Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus "Genio" pradinė mokykla

O gal jau aiškios rinkliavos prieš mokykla: remontui ir pan.
Šiandien sužinojau, kad patekom į 1 c. Kaip matau jau keletas mamyčiu čia yra iš 1c.

Ir kodėl taip brangu prailginta grupė? Mano sūnus prieš metus kai baigė Genio pradinę tokiu kainu nebuvo. Kiek pamenu pirmoje klasėje mokėjom apie 140 Lt, o vėliau atsisakėm, kadangi gyvenam Žvėryne, tai sūnus pats nami pareisavo.
Atsakyti
QUOTE(AndzeLuka @ 2012 05 11, 15:50)
O gal jau aiškios rinkliavos prieš mokykla: remontui ir pan.
Šiandien sužinojau, kad patekom į 1 c. Kaip matau jau keletas mamyčiu čia yra iš 1c.

Ir kodėl taip brangu prailginta grupė? Mano sūnus prieš metus kai baigė Genio pradinę tokiu kainu nebuvo. Kiek pamenu pirmoje klasėje mokėjom apie 140 Lt, o vėliau atsisakėm, kadangi gyvenam Žvėryne, tai sūnus pats nami pareisavo.

Na, tiek mazai niekad nebuvo. Buvo visada 240. Cia gi uz 2 mokytojas mokestis. Ar einat puse dienos, ar visa, - mokama pilna suma. Jei nereikia prailgintos su 2 mokytojom, tam yra Blindziai. Visi einame cia zinodami visas salygas.
O realiai pabrango 30 Lt.
Atsakyti
na mes tiek nemokėdavom.. Sūnus tik prieš metus baigė mokykla Miglos g. ir už jokia antra mokytoja mes nemokėjom, nes nesinaudojom prailginta grupe.
Atsakyti
Zveryne gyvenantys teveliai nemoka uz antra mokytoja jei ju vaikas nelanko prailgintos grupes. Mokama tik i klases fonda.
Mokykla juk valstybine ne privati.

Be to direktore negali priversti teveliu moketi uz antra mokytoja, jei ju vaikas nelanko prailgintos grupes. Taip kaip ir negali priversti tevu vesti vaika i Blindziu korpusa, jei gyvena arciau Miglos gatves.
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bububu: 11 gegužės 2012 - 17:10
QUOTE(bububu @ 2012 05 11, 18:03)
Zveryne gyvenantys teveliai nemoka uz antra mokytoja jei ju vaikas nelanko prailgintos grupes. Mokama tik i klases fonda.
Mokykla juk valstybine ne privati.

Be to direktore negali priversti teveliu moketi uz antra mokytoja, jei ju vaikas nelanko prailgintos grupes. Taip kaip ir negali priversti tevu vesti vaika i  Blindziu korpusa, jei gyvena arciau Miglos gatves.
g.gif

nenoriu gincytis, bet ir as supratau, kad mokame ne uz prailginta grupe (nes nuo siu metu Miglos Genyje tokios paprasciausiai nera, o uz antra mokytoja, kuri dirba nuo ryto iki 17.30, taigi buna ir su tais vaikais, kurie nelieka ilgiau po pamoku, o kadangi ji kitokios algos negauna, tam ir yra tie musu 270 lt (nepriklausomai nuo to, ar atostogos, ar vaikas serga, si suma nesikeicia). Kaip kelis akrtus akcentavo direktore, visu, kuriu netenkina sis mokestis, laukia Blindziai. Nors man tai irgi sunkiai suvokiama, beje, mums Migla ir pagal gyvenamaja vieta priklauso...
Atsakyti
na net nezinau. Leidziu vaika i Miglos g. ir tikrai nemoku uz antra mokytoja nei pilnos, nei dalines sumos, nes gyvenu Paribio g.
Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2012 05 11, 07:22)
Mes irgi  1c

oi suklydau mes i 1 A,pas mokytoja Gita
Atsakyti
tai visgi idomu, kaip ten su tais 270 lt? kaip kitos mamos supratote?
Atsakyti
QUOTE(mikis @ 2012 05 13, 04:54)
tai visgi idomu, kaip ten su tais 270 lt? kaip kitos mamos supratote?

Mano dukra dabar baige pirma klase,mes i menesi mokam 240 lt,o mazoji eis i pirma klase mokesim po 270 lt
Atsakyti
QUOTE(bububu @ 2012 05 11, 18:29)
na net nezinau. Leidziu vaika i Miglos g. ir tikrai nemoku uz antra mokytoja nei pilnos, nei dalines sumos, nes gyvenu Paribio g.

Visada atsiranda kurie nemoka smile.gif , taciau naudojasi antros mokytojos paslaugomis (juk mokytoja buna ir pamoku metu, padeda vaikams ir t.t.), net jei neeina i popamokine veikla, tai tokiu atveju turetu moketi 120 lt . Taigi jei Jus nemokate - visa tai Jusu vaikui sumoka kiti tevai g.gif
Galima nemoketi jei tik sazine leidzia smile.gif Del to ir yra blindziu gatveje klases, kurios neturi antros mokytojos ir yra nemokama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 13 gegužės 2012 - 12:34
Del savo sazines esu pilnai rami. Mokykla valstybine, pamokas vaikams praveda pagrindine mokytoja.
Atsakyti
QUOTE(bububu @ 2012 05 13, 15:51)
Del savo sazines esu pilnai rami. Mokykla valstybine, pamokas vaikams praveda pagrindine mokytoja.

Zinoma prie Jusu vaiko antra mokytoja neprieina ir nepadeda lotuliukas.gif , nes Jus nemokate. Tiesiog uz pagalba Jusu vaikui apmoka likusi klase.

Manau ir tu kurie pasalpas ima, nerodydami savo algos irgi sazine svari. Ivairiu zmoniu yra.
Atsakyti