Mano 3 metų sūneliui ta pati problema jau apie metus laiko. Kimimas ypač pasireiškia į vakarą, o dar jei garsiau pakalba ar parėkia, tai jau visai. Ir labai gąsdina, kad neatsilieptų ateityje, norisi užkirsti kelią kokioms pasekmėms. Buvom ir pas savo daktarę konsultuotis, ir pas loristą, bet pasakė, kad reikia labai giliai gerklytėje apžiūrėti, tai vaikas nesileido. Tik užmigdžius vaiką, galima gerai apžiūrėti. Tai loristė tik pasakė, kol nėra pavojaus, nereikia be reikalo narkozės naudoti. Patarė neleisti rėkauti, hemopatinių vaistų pagerti (neatsimenu jau kokių), vakarais nevalgyti ir kt. Tai ir gyvename su tuo kimimu toliau.

QUOTE(rutan4 @ 2008 02 07, 15:39)
Mano 3 metų sūneliui ta pati problema jau apie metus laiko. Kimimas ypač pasireiškia į vakarą, o dar jei garsiau pakalba ar parėkia, tai jau visai. Ir labai gąsdina, kad neatsilieptų ateityje, norisi užkirsti kelią kokioms pasekmėms. Buvom ir pas savo daktarę konsultuotis, ir pas loristą, bet pasakė, kad reikia labai giliai gerklytėje apžiūrėti, tai vaikas nesileido. Tik užmigdžius vaiką, galima gerai apžiūrėti. Tai loristė tik pasakė, kol nėra pavojaus, nereikia be reikalo narkozės naudoti. Patarė neleisti rėkauti, hemopatinių vaistų pagerti (neatsimenu jau kokių), vakarais nevalgyti ir kt. Tai ir gyvename su tuo kimimu toliau. 

na mums tikrai labai padėjo homeopatiniai HOMEOVOX. Aš jau nesitikėjau, kad bus poveikis, nes keletą mėnesių niekas nesikeitė

Penktadienį atėjus į daržą pasiimt vaiką radau užgulta nosim
plovėm jūros vandeniu purškėm euphorbium, vakar ryte balsas pakimo nosis nebevarva ir nebėr tiek užgulta į vakarą išvis manoji mergina nebepašneka
tik pašniždom
gerklė ne raudona, kosulio nėr
ar ir mums pačiulpt Homeovox
nesuprantu kas jau čia nutiko

prie tokio umaus laringito gal ko rimtesnio reiketu, nors ir homeopatiniai nepakenks.
QUOTE(naca @ 2008 03 04, 23:12)
prie tokio umaus laringito gal ko rimtesnio reiketu, nors ir homeopatiniai nepakenks.
Mums ne laringitas, o balso stygos

laringitas ir yra gerklu, kartu ir balso stygu, uzdegimas. ne rykles, kaip iprasta vadinti gerkles, uzdegimas

QUOTE(naca @ 2008 03 14, 23:04)
laringitas ir yra gerklu, kartu ir balso stygu, uzdegimas. ne rykles, kaip iprasta vadinti gerkles, uzdegimas 

Mums padėjo tabletės buvo gydytoja patarus

Manoji uzkimusi jau 5 dienas(gydytoja sako laringitas),bet sunkiai gydosi,tepu resorban tepaliuku krutine ir kojytes, vonioj pagaruojam.Gal vis delto reiktu aliejuko ilasinti ar sugirdyti?
QUOTE(laura1227 @ 2008 04 30, 22:50)
Manoji uzkimusi jau 5 dienas(gydytoja sako laringitas),bet sunkiai gydosi,tepu resorban tepaliuku krutine ir kojytes, vonioj pagaruojam.Gal vis delto reiktu aliejuko ilasinti ar sugirdyti?
Nusipirk pastilių Bronchicum

QUOTE(Dalbara @ 2008 04 30, 22:58)
Deja, mano mazoji dar nemoka ciulpti tableciu...
QUOTE(laura1227 @ 2008 05 01, 12:06)
Deja, mano mazoji dar nemoka ciulpti tableciu...
Galima ir į miltukus sutrint o paskui juos sučiulpt

maniskis siaubas siaubas
. buvo virusa pasigaves, tai viena ryta atsikelusiam nebera balso, visai nebera
. tai vakarop atsirado. siandie antra diena uzkimimo, tai dar nekoks tas balselis. nors antibiotikus trecia diena geria, bet nemanau, kad nuo ju tas balsas atsistatys. reiks isbandyt tas pastles, jei sakai padeda
matyt ir kankinsimes su tuo balsu kol isaugs

matyt ir kankinsimes su tuo balsu kol isaugs