Mano mažiukė lanko antrą klasę Migloj pas mokytoją Nijolę Gerasionienę, esame labai patenkinti
Tiek pačia mokytoja, tiek mokykla, tiek direktore. o dėl mokesčių, tai pusbrolio vaikai eina į mokyklą " be mokesčio", tai susėdę skaičiavom kiek jis išleidžia pietums, prailgintai grupei ( kur beje vaikai suvedami iš visų klasių ), būreliams ir tam, kad mokytoja su vaiku darytų pamokas, tai gavosi ne ką mažiau
Jis pats buvo apakęs, taip, kad nėra čia ką kalbėti apie mistinius mokęsčius, o pagalbinė mokytoja - tiesiog puiku. Mergaitė į mokyklą išėjo jau puikiai skaitydama, taigi kol mokytoja mokė vaikučius raidelių, Audrutė išsivesdavo jau skaitančius į seklytėlę ir ten jie skaitydavo tekstus, lygiai taip pat pamokos metu prieina prie vaikučių, kuriems sunkiau sekasi. Ir dar daug privalumų, ne bereikalo tiek norinčių patekti į šią mokyklą. Mes patys iš Trakų Vokės vežiojam ir mūsų kaimynai veža į tą pačią mokyklą savo pirmokėlę. Pusė klasės suvažiuoja iš užmiesčių. O mokytojos Staselės kiek žinau pernai 4 vaikai išlaikė testus į Jėzuitus, deja 2 vaikų tėvai nepraėjo pokalbio.
Asmeniškai aš laaaabai patenkinta šia mokykla ir mano pažįstami neveltui jau abu vaikus leido ir draugams rekomendavo. Juk ten susirinkę dauguma per draugų ir artimųjų rekomendacijas, o nemanau, kad kas savam blogą mokyklą rekomenduotų
Taip, kad pletkai pletkais, jei šneka, reiškia gerai, aš tikrai kiekvienam nebijočiau rekomenduoti
Informuoju, kad šita nuomonė yra šališka, todėl toli gražu neatspindi tikros situacijos Miglos g. Genio mokykloje. Kam įdomu - į a.ž.