QUOTE(Junda @ 2008 01 31, 14:43)
Mano vaikas irgi baigs šią mokyklą šiemet. Antro vaiko jokiu būdu neleisiu į Miglos g. filialą, o vat į Blindžių mielai (kelių draugių vaikai ten eina, tik geriausi atsiliepimai). Mes, deja, papuolėm į Miglos filialą, nes šioj gatvėj ir gyvenam.
Direktorės politika išties kvepia pinigais.
Sakykit, o kaip gali radikaliai skirtis situacija, jei viena direktorė?...
Žinoma, daugelis darom išvadas (aš taip pat dažniausiai, todėl ir išstojau čia

) pagal tris savo drauges...va mano viena skundėsi Blindžių gatvės mokyklos prailginta grupe ir net labai...O aš va galiu tik pagirti Miglos, tai ne statistika, tai asmeninė sėkmė, požiūris, kas tik norit.
Papildyta:
QUOTE(gune @ 2008 01 04, 15:54)
Mano sunus siemet jau baigs mokykla. Galiu papasakot savo ispudzius. Direktore ir musu teiravosi,
kur dirbame (turbut buvo pirmas klausimas).
Jūs man pasakykit bent vieną įstaiga, kur to nesiteirauja

(net policija klausia pirma to paties
Papildyta:
QUOTE(pilka @ 2007 10 31, 16:09)
Tik nereikia "lia lia"

Nesakau, kad visi užkliūna, bet kad ten tokia politika, bent jau darbuotojams tai tikrai nėra paslaptis
Atleiskit, bet aš išsakau savo nuomonę, o jei jūs ją laikot lialia, tai jūsų teisė rinktis, kur ją dėti, kaip ją išdainuoti

, aš vidinių peripetijų nežinau (o jūs teisiat pagal savo žinias...), ir nesigilinsiu, esu tiesiog mama. Aš tik patyriau gyvenime vieną dalyką, kad daug kur (o gal net ir kone visur

) iš vidaus yra ne taip švaru, kaip iš išorės, tai ir sakau, kad šiuo požiūriu ši mokykla
tokia pati,
ne geresnė, o tokia pati, norit aš jums papasakosiu apie santariškių chirurginį?...

, o jau kiek prisiklausiau apie Caritą

...tad apie ką mes čia, visi iš vidaus daug ko prineš...Kitas mokyklas lankančių vaikų tėvai irgi pripasakoja istorijų

tad...
Ir dar, etnokultūros mokytoja tikrai nuostabi, lenkiu galvą, ji, man ding, ir seneliu šiemet pasirūpino, nes jau senokai neteko sutikti tokio gero

(turiu su kuo palyginti, du sūnūs daržely

)
Patys kitiems dažniau gero palinkėkim, ir mūsų kely tokių daugiau bus
Neapsakomas grožis!
Ant jaunų žaliųjų lapų
Srūva saulės šviesa
Bašio Macuo