Tiesiog reklama kaip pagal užsakymą arba reklamavimasis.O iš kur žinot,kad Blindžių filialui tai netaikytina?Iš kur tokios žinios,kad ten vaikų mažiau?
Aš kai teiravausi,tai supratau,kad klasių daugiau Blindžių filiale.
Visai esu patenkinta Blindžių filialu ir aš ir vaikai.O kas dėl dviejų mokytojų-galiu pastebėti,kad atsirado ir ten klasė su dviem mokytojom.Bet aš pastebėjau,kad kiekvieną dieną mačiau vaikus klasėje sėdinčius suoluose,kai tuo tarpu kitų klasių vaikai ilsisi gryname ore,Leiskite paklausti,ar tai gerai tiek vaikams SĖDĖTI po pamokų iki vakaro klasėje?Jie nieko daugiau ir nemato kaip popierių,pieštuką ir sąsiuvinį!SIAUBAS!
Tiesiog reklama arba pasireklamavimas.Taip,pastebėjau,kad ir Blindžių filiale yra klasė su dviem mokytojom.Pastebėjau ir tai,kad kiek beeitum-matai tą patį vaizdelį.Po pamokų vaikai ilsisi gryname ore,o toje klasėje su dviem mokytojom, vaikai nuolat sėdi suoluose ir rašo ar piešia.Pagalvojau,kad vargšai vaikai,nes nieko nemato visą dieną kaip tik sąsiuvinį,pieštuką,popieriaus lapą.O kaip išsėdėti tiek?SIAUBAS!Va,tau ir dvi mokytojos.
QUOTE(Adele101 @ 2011 11 02, 23:11)
Tiesiog reklama arba pasireklamavimas.Taip,pastebėjau,kad ir Blindžių filiale yra klasė su dviem mokytojom.Pastebėjau ir tai,kad kiek beeitum-matai tą patį vaizdelį.Po pamokų vaikai ilsisi gryname ore,o toje klasėje su dviem mokytojom, vaikai nuolat sėdi suoluose ir rašo ar piešia.Pagalvojau,kad vargšai vaikai,nes nieko nemato visą dieną kaip tik sąsiuvinį,pieštuką,popieriaus lapą.O kaip išsėdėti tiek?SIAUBAS!Va,tau ir dvi mokytojos.
Kam du kartus ta pati rasote? Nesinervuokit. As asmeniskai nieko nereklamuoju , man isvis si mokykla beveik kieme. Nezinau kaip blindziu gatveje, bet Miglos eina kasdien i lauka, o kad mokosi tai mano supratimu yra gerai.
QUOTE(Adele101 @ 2011 11 02, 21:54)
O iš kur žinot,kad Blindžių filialui tai netaikytina?Iš kur tokios žinios,kad ten vaikų mažiau?
Iš to, kad mano 2 vaikai lanko, trečio ten neleisiu...
Apie Blindžius deja pasakyti daug negaliu. Esu tik girdėjus, kad filialai smarkiai skiriasi ir kad Blindžiai gauna mažiau mokyklos vadovybės dėmesio. Tačiau patirties neturiu, todėl galiu ir sklyst.
O dėl reklamos - surašiau savo įspūdžius, norite tikėkite, norite ne
Būna ir problemėlių mokykloj (tikiu, kad bet kokioj), bet man svarbiausia, kad kartu su mokytojom ir kitais tėvais viską išsprendžiam. Tiek
Gero vakaro visoms ir daugiau pozityvumo
O dėl reklamos - surašiau savo įspūdžius, norite tikėkite, norite ne
Būna ir problemėlių mokykloj (tikiu, kad bet kokioj), bet man svarbiausia, kad kartu su mokytojom ir kitais tėvais viską išsprendžiam. Tiek
Gero vakaro visoms ir daugiau pozityvumo
Nesuprantu kuo tas dėmesys gali skirtis.Jei turite omeny,kad langai nauji sudėti Miglos gatvės filiale,o Blindžių filiale seni,tai nemanau,kad nuo to kenčia vaikų auklėjimas.Blindžių filiale graži aplinka ir manau prie to daug prisidėjo nauja pavaduotoja , visas mokytojų kolektyvas .Mokėjo suorganizuoti talką ir mes su vaikais noriai padirbėjom.Štai ir rezultatas-graži aplinka.Ateis laikas ir langams.
QUOTE(Adele101 @ 2011 11 03, 23:44)
Nesuprantu kuo tas dėmesys gali skirtis.Jei turite omeny,kad langai nauji sudėti Miglos gatvės filiale,o Blindžių filiale seni,tai nemanau,kad nuo to kenčia vaikų auklėjimas.Blindžių filiale graži aplinka ir manau prie to daug prisidėjo nauja pavaduotoja , visas mokytojų kolektyvas .Mokėjo suorganizuoti talką ir mes su vaikais noriai padirbėjom.Štai ir rezultatas-graži aplinka.Ateis laikas ir langams.
Blindziuose tvora su skylem tarybiniu laiku net nenudazyta, tiesa rudeni buvo kieme atsirade futbolo vartai. Ner nei krepsinio lanko, nei suoliuko. Akmuo vienas yra, tiesa Lapai sluojami kas diena, tiesa, bet aplinka dvelkia gudziais tarybiniais laikais.
QUOTE(Lotosas @ 2011 11 23, 23:33)
Blindziuose tvora su skylem tarybiniu laiku net nenudazyta, tiesa rudeni buvo kieme atsirade futbolo vartai. Ner nei krepsinio lanko, nei suoliuko. Akmuo vienas yra, tiesa Lapai sluojami kas diena, tiesa, bet aplinka dvelkia gudziais tarybiniais laikais.
o gal galėtumėte patikslinti, kaip tvora (su skylėm, be skylių) prisideda prie ugdymo proceso ir ugdymo kokybės?
Manau, kad abi mokyklos geros, kadangi turi puikius mokytojų kolektyvus. Skirtumas tik prailgintos grupės darbe ir mokytojų skaičiuje. Bet čia jau individualus sprendimas, ne visiems aktuali prailginta grupė. Mes mokomės Miglos gatveje, - super viskas. Bet zinau, dabar nuo kitu metu Blindziuose bus superine mokytoja, pas kuria jau spalio menesi buvo uzpildytas visas busimos klases sarasas
Mano mažiukė lanko antrą klasę Migloj pas mokytoją Nijolę Gerasionienę, esame labai patenkinti Tiek pačia mokytoja, tiek mokykla, tiek direktore. o dėl mokesčių, tai pusbrolio vaikai eina į mokyklą " be mokesčio", tai susėdę skaičiavom kiek jis išleidžia pietums, prailgintai grupei ( kur beje vaikai suvedami iš visų klasių ), būreliams ir tam, kad mokytoja su vaiku darytų pamokas, tai gavosi ne ką mažiau Jis pats buvo apakęs, taip, kad nėra čia ką kalbėti apie mistinius mokęsčius, o pagalbinė mokytoja - tiesiog puiku. Mergaitė į mokyklą išėjo jau puikiai skaitydama, taigi kol mokytoja mokė vaikučius raidelių, Audrutė išsivesdavo jau skaitančius į seklytėlę ir ten jie skaitydavo tekstus, lygiai taip pat pamokos metu prieina prie vaikučių, kuriems sunkiau sekasi. Ir dar daug privalumų, ne bereikalo tiek norinčių patekti į šią mokyklą. Mes patys iš Trakų Vokės vežiojam ir mūsų kaimynai veža į tą pačią mokyklą savo pirmokėlę. Pusė klasės suvažiuoja iš užmiesčių. O mokytojos Staselės kiek žinau pernai 4 vaikai išlaikė testus į Jėzuitus, deja 2 vaikų tėvai nepraėjo pokalbio. Asmeniškai aš laaaabai patenkinta šia mokykla ir mano pažįstami neveltui jau abu vaikus leido ir draugams rekomendavo. Juk ten susirinkę dauguma per draugų ir artimųjų rekomendacijas, o nemanau, kad kas savam blogą mokyklą rekomenduotų
Taip, kad pletkai pletkais, jei šneka, reiškia gerai, aš tikrai kiekvienam nebijočiau rekomenduoti
Taip, kad pletkai pletkais, jei šneka, reiškia gerai, aš tikrai kiekvienam nebijočiau rekomenduoti