Apie šia mokyklą turiu nusiskundimų mano dukra per kelionę i Ignaliną važiavo su tais klasės mokiniais ir jų mokytoja jiems viską leidžia autubusas buvo visas pršiukšlintas ptitrupinta bulvių traškučių primėtita nuo cipsų popierriukų vos mano dukra neapsivmėmė begalybė triukšmo o mano dukra mokosi vilniaus žemynos pagrindinėje mokykloje tikrai nesiūlau lankyti tos mokyklos (tokia mano nuomonė)
QUOTE(Milmar @ 2010 05 17, 12:32)
Gal kas turetu pasiulyti neuznesiota uniforma pirmokui (nuo kokiu 125-128, gali buti dar vos didesne)? Parasykit AZ.
VIS DAR IESKOM NEGI NIEKS NEISAUGOT
QUOTE(migle2k @ 2010 06 05, 10:30)
Apie šia mokyklą turiu nusiskundimų mano dukra per kelionę i Ignaliną važiavo su tais klasės mokiniais ir jų mokytoja jiems viską leidžia autubusas buvo visas pršiukšlintas ptitrupinta bulvių traškučių primėtita nuo cipsų popierriukų vos mano dukra neapsivmėmė begalybė triukšmo o mano dukra mokosi vilniaus žemynos pagrindinėje mokykloje tikrai nesiūlau lankyti tos mokyklos (tokia mano nuomonė)
gal mokykla ir turi savo minusu, bet sakyti, kad mokykla bloga del jusu nurodytu priezasciu absurdiska
uz simboliska kaina parduociua dukros siek tiek nesiota Genio mokyklos uniforma-svarkeli ir sarafaniuka. tvarkinga uniforma, nes tiek ir tenesiota butinai liepe siutis nes KIEKVIENA diena reiks privalomai nesioti...tai nešiojo pirmoj klasej kazkiek, po to spintoj gulejo ir per didziasias sventes, parodomasias pamokas tik privaloma buvo.
galime pasiūlyti uniforminį mergaitišką švarkelį 122cm. O mums tai nuolat reikėjo nešioti, na gal tik pirmoje klasėje leisdavo žiemą ne nuolat nešioti.
QUOTE(Milmar @ 2010 07 02, 09:21)
Negi nieks nepasiulys? Ieskom berniukui uniformos. Nuo kokiu 125- 128 cm. Gali buti didesne, neuznesiota.
Laukciau AZ
Laukciau AZ
GAL KAS ISAUGOT?
Mes irgi galime pasiulyti uniforma mergaitei. Sarafano dydis 128 cm, o svarkelis siek tiek didesnio dydzio.
Rasyti i AZ.
Rasyti i AZ.
Sveiki.
Labai merekomenduojame Genio pradines mokyklos, Blindžiu g. mokytojos ponios Jurgelionienės. Kaip mokytoja gal ir nebloga, bet kaip žmogus labai veidmainiška, su savo simpatijom/antipatijom ir visokiais kerštavimais. O juk vaikams reikes su mokytoja draugauti 4 metus. Be to, mokytoja nesilaiko elementarių privatumo ir padorumo taisyklių ir drebia savo nuomones visiems girdint.
Labai merekomenduojame Genio pradines mokyklos, Blindžiu g. mokytojos ponios Jurgelionienės. Kaip mokytoja gal ir nebloga, bet kaip žmogus labai veidmainiška, su savo simpatijom/antipatijom ir visokiais kerštavimais. O juk vaikams reikes su mokytoja draugauti 4 metus. Be to, mokytoja nesilaiko elementarių privatumo ir padorumo taisyklių ir drebia savo nuomones visiems girdint.
QUOTE(Nora13 @ 2010 08 19, 10:06)
Sveiki.
Gaila, kad tik dabar parašėte