli- gan negausiai mamos raso apie dirbancias mokytojas. Suprantu, subjektyvumo daug,bet vis tiek galetumete pasidalinti savo vaiku patirtimi, ispudziais apie mokykla, mokytoju,kad ir subjektyvu, bet apibudinima. Tai padetu kazkiek sprendziant pas kuria mokytoja leisti. Vienkartine pazintis su mokytoja juk ne rodiklis. O kas leidzia vaika 4 metus daugiau galetu papasakoti. Domina dabartines 4 -oku mokytojos 4u.gif

Mes 2014m rugseji taippat i 1-ma klase zygiuosim ax.gif
Labai idomu ir labai aktuoli visa info 4u.gif
help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Sveiki, aš asmeniškai baigiau šią mokyklą ir likę tik geriausi atsiminimai.
Norėčiau sužinoti kokios galimybės patekti ne pagal gyv. vietą ir kokios mokytojos dirbs 2015 metais.
Mane mokė mok. Laima ir Audra. Nesitikiu, bet labai norėčiau, kad vieną iš vaikų mokytų būtent jos.
Atsakyti
Laba, gal kas zinote, blindziu mokytojos : Ligita ir Janina, kuri stipresnis pedagogas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blackout @ 2013 10 20, 09:59)
Sveiki, aš asmeniškai baigiau šią mokyklą ir likę tik geriausi atsiminimai.
Norėčiau sužinoti kokios galimybės patekti ne pagal gyv. vietą ir kokios mokytojos dirbs 2015 metais.
Mane mokė mok. Laima ir Audra. Nesitikiu, bet labai norėčiau, kad vieną iš vaikų mokytų būtent jos.

Jei turite omenyje Audronę Vasiliauskienę, tai šiemet ji turi pirmokus. Mokytojos Laimos dabartiniame darbuotojų sąraše lyg ir nėra...

Jeigu teisingai skaičiuoju, tai 2015 m. pirmokėlius turės dabartinių trečiokų mokytojos: Birutė Matukonienė, Stasė Žabienė, Violeta Varnagirienė, Valerija Kvedaravičienė, Aldona Bikerienė, Raimonda Čepkauskaitė, Kristina Bernackienė.
Atsakyti
QUOTE(lauriux77 @ 2013 09 06, 13:50)
Sveiki,

Gal galite rekomenduoti gerą mokytoją, kuri 2014 m. ims pirmokus Blindžių g.
Būsiu labai dėkinga  4u.gif  Galima į AZ.

ir mane domina:)
Atsakyti
Sveiki, gal kas parduoda Genio mokykleles uniforma mergaitei (ugiui-136-138)?

rasykita i až
aciu
Atsakyti
Laba diena,
gal esamų ketvirtokų ar buvusių mokinių mamos pasidalintų informacija apie mokytoją Neringą Epštein? Galima į až. Ačiū
Atsakyti
Sveiki, ar jau galima užsirašyti pirmokėlį į Genio mokyklą rudeniui? O gal jau per vėlu?
Atsakyti
Mes uzsiraseme 2014 m rugsejuj dar lapkriti smile.gif i blindzius ir tai jau buvome pagal sarasa 80 ti doh.gif
Atsakyti
Blindžiuose kelis metus iš eilės nesurenka pilnų klasių.
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2014 02 13, 14:00)
Blindžiuose kelis metus iš eilės nesurenka pilnų klasių.

o po kiek vaiku klasese?
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2014 02 14, 13:36)
o po kiek vaiku klasese?

Pas populiariasiąs - 27, pas kitas - iki 20. Mano vaikų laidoje vienoje klasėje buvo 17, kitoje 14.
Atsakyti