Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus "Genio" pradinė mokykla

mano vaikui uzrenka ir pagrindines mokytojos.
ir kiek maciau pravedamas pamokeles, tai antra mokytoja i jas nesikisa.

Atsakyti
QUOTE(bububu @ 2012 05 13, 16:52)
mano vaikui uzrenka ir pagrindines mokytojos.
ir kiek maciau pravedamas pamokeles, tai antra mokytoja i jas nesikisa.

Nera prasmes diskutuoti, nes Jus visas pamokas bunat salia vaiko ir zinote, kad prie jo mokytoja neprieina ir jam ji visai nereikalinga. Visiem likusiems 25 (ar kiek ten klaseje) ji padeda tik ne Jusu vaikui. smile.gif
Atsakyti
arba jus pagiezinga mama, kuri jauciasi, kad permoka uz prailginta grupe, arba pagiezinga mokytojos asistente, kuri negauna pakankamai pinigeliu...smile.gif

o kad zinotumet, kas vyksta pamoku metu, patarciau daugiau bendrauti su mokytojom, tada zinosite, kas praveda pamoka. mokytojos asistente i pagrindines mokytojos pravedama pamoka nesikisa- ji padeda vaikams ruosti namu darbus, veda i valgykla, i lauka, lydi vaikucius i ekskursijas ir pan. ir tikrai pamoku metu jiems nepadeda ir netrukdo.

beje, mokytojos asistente visu teveliu sumokamu pinigeliu negauna, jie " nuseda" kitoje kiseneje.
Atsakyti
QUOTE(bububu @ 2012 05 13, 17:34)
arba jus pagiezinga mama, kuri jauciasi, kad permoka uz prailginta grupe, arba pagiezinga mokytojos asistente, kuri negauna pakankamai pinigeliu...smile.gif

o kad zinotumet, kas vyksta pamoku metu, patarciau daugiau bendrauti su mokytojom, tada zinosite, kas praveda pamoka. mokytojos asistente i pagrindines mokytojos pravedama pamoka nesikisa- ji padeda vaikams ruosti namu darbus, veda i valgykla, i lauka, lydi vaikucius i ekskursijas ir pan. ir tikrai pamoku metu jiems nepadeda ir netrukdo.

beje, mokytojos asistente visu teveliu sumokamu pinigeliu negauna, jie " nuseda" kitoje kiseneje.

Esu teisinga smile.gif

Ir kaip sakiau diskusija beprasme.

P.S. nesu mokytoja, nei padejeja smile.gif Ir dar iki Jusu sioje temoje rasiau, kad negaila ne cento uz tai ka gauna mano vaikas. Skaityti tema reiketu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 13 gegužės 2012 - 16:55
Mamos, pasidalinkite savo patirtimi, kiek kas mokėjote rinkliavų pirmoje klasėje ( remontui ir pan.)
Mano sūnus, kai prieš penketą metų pradėjo eiti į pirmą klasę, tada dėjomės po 400 Lt remontui. g.gif

Gal jau yra žinomos šiemetinės rikliavų sumos?

P.S. Skaitant paskutines diskusijas, galiu pasakyt, kad ir aš, ir dar viena mama iš mano sūnaus klasės nemokėjome už antrą mokytoją ;ir mokstas nuo to nenukentėjo - įstojome į Jėzuitus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AndzeLuka @ 2012 05 13, 17:53)

P.S. Skaitant paskutines diskusijas, galiu pasakyt, kad ir aš, ir dar viena mama iš mano sūnaus klasės nemokėjome už antrą mokytoją ;ir mokstas nuo to nenukentėjo - įstojome į Jėzuitus.  thumbup.gif

Diskusija ne apie tai, ar mokslas nukentes ar ne lotuliukas.gif Diskusija apie tai, kad uz tuos nemokancius sumoka kiti vaikuciai smile.gif Ir tai jau tik sazines reikalas.
Papildyta:
QUOTE(bububu @ 2012 05 13, 17:34)

tikiu, kad yra ten negraziu dalyku, ju turbut yra visur verysad.gif Taciau siai dienai esu labai patenkinta tai ka gauna mano vaikas. Taip pat, manau, kad labai priklauso nuo mokytojos pas kuria papuoli g.gif
Atsakyti
Jusu ziniai, mokytojos asistente gauna fiksuota atlyginima. nei kiti vaikuciai, nei ju teveliai nuo to nenukencia.
Atsakyti
QUOTE(bububu @ 2012 05 11, 18:03)
Zveryne gyvenantys teveliai nemoka uz antra mokytoja jei ju vaikas nelanko prailgintos grupes. Mokama tik i klases fonda.
Mokykla juk valstybine ne privati.

Be to direktore negali priversti teveliu moketi uz antra mokytoja, jei ju vaikas nelanko prailgintos grupes. Taip kaip ir negali priversti tevu vesti vaika i  Blindziu korpusa, jei gyvena arciau Miglos gatves.
g.gif

QUOTE(Kava&arbata @ 2012 05 13, 13:33)
Visada atsiranda kurie nemoka  smile.gif ...
.... Taigi jei Jus nemokate - visa tai Jusu vaikui sumoka kiti tevai  g.gif
Galima nemoketi jei tik sazine leidzia  smile.gif Del to ir yra blindziu gatveje klases, kurios neturi antros mokytojos ir yra nemokama.

Kava&arbata, kam taip užsipuolėt mamytę bububu, kuri tik parašė informaciją apie mokesčius.

Ji juk rašo, kad gyvena Paribio gatvėje - tai kas čia per pasiūlymas blink.gif eiti į Blindžių, kai Miglos gatvė šalia.

... ir tikrai nemanau, kad mokate už bububu vaikutį schmoll.gif Ar jums pakyla mokestis?

Va, dar apie atlyginimus:
http://www.genio.vil...n...6&Itemid=64

KOL DAR NEUŽSIPUOLĖT IR MANĘS - NESIMOKOM ŠIOJE DVIEJŲ MOKYTOJŲ MOKYKLOJE... ... o ir nenorėčiau, mano vaikams užtenka mokyklos, kur klasėje po vieną mokytoją mirksiukas.gif

O dabar siūlau taikytis ir eikit gerti kavos ar arbatos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapiuksss: 13 gegužės 2012 - 18:30
QUOTE(lapiuksss @ 2012 05 13, 19:25)
Kava&arbata, kam taip užsipuolėt mamytę bububu, kuri tik parašė informaciją apie mokesčius.

Ji juk rašo, kad gyvena Paribio gatvėje - tai kas čia per pasiūlymas  blink.gif eiti į Blindžių, kai Miglos gatvė šalia.

... ir tikrai nemanau, kad mokate už bububu vaikutį  schmoll.gif  Ar jums pakyla mokestis?

Va, dar apie atlyginimus:
http://www.genio.vil...n...6&Itemid=64

KOL DAR NEUŽSIPUOLĖT IR MANĘS - NESIMOKOM ŠIOJE DVIEJŲ MOKYTOJŲ MOKYKLOJE...   ... o ir nenorėčiau, mano vaikams užtenka mokyklos, kur klasėje po vieną mokytoją  mirksiukas.gif

O dabar siūlau taikytis ir eikit gerti kavos ar arbatos  drinks_cheers.gif

Nieko neuzsipuoliau, issakiau savo nuomone. Beje mamyte neklause kiek reik moketi, o pasake, kad ji nemoka ax.gif Man si mokykla pagal gyvenamaja vieta priklauso, nes gyvenu Paribio gatveje smile.gif

Ir sutinku, kad nera cia ko pyktis drinks_cheers.gif

O sita tema kuo Jus domina, jei Jusu vaikai nesimoko sioje mokykloje ir nenoretumete? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 13 gegužės 2012 - 18:55
Brangiosios mamytės,Tik juokas ima beskaitant.Neseniai ir aš taip klausinėjau.Po susirinkimo išėjot nusiminusios,kas klasėj daug vaikų.Tas pats buvo ir mano patirtyje.Nenusiminkit,prirašo tiek daug todėl,kad išbėga daug į Blindžius.Mes taip pat pabėgom ir žinau,kad liko apie pusė klasės ten.sako,kad metai iš metų tas pats...Įdomiausia tai,kad Blindžiai direktorės pateikiami kaip bausmė,jei kas nenorėjo ar ginčijosi dėl mokesčio.Čia puiku ,o ir mokytojos tikrai geros.Ir mokėti nereikia,nes nėra antros padėjėjos.
Atsakyti
QUOTE(Adele101 @ 2012 05 13, 21:02)
Brangiosios mamytės,Tik juokas ima beskaitant.Neseniai ir aš taip klausinėjau.Po susirinkimo išėjot nusiminusios,kas klasėj daug vaikų.Tas pats buvo ir mano patirtyje.Nenusiminkit,prirašo tiek daug todėl,kad išbėga daug į Blindžius.Mes taip pat pabėgom ir žinau,kad liko apie pusė klasės ten.sako,kad metai iš metų tas pats...Įdomiausia tai,kad Blindžiai direktorės pateikiami kaip bausmė,jei kas nenorėjo ar ginčijosi dėl mokesčio.Čia puiku ,o ir mokytojos tikrai geros.Ir mokėti nereikia,nes nėra antros padėjėjos.

Siaip labai domina, o kodel isejote? As galvoju gal cia mum taip pasiseke g.gif Is musu klases neisejo nei vienas vaikas. Esu tikrai labai patenkinta viskuo. Kodel taip yra? Ar cia tikrai priklauso tik nuo mokytojos g.gif
Atsakyti
Mamytes, per susirinkima buvo pasakyta, kad moketi reikia tik uz prailginta grupe, jei vaikutis neis i prailginta grupe, moketi nereikia, jei vesit i prailginta grupe, tuomet mokat 270lt/men, nesvarbu ar lanket ar ne, cia jau priklauso kaip uzrasot vaikuti. O mokestis yra todel, kad iki 13h (ar kada ten pamokeles baigiasi) mokytoja islaiko valstybe, prailgintam darbui valstybe nemoka, todel mes patys samdomes mokytoja, kad vaikas galetu buti iki 17.30h. Visa tai aiskiai supratome ir klausimu nekilo, kadangi iskarto pasakeme, jog noresime prailgintos grupes 4u.gif
Atsakyti