Labukas mamytes, labai buciau dekinga, jei galetumete pasakyti kuri Genio mokyklos Miglos g. yra gera mokytoja?
Mano mazius zada kitais metais, 2011 rudeni eit i 1 klase
Gal galit kas i az
QUOTE(AudraB @ 2010 11 16, 20:16)
Labukas mamytes, labai buciau dekinga, jei galetumete pasakyti kuri Genio mokyklos Miglos g. yra gera mokytoja?
Gal galit kas i az
Gal galit kas i az
Matau, pirmokeliai renkasi As jau tiek nuomoniu prisiklausiau, kad galva plysta - geriau buciau ju neklausius kuo toliau - tuo sunkiau apsispresti.
Beje, mano dukra dviem dienom anksciau gimusi
QUOTE(Meg @ 2010 11 15, 13:05)
As kitiems metams užrašiau į Genį savo dukrą pas mokytoją VIoletą - irgi norėčiau daugiau nuomonių.
Girdejau,kad mokytoja Violeta labai gera,girdejau is sios mokyklos pedagogiu
QUOTE(lauriux77 @ 2010 11 29, 15:08)
Sveikos mamytės.
Gal kuri žinote kokios mokytojos ims pirmokėlius 2011 metais Blindžių g.
Ir jei galima parekomenduokita geriausias
Būsiu labai dėkinga
Gal kuri žinote kokios mokytojos ims pirmokėlius 2011 metais Blindžių g.
Ir jei galima parekomenduokita geriausias
Būsiu labai dėkinga
Ir aš turiu tokį pat prašymą.
Ir dar: ar įmanoma ten patekti ne pagal gyvenamąją vietą (man labai patogu, nes netoliese dirbu). Gal yra kokia pakaišėlės forma?
QUOTE(Mojo @ 2010 12 03, 16:49)
Ir aš turiu tokį pat prašymą.
Ir dar: ar įmanoma ten patekti ne pagal gyvenamąją vietą (man labai patogu, nes netoliese dirbu). Gal yra kokia pakaišėlės forma?
Įmanoma patekti
QUOTE(villka @ 2010 09 20, 14:42)
o kokia aukletoja, ty pavarde?
as planuoju vesti savaja kita rugseji. Paskambinus i Miglos g pasake, kad kitais metais pirmokus paims sios mokytojos: Violeta Varnagiriene, Stase Zabiene ir Birute Matukoniene.
Buciau labai dekinga jei kas gali pasidalinti informacija apie sias mokytojas
as planuoju vesti savaja kita rugseji. Paskambinus i Miglos g pasake, kad kitais metais pirmokus paims sios mokytojos: Violeta Varnagiriene, Stase Zabiene ir Birute Matukoniene.
Buciau labai dekinga jei kas gali pasidalinti informacija apie sias mokytojas
Išties būtų šaunu, jeigu kas rastų laiko pasidalinti informacija apie šias mokytojas. Labai labai laukiam
Ir dar keli klausimėliai:
* Kada eiti užsirašyti? Lyg ir nuo sausio mėn.
* Girdėjom apie mokestį už mokytojos padėjėją virš 200 Lt kas mėnesį. Ar tiesa?
* Gal padėtumėt pasirinkti mokytoją ir Blindžių g. (jeigu ten apsispręstumėm eiti)...
Labai ačiū, jeigu padėsit. Galima į AŽ
QUOTE(Mojo @ 2010 12 27, 09:45)
Sveiki,
patarkit dėl Blindžių g. filialo: kokią mokytoją rekomenduotumėt
Būtų puiku, jei galėtumėt apibūdinti visas būsimų pirmokėlių mokytojas
Galima ir į až. Dėkui
Galima ir į až. Dėkui
Suprantu, kad šventės, bet labai labai reikia
QUOTE(Mojo @ 2010 12 27, 09:45)
Sveiki,
Galima ir į až. Dėkui
Galima ir į až. Dėkui
Na, mokytojų pavardes susižinojau: Kvedaravičienė, Bikerienė, Pakalnienė, Ponelienė.
Forume radau atsiliepimų tik apie dvi - Kvedaravičienę ir Pakalnienę
Gal galit parašyti apie kitas dvi - Bikerienę ir Ponelienę?
Perskaičiau Jūsų klausimą apie mokytoją Bikerienę ir nenoriu žaisti slėpynių. Galiu prisistatyti pati. Aš esu Blindžių filialo mokytoja, kitais moksklo metais, tikiuosi, turėsiu naują pirmokų klasę. Pagal tradiciją mano raidė"E". Klasė yra prie valgyklos ir bufeto, pirmame aukšte. Klasėje turime kompiuterius, kopijuoklį ir spausdintuvą. Yra ir televizorius su DVD grotuvu. Labai reikalingas internetas, bet gaila - jo mokykloje nėra.Tai tokie klasės "patogumai ir turtai". Mano
pedagoginis stažas jau per 30 metų. Džiaugiuosi, kad per tiek darbo metų puikiai sutarėme su mokiniais ir tėvais.
Mokykloje, manau, svarbiausia stengtis mokytojai būti teisingai sau ir kitiems. Ne "gerai', bet teisingai. Tada visi žino elgesio taisykles, jų laikosi, jaučiasi saugūs, pasitikintys savimi, draugais, mokytojais. Jeigu mokytoja geba vertinti mokinio poelgius ir veiklą protu, o ne jausmais, jeigu mokinys mato objektyvų vertinimą, tai nesiblaškys, dirbs kryptingai, nuosekliai, tikslingai. Suprantu kiekvieną vaiką ir tėvą. Jaučiu jų išgyvenimus ir nerimą. Pati esu motina ir močiutė. Esu baigusi medicinos mokyklą, turiu dviejų pedagoginių specialybių diplomus-ikimoklinio ugdymo pedagogikos ir psichologijos ir pradinio ugdymo. Nemėgstu kalbėti už akių, nes tai beprasmiška. Nenutyliu ir aiškinuosi nesusipratimus atvirai ir į akis. Su visais. Ir su mokyklos administracija.
Kas dar svarbiausia? Ogi sąsiuvinių taisymai, profesiniai gebėjimai žinios. Tai noriu patikinti tėvus, kad sąsiuvinius taisau, uždavinius išsprendžiu, paaiškinti moku, mėgstu skaityti, naršyti internete. Jeigu norite ko paklausti - skambinkite: 869928988.
Papildyta:
palikau klaidą"ikimokyklinio"
pedagoginis stažas jau per 30 metų. Džiaugiuosi, kad per tiek darbo metų puikiai sutarėme su mokiniais ir tėvais.
Mokykloje, manau, svarbiausia stengtis mokytojai būti teisingai sau ir kitiems. Ne "gerai', bet teisingai. Tada visi žino elgesio taisykles, jų laikosi, jaučiasi saugūs, pasitikintys savimi, draugais, mokytojais. Jeigu mokytoja geba vertinti mokinio poelgius ir veiklą protu, o ne jausmais, jeigu mokinys mato objektyvų vertinimą, tai nesiblaškys, dirbs kryptingai, nuosekliai, tikslingai. Suprantu kiekvieną vaiką ir tėvą. Jaučiu jų išgyvenimus ir nerimą. Pati esu motina ir močiutė. Esu baigusi medicinos mokyklą, turiu dviejų pedagoginių specialybių diplomus-ikimoklinio ugdymo pedagogikos ir psichologijos ir pradinio ugdymo. Nemėgstu kalbėti už akių, nes tai beprasmiška. Nenutyliu ir aiškinuosi nesusipratimus atvirai ir į akis. Su visais. Ir su mokyklos administracija.
Kas dar svarbiausia? Ogi sąsiuvinių taisymai, profesiniai gebėjimai žinios. Tai noriu patikinti tėvus, kad sąsiuvinius taisau, uždavinius išsprendžiu, paaiškinti moku, mėgstu skaityti, naršyti internete. Jeigu norite ko paklausti - skambinkite: 869928988.
Papildyta:
palikau klaidą"ikimokyklinio"