Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus "Genio" pradinė mokykla

QUOTE(Tuoj @ 2011 06 08, 22:40)
Yra mokytojų, sugebančių valdyti klasę - tada jokių burtų nereikia. O jeigu vaikai taip ir lieka "minia", tai kąžin, ar burtai padėtų... g.gif

Ketvirtos klasės kontrolinių diktantų diagramos su Jūsų nuomone nesutiktų, kad galima išmokyti nors ir 100 mokinių vienam "labai geram" mokytojui. Pradinėje mokykloje "varomoji jėga" - individualizavimas ir didelis dėmesys vaiko darbui ir jo asmenybei. Mokytojas ne robotas.
Atsakyti
Laba diena visoms mamytėms,norėjau pasidomėti o koks yra mokesti si šią mokyklėlę?Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutev @ 2011 07 20, 12:05)
Laba diena visoms mamytėms,norėjau pasidomėti o koks yra mokesti si šią mokyklėlę?Ačiū 4u.gif

Šiaip tai jokio mokesčio nėra, bet jeigu norite prisidėti prie gerbuvio... tai ką nusprendžia klasės tėvų komitetas... O jeigu lankysite prie Žvėryno žiedo esančią mokyklą (Blindžių gt.) tai teks mokėti už maitinimą (jeigu norės mokykloje pusryčiauti ar pietauti) ir už pailgintos dienos grupę( apie 100Lt). Kaina už šią paslaugą priklausys nuo to kiek ilgai ir kaip dažnai pasiliks joje. Tokia tvarka yra visose Vilniaus mokyklose
Atsakyti
QUOTE(senė @ 2011 06 09, 07:04)
Ketvirtos klasės kontrolinių diktantų diagramos su Jūsų nuomone nesutiktų

Aš sakiau tik, kad yra mokytojų, mokančių valdyti klasę, o yra ir kitokių. Kontrolinis diktantas mano nuomonę nei patvirtina, nei paneigia.
QUOTE(Tutev @ 2011 07 20, 12:05)

Jei klausi apie neoficialius "mokesčius", tai Blindžių g. man tokių nepasitaikė.
Pirmos klasės pradžioje rinkome pinigėlių klasės aplinkai gerinti, bet tikrai be jokio spaudimo, pačiu tėvu iniciatyva.
Atsakyti
Sveikos, pabaigėme šią mokyklą ir galim padovanoti uniformą berniukui, kam yra sunku įsigyti. 134 cm ūgio. Rašyti į asmeninę žinutę.
Atsakyti
QUOTE(deizyte29 @ 2011 08 04, 17:25)
Sveikos, pabaigėme šią mokyklą ir galim padovanoti uniformą berniukui, kam yra sunku įsigyti. 134 cm ūgio. Rašyti į asmeninę žinutę.

Sveiki,
gal dar niekas nepriglaude uniformos?
Su mano pirmoku tokia situacija: jam pasiuvo uniforma Genio mokyklai ugiui 134, bet liemene tai tokio platumo ir ilgumo buvo, kad ten 1.5 pirmoko tilptu. As kazkaip ramiai atsisakiau jos ir paprasiau pasiuti mazesne - ugiui 128. Kazkaip buvo rugpjucio pradzia ir man net nesove i galva mintis, kad mes tos liemenes negausim iki rugsejo 1. Na stai skambinu as i siuvykla MANOVITA, kur visai mokyklai siuva uniformas ir man sako motersike, kad jie tos liemenes nepasiuvo, kazkur pasimete lapelis ir t.t. zodziu mano pirmokui liemene bus pasiuta tik po rugsejo 1 , ir tai nepasake kada po rugsejo 1 d. blink.gif Stai ir suku galva, kad reikejo geriau imti ta didele, o po to pasisiuti mazesne. Gal kas turit senas uniformas, kad ir tam paciam ugiui 134, arba paskolinkit, arba parduokit. Labai jau nesmagu vaikui be pilno komplekto uniformos, man tai pikta schmoll.gif
Rasykit i AZ arba tel 8698- 10212. Aciu .
Atsakyti
QUOTE(angela77 @ 2011 08 26, 09:51)
mano pirmokui liemene bus pasiuta tik po rugsejo 1

Nusiraminkit, daugelis pirmokų iš viso neperka tos liemenės ax.gif
Atsakyti
Yra ir kitų siuvyklų, siuvančių tokias pat uniformas tik pigiau. Pabandykit paieškoti internete
Atsakyti
QUOTE(senė @ 2011 01 06, 00:24)
Perskaičiau Jūsų klausimą apie mokytoją Bikerienę ir nenoriu žaisti slėpynių. Galiu prisistatyti pati. Aš esu Blindžių filialo mokytoja, kitais moksklo metais, tikiuosi, turėsiu naują pirmokų klasę. Pagal tradiciją mano raidė"E". Klasė yra prie valgyklos ir bufeto, pirmame aukšte. Klasėje turime kompiuterius, kopijuoklį ir spausdintuvą. Yra ir televizorius su DVD grotuvu. Labai reikalingas internetas, bet gaila - jo mokykloje nėra.Tai tokie klasės "patogumai ir turtai". Mano
pedagoginis stažas jau per 30 metų. Džiaugiuosi, kad per tiek darbo metų puikiai sutarėme su mokiniais ir tėvais.
Mokykloje, manau, svarbiausia stengtis mokytojai būti teisingai sau ir kitiems. Ne "gerai', bet teisingai. Tada visi žino elgesio taisykles, jų laikosi, jaučiasi saugūs, pasitikintys savimi, draugais, mokytojais. Jeigu mokytoja geba  vertinti mokinio poelgius ir veiklą protu, o ne jausmais, jeigu mokinys mato objektyvų vertinimą, tai nesiblaškys, dirbs kryptingai, nuosekliai, tikslingai. Suprantu kiekvieną vaiką ir tėvą. Jaučiu jų išgyvenimus ir nerimą. Pati esu motina ir močiutė. Esu baigusi medicinos mokyklą, turiu dviejų pedagoginių specialybių diplomus-ikimoklinio ugdymo pedagogikos ir psichologijos ir pradinio ugdymo. Nemėgstu kalbėti už akių, nes tai beprasmiška. Nenutyliu ir aiškinuosi nesusipratimus atvirai ir į akis. Su visais. Ir su mokyklos administracija.
Kas dar svarbiausia? Ogi sąsiuvinių taisymai, profesiniai gebėjimai žinios. Tai noriu patikinti tėvus, kad sąsiuvinius taisau, uždavinius išsprendžiu, paaiškinti moku, mėgstu skaityti, naršyti internete. Jeigu norite ko paklausti - skambinkite: 869928988.
Papildyta:
palikau klaidą"ikimokyklinio"

dieve dieve kaip gražu, apsiverksiu cray.gif užkūrei teliką ir porą kompų ir vaikučių užimtumas garantuotas cool.gif Ypač gražiai atrodo, kai telikas žiūrimas sėdint ant pirmo suolo, kojas po užpakaliuku pasikišus per metrą nuo ekrano frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 10 15, 10:51)
dieve dieve kaip gražu, apsiverksiu cray.gif užkūrei teliką ir porą kompų ir vaikučių užimtumas garantuotas cool.gif Ypač gražiai atrodo, kai telikas žiūrimas sėdint ant pirmo suolo, kojas po užpakaliuku pasikišus per metrą nuo ekrano frusty.gif

Gerai, kad taip "puikiai" viską žinote, kolege. Jeigu Jūsų vaikas mokytusi mano klasėje, tai žinotumėte, kad viskas savu laiku vyksta:laisvalaikis, pasivaikščiojimas lauke, arbatos gėrimas, teminė veikla, papildomas darbas su nespėtais darbais. Taigi taigi, kolege, neetiška taip drabstytis "pasmerkimais" , kai klasėje tik pliki suolai ir mokinys tarp jų "kažką susigalvoja" veikti.
Atsakyti
QUOTE(senė @ 2011 10 17, 07:40)
Gerai, kad taip "puikiai" viską žinote, kolege. Jeigu Jūsų vaikas  mokytusi mano klasėje, tai žinotumėte, kad viskas savu laiku vyksta:laisvalaikis,  pasivaikščiojimas lauke,  arbatos gėrimas,  teminė veikla, papildomas darbas su nespėtais darbais. Taigi taigi, kolege, neetiška taip drabstytis "pasmerkimais" , kai klasėje tik pliki suolai ir mokinys tarp jų "kažką susigalvoja" veikti.

Nereikia mokytis Jūsų klasėje, kad matytum betvarkę popamokinės veiklos metu schmoll.gif Arbata? blink.gif Nuo kada? blink.gif Beje, nieko nesmerkiu, tik konstatuoju... Prie ko čia kolegė? Ką bendro su ugdymu turi pliki suolai? Juos ką, apželdinti reikia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 10 17, 08:26)
Nereikia mokytis Jūsų klasėje, kad matytum betvarkę popamokinės veiklos metu schmoll.gif Arbata? blink.gif Nuo kada? blink.gif Beje, nieko nesmerkiu, tik konstatuoju... Prie ko čia kolegė? Ką bendro su ugdymu turi pliki suolai? Juos ką, apželdinti reikia? blink.gif

Norite diskutuoti? Gerai. Manau diskusija pravers, turės mamos platesnį supratimą apie vaikų veiklą ir "betvarkę".
Jeigu nėra jokios veiklos grupėje ir priemonių - vaikas negali pasirinkti- klasėje "sterilu". Visi sėdi, tyliai ir rašo, rašo, rašo... Skaito ir skaito... Sėdi taisyklingai, nepakišę kojų(kas labai "svarbu" kai kurioms kolegėms), nes nemanau kad nuolatinis vaiko "reguliavimas" būdingas mamoms. Juk nesėdi namuose kaip prikaltas ant kėdės žiūrėdamas televizorių ar piešdamas. Ką gi veiktume mokykloje? Vaikai jau mokėtų "taisyklingai" sėdėti. Ir mažasis žmogus gali turėti pasirinkimą! Taisyklinga sėdėsena svarbi pamokose, kad ugdytume taisyklingus darbo įpročius ir pratintume taisyklingos laikysenos. Nors neiškenčiu ir laisvalaikiu nepriminus apie "patogią kūno būseną". Taigi "sėdimoji veikla" daugiau reikalinga turintiems daugiau namų darbų, jie mokykloje atlieka namų darbus ir nuo 3 val. keliauna namo "turėdami laisvas rankas". Pirmokėliams diena yra labai ilga, jiems turi būti laiko skirta sau, savo sumanymams, bendravimui. Ir, žinoma, papildomai veiklai, siūlomai mokytojos. Viena iš mėgiamiausių - teatro diena, žaidimų diena. Taigi viskam savas laikas... Dienotvarkė nepaslaptis ir jos laikomės... Kaip ir arbatos gėrimo, nes nuo 11 val. vaikai praalksta, todėl verdu arbatą ir valgom kas ką turi atsinešę, arba pasiūlau.
Jeigu Jums norėtusi pasikalbėti - ateikite. Vaikštote pro šalį ir renkatės tokį keistą bendravimą. Gal negražūs Jūsų ketinimai?
Atsakyti