Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus "Genio" pradinė mokykla

QUOTE(Ringė @ 2008 12 10, 21:42)
Mano draugė (ji mokytoja) dalyvavo seminare, kuris vyko Genio m-loje. Tai pasakojo, kad labiausiai krito į akis direktorės didžiavimasis tėvelių pareigomis. Nesustodama vardino seimo narių, verslininkų, gydytojų ir t.t. pavardes, ką jie padarė, kaip padėjo, kiek davė ir pan. Ir vis akcentavo - mums bet kokių mokykloje nereikia blink.gif Ir sakė, kad stengiasi klases atrūšiuoti pagal tėvelius (ji ten turi kažkokią metodiką -  atseit daktarų, direktorių vaikai gerai mokinsis, turės pinigų viskam, o jau gatvės šlavėjo vaikas tai nesimokys ir jam bus sunku toj klasėj, o ir pinigų tiek neturės, jausis atstumtas ir pan.)
Tai tie, kurie mano, kad direktorei tėvų pareigos nesvarbios, ko gero klysta. Tik tikriausiai nesurinksi visos mokyklos vien iš seimo narių vaikų, todėl priima ir tų "bet kokių".
Dar sakė, kad iš tos mokyklos mokytojos sužinojo, kad dirbti ten ne pyragai, nes yra nurodyta, kurio vaiko negalima užkabinti. Tai tie "pateptieji" per pamokas gali vaikščioti, valgyti, eiti pažaisti, nerašyti diktanto ir pan.
Tai tokį pasakojimą girdėjau apie šią m-lą, ar taip ir yra, tai nzn. g.gif

Papildyta:
QUOTE(Ringė @ 2008 12 10, 21:42)
Mano draugė (ji mokytoja) dalyvavo seminare, kuris vyko Genio m-loje. Tai pasakojo, kad labiausiai krito į akis direktorės didžiavimasis tėvelių pareigomis. Nesustodama vardino seimo narių, verslininkų, gydytojų ir t.t. pavardes, ką jie padarė, kaip padėjo, kiek davė ir pan. Ir vis akcentavo - mums bet kokių mokykloje nereikia blink.gif Ir sakė, kad stengiasi klases atrūšiuoti pagal tėvelius (ji ten turi kažkokią metodiką -  atseit daktarų, direktorių vaikai gerai mokinsis, turės pinigų viskam, o jau gatvės šlavėjo vaikas tai nesimokys ir jam bus sunku toj klasėj, o ir pinigų tiek neturės, jausis atstumtas ir pan.)
Tai tie, kurie mano, kad direktorei tėvų pareigos nesvarbios, ko gero klysta. Tik tikriausiai nesurinksi visos mokyklos vien iš seimo narių vaikų, todėl priima ir tų "bet kokių".
Dar sakė, kad iš tos mokyklos mokytojos sužinojo, kad dirbti ten ne pyragai, nes yra nurodyta, kurio vaiko negalima užkabinti. Tai tie "pateptieji" per pamokas gali vaikščioti, valgyti, eiti pažaisti, nerašyti diktanto ir pan.
Tai tokį pasakojimą girdėjau apie šią m-lą, ar taip ir yra, tai nzn. g.gif

Na, mums sake, akd naturaliai atsisijoja priemimas, kadangi ne kiekvienas gali moketi po 200 Lt. per menesi... Nezinau, bet man rodos, kad tikrai ne tik direktoriu seimos gali moketi uz papildoma mokytoja. bet kokiu atveju tai gerokai pigiau nei privacioje. Reikia tiketis, kad konkreciai klases neitakoja direktores elgesys...
Atsakyti
Baikit, apie ką jūs kalbat? blink.gif Kokie 200 Lt per mėnesį? blink.gif
Na yra kažkiek tų rinkliavų, bet jos visos skirtos konkrečiam tikslui
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 12 12, 11:12)
Baikit, apie ką jūs kalbat?  blink.gif  Kokie 200 Lt per mėnesį?  blink.gif
Na yra kažkiek tų rinkliavų, bet jos visos skirtos konkrečiam tikslui

Taip, tai yra oficialiai mokama uz antra mokytoja. Tik nezinau, ar cia visa suma uz ja, ar cia pasake uz prailginta. Juk papildoma pomytoja klasej turbut uz dyka nedirba unsure.gif O daugeliu atveju tas antros mokytojos buvimas ir traktuojamas kaip nemazas sios mokyklos privalumas
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2008 12 12, 10:19)
Taip, tai yra oficialiai mokama uz antra mokytoja. Tik nezinau, ar cia visa suma uz ja, ar cia pasake uz prailginta. Juk papildoma pomytoja klasej turbut uz dyka nedirba  unsure.gif  O daugeliu atveju tas antros mokytojos buvimas ir traktuojamas kaip nemazas sios mokyklos privalumas

Aš tuomet ne taip supratau. Man mus tokios mokytojos išviso nėra g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Planuojame leisti savo atzala i Blindziu g. Genio mokykla nuo siu metu rugsejo. Gal kas galite parekomenduoti ir zinote pas kokia mokytoja eiti geriau. Man geraiu butu rasyti siuo meilu ramune0118@gmail.com.
Labai buciau dekinga.
Geru artejanciu svenciu ir ramybes beskubant!
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 12 12, 11:21)
Aš tuomet ne taip supratau. Man mus tokios mokytojos išviso nėra  g.gif

O velnia ten supaisysi. ta direktore tai tokia sukta, kad isejau atvirai pasakius taip nieko normaliai ir nesuzinojus... O jus Miglos g. mokotes? Siaip patenkinti esate? As turiu omeny ne tik savo mokytoja, bet ir atmosfera mokykloje, visa bendruomene.
Atsakyti
Na, biski veju cia prisiskaiciau.
Mano dukra lanko ta mokykla ir as negaliu atsidziaugti. Man labai patinka mokytoja, labai patinka apskritai atmosfera mokykloje. Man atrodo, kad tiek galimybiu mokykloje neturejau.
Taip, bureliai visi mokami. Bet ir kitose mokyklose jie mokami.
200 Lt per menesi uz papildoma mokytoja. Ta antra mokytoja yra pailgintos grupes mokytoja, kuri pasilieka su vaikais kai baigiasi pamokos, zaidzia su vaikais, eina i lauka, padaro arbatos, padeda pabaigti mokslus, jeigu kas nespejo. I 200 Lt suma ieina anglu k. pamokos, mokestis uz prailginta grupe, o kiek lieka tai papildomoms priemonems. Pvz nemazai isvyku buna ir pan. Prailginta grupe visur mokama, beje. ir papildomos pamokeles irgi.
Su vaikai dirba psichologas, mokytoja kiekvienam teveliui (nepriklausomai nuo pareigu, kaip kazkas cia sako) papasakoja apie vaiko pasiekimus, stengiasi spresti problemas, jeigu tokios iskyla. Na, man pats poziuris i mokymasi visiskai patinka, vaikai. Vaikai yra skatinami mokytis, o ne jega priverciami.
Kiekvienam vaikui taiko skirtingus metodus, priklausomai nuo konkretaus vaiko.

O kaip gi mes patekome i mokykla ir kaip ten tos visos apkalbos. Na, mano vyro neklause jokiu pareigu, neeme jokiu kysiu, ir neatrode jis kaip dede is Seimo. Tai matyt, kad ne pagal kisene ir ne pagal pareigas skirsto i klases.

Na, tiesiog sitoje mokykloje yra geresnes salygos, kiekviena klase kaip atskira respublika, tokia kaip darzelis. Na, kiek zinau, is musu klases dar neisejo nei vienas vaikas. VIsi tevai patenkinti. Gal kazkas ir uzima aukstesnes pareigas, net nesigilinau, nieks ir nesigiria ir pareigom palei nosi nemasikuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufike: 17 gruodžio 2008 - 16:06
oi, aš ten mokiausi... baisiai nepatiko...
tėvus prisaikdinau, kad brolio ten neleis...
Atsakyti
QUOTE(jufike @ 2008 12 17, 16:57)
Na, biski veju cia prisiskaiciau.
Mano dukra lanko ta mokykla ir as negaliu atsidziaugti. Man labai patinka mokytoja, labai patinka apskritai  atmosfera mokykloje. Man atrodo, kad tiek galimybiu mokykloje neturejau.
Taip, bureliai visi mokami. Bet ir kitose mokyklose jie mokami.
200 Lt per menesi uz papildoma mokytoja. Ta antra mokytoja yra pailgintos grupes mokytoja, kuri pasilieka su vaikais kai baigiasi pamokos, zaidzia su vaikais, eina i lauka, padaro arbatos, padeda pabaigti mokslus, jeigu kas nespejo. I 200 Lt suma ieina anglu k. pamokos, mokestis uz prailginta grupe, o kiek lieka tai papildomoms priemonems. Pvz nemazai isvyku buna ir pan. Prailginta grupe visur mokama, beje. ir papildomos pamokeles irgi.
Su vaikai dirba psichologas, mokytoja kiekvienam teveliui (nepriklausomai nuo pareigu, kaip kazkas cia sako) papasakoja apie vaiko pasiekimus, stengiasi spresti problemas, jeigu tokios iskyla. Na, man pats poziuris i mokymasi visiskai patinka, vaikai. Vaikai yra skatinami mokytis, o ne jega priverciami.
Kiekvienam vaikui taiko skirtingus metodus, priklausomai nuo konkretaus vaiko.

O kaip gi mes patekome i mokykla ir kaip ten tos visos apkalbos. Na, mano vyro neklause jokiu pareigu, neeme jokiu kysiu, ir neatrode jis kaip dede is Seimo. Tai matyt, kad ne pagal kisene ir ne pagal pareigas skirsto i klases.

Na, tiesiog sitoje mokykloje yra geresnes salygos, kiekviena klase kaip atskira respublika, tokia kaip darzelis. Na, kiek zinau, is musu klases dar neisejo nei vienas vaikas. VIsi tevai patenkinti. Gal kazkas ir uzima aukstesnes pareigas, net nesigilinau, nieks ir nesigiria ir pareigom palei nosi nemasikuoja smile.gif

Jufike, o kelintoje jau klaseje mokosi jusu vaikas? As is pradziu labai norejau i sia mokykla, uzrasem. Bet dabar dar buvau nuvaziavusi i kelias mokyklas, tai vat visiskai susibalamutijau, nes tie pazintiniai pokalbiai kazkaip ir nuteikia, - vis tik siokia tokia vizitine kortele. Tai tiesa sakant Geni ivertinciau lyginant su kitom mokyklom vienetui, kai kitur apstulbino maloni aplinka, paslaugus bendravimas, issami informacija. Tai vat ir galvoju, ar cia tiesiog direktore pasitaike ne nuotaikoje, ar ji tiesiog neatspindi mokyklos veido, nes labai mane nuvyle... Siap idomu, kiek direktore aplamai turi itakos klasems, kokia tevu bendruomene ten, ar yra mokyklos taryba, kur klausimus sprendzia bendrai - mokytojai ir tevai? Busiu labai dekinga uz atsakyma, galima ir asmenine pasto dezute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvyrce: 07 sausio 2009 - 11:47
Elvyrce, o kur dar buvot? Kokie įspūdžiai?
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2009 01 07, 14:49)
Elvyrce, o kur dar buvot? Kokie įspūdžiai?

Na, nelabai daug kur buvau, bet vis tik buvau Medeinos Pasilaiciuose, Vyturio Justiniskese ir Saules privacioje pradineje mokykloje. Tai vat is visu parsiveziau tikrai tik labai gerus ispudzius. Gavau labai issamia informacija apie mokykla, jos veikla, mokytojas, bendruomene, uzklasine veikla ir kt. Tikrai pati turbut nezinociau tiek daug klausimu, ko klausti. Gal Genys tiesiog "pasikeles", kadangi ten tikrai irgi labai daug norinciu. O gal tikrai kysio reikejo...
Atsakyti
Dėkui, Elvyrce.

Palauksime, ką Jufike pasakys apie direktorės kišimąsi į kklasės gyvenimą. Man darželio vedėja labai nepatinka, bet grupės auklėtoja - nuostabi... Gal ir mokykloje panašiai būtų, jei gera mokytoja pasitaikytų...
Atsakyti