Įkraunama...
Įkraunama...

užkimęs balsas

Mano 3 metų sūneliui ta pati problema jau apie metus laiko. Kimimas ypač pasireiškia į vakarą, o dar jei garsiau pakalba ar parėkia, tai jau visai. Ir labai gąsdina, kad neatsilieptų ateityje, norisi užkirsti kelią kokioms pasekmėms. Buvom ir pas savo daktarę konsultuotis, ir pas loristą, bet pasakė, kad reikia labai giliai gerklytėje apžiūrėti, tai vaikas nesileido. Tik užmigdžius vaiką, galima gerai apžiūrėti. Tai loristė tik pasakė, kol nėra pavojaus, nereikia be reikalo narkozės naudoti. Patarė neleisti rėkauti, hemopatinių vaistų pagerti (neatsimenu jau kokių), vakarais nevalgyti ir kt. Tai ir gyvename su tuo kimimu toliau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutan4 @ 2008 02 07, 15:39)
Mano 3 metų sūneliui ta pati problema jau apie metus laiko. Kimimas ypač pasireiškia į vakarą, o dar jei garsiau pakalba ar parėkia, tai jau visai. Ir labai gąsdina, kad neatsilieptų ateityje, norisi užkirsti kelią kokioms pasekmėms. Buvom ir pas savo daktarę konsultuotis,  ir pas loristą, bet pasakė, kad reikia labai giliai gerklytėje apžiūrėti, tai vaikas nesileido. Tik užmigdžius vaiką, galima gerai apžiūrėti. Tai  loristė tik pasakė, kol nėra pavojaus, nereikia be reikalo narkozės naudoti. Patarė neleisti rėkauti, hemopatinių vaistų pagerti (neatsimenu jau kokių), vakarais nevalgyti ir kt. Tai ir gyvename su tuo kimimu toliau.  verysad.gif

na mums tikrai labai padėjo homeopatiniai HOMEOVOX. Aš jau nesitikėjau, kad bus poveikis, nes keletą mėnesių niekas nesikeitė unsure.gif
Atsakyti
Penktadienį atėjus į daržą pasiimt vaiką radau užgulta nosim doh.gif plovėm jūros vandeniu purškėm euphorbium, vakar ryte balsas pakimo nosis nebevarva ir nebėr tiek užgulta į vakarą išvis manoji mergina nebepašneka unsure.gif tik pašniždom unsure.gif gerklė ne raudona, kosulio nėr unsure.gif ar ir mums pačiulpt Homeovox unsure.gif nesuprantu kas jau čia nutiko unsure.gif
Atsakyti
prie tokio umaus laringito gal ko rimtesnio reiketu, nors ir homeopatiniai nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2008 03 04, 23:12)
prie tokio umaus laringito gal ko rimtesnio reiketu, nors ir homeopatiniai nepakenks.

Mums ne laringitas, o balso stygos unsure.gif gerklė rami
Atsakyti
laringitas ir yra gerklu, kartu ir balso stygu, uzdegimas. ne rykles, kaip iprasta vadinti gerkles, uzdegimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 14 kovo 2008 - 23:06
QUOTE(naca @ 2008 03 14, 23:04)
laringitas ir yra  gerklu, kartu ir balso stygu, uzdegimas. ne rykles, kaip iprasta vadinti gerkles, uzdegimas mirksiukas.gif

unsure.gif ane unsure.gif

Mums padėjo tabletės buvo gydytoja patarus 4u.gif
Atsakyti
Manoji uzkimusi jau 5 dienas(gydytoja sako laringitas),bet sunkiai gydosi,tepu resorban tepaliuku krutine ir kojytes, vonioj pagaruojam.Gal vis delto reiktu aliejuko ilasinti ar sugirdyti?
Atsakyti
QUOTE(laura1227 @ 2008 04 30, 22:50)
Manoji uzkimusi jau 5 dienas(gydytoja sako laringitas),bet sunkiai gydosi,tepu resorban tepaliuku krutine ir kojytes, vonioj pagaruojam.Gal vis delto reiktu aliejuko ilasinti ar sugirdyti?

Nusipirk pastilių Bronchicum mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 30 balandžio 2008 - 22:00
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 30, 22:58)
Nusipirk pastilių Bronchicum  mirksiukas.gif user posted image

Deja, mano mazoji dar nemoka ciulpti tableciu...
Atsakyti
QUOTE(laura1227 @ 2008 05 01, 12:06)
Deja, mano mazoji dar nemoka ciulpti tableciu...

Galima ir į miltukus sutrint o paskui juos sučiulpt smile.gif
Atsakyti
maniskis siaubas siaubas blink.gif . buvo virusa pasigaves, tai viena ryta atsikelusiam nebera balso, visai nebera doh.gif . tai vakarop atsirado. siandie antra diena uzkimimo, tai dar nekoks tas balselis. nors antibiotikus trecia diena geria, bet nemanau, kad nuo ju tas balsas atsistatys. reiks isbandyt tas pastles, jei sakai padeda g.gif

matyt ir kankinsimes su tuo balsu kol isaugs doh.gif
Atsakyti