Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

Labutis,
Vis paskaitineju sia temele. Labai grazus darbeliai thumbup.gif
Tik norejau paklaust, gal kas turit koki labai paprasta rasteli megzti virbalais. 4u.gif 4u.gif Esu tokia pradedancioji. Tai sudetingu neismegsiu. Padekit kas nors.
Siulus pirkau jau pernai, o vat rasto tai neissirenku jau metai schmoll.gif verysad.gif
O tai noretusi tokia lengvo megztuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianule @ 2007 10 02, 13:18)
Labutis,
Vis paskaitineju sia temele. Labai grazus darbeliai thumbup.gif
Tik norejau paklaust, gal kas turit koki labai paprasta rasteli megzti virbalais. 4u.gif  4u.gif  Esu tokia pradedancioji. Tai sudetingu neismegsiu. Padekit kas nors.
Siulus pirkau jau pernai, o vat rasto tai neissirenku jau metai schmoll.gif  verysad.gif
O tai noretusi tokia lengvo megztuko 4u.gif

Gali vien gerosiomis megzti. Mochera visai gražiai atrodo. Aš prie vieno gėlytes vašeliu nunėriau, kitam didelį kalnierių ir fainai visai gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš pritarsiu.Labai dailiai gaunasi megzta vien gerosiomis akimis. thumbup.gif Gan paprastas yra perliuko raštas, purus gaunasi. thumbup.gif Man ir pynutės gražu,o galima ir anglišku stulpeliu megzti.Tik čia nereikia pamiršti kad šiam rašteliui sueina daug siūlų. doh.gif Sėkmės darbuojantis.Svarbiausiai yra prdėti. 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(IevaP @ 2007 09 28, 14:50)
user posted image
Va pagaliau pabaigiau ir aš savo mezginį iš plonytės KID MOCHEROS.Nedėjau jokio papildomo siūlo (ir apie jį tik iš forumo girdėjau). Iš viso sumezgiau 4 kamuoliukus:2 tamsiai rudi,1,5 persikinis ir 0.5 ryžas. Labai nepeikit.

PANAŠU, KAD TOBULAI TAU GAVOSI,va tau balionų už triūsą. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2007 10 02, 13:56)
Gali vien gerosiomis megzti. Mochera visai gražiai atrodo. Aš prie vieno gėlytes vašeliu nunėriau, kitam didelį kalnierių ir fainai visai gavosi mirksiukas.gif

QUOTE(1RUGILE @ 2007 10 02, 14:16)
Ir aš pritarsiu.Labai dailiai gaunasi megzta vien gerosiomis akimis. thumbup.gif Gan paprastas yra perliuko raštas, purus gaunasi. thumbup.gif Man ir pynutės gražu,o galima ir anglišku stulpeliu megzti.Tik čia nereikia pamiršti kad šiam rašteliui sueina daug siūlų. doh.gif Sėkmės darbuojantis.Svarbiausiai yra prdėti. 4u.gif

Didelis aciukas. Neapsisprendziau, ka daryt. Greiciausiai megsiu gerom akim ir vargo nematysiu ax.gif Kokia gele nusimegsiu. O gele kaip jus mezgat?
Darnorejau paklausti, o koks tas perliuko rastas? Gal dukrytei koki salikeli numegsiu wub.gif
Atsakyti

Darnorejau paklausti, o koks tas perliuko rastas? Gal dukrytei koki salikeli numegsiu wub.gif
[/quote]
Perliukas mezgasi taip -1 gera, 1 bloga, 1ger,1bloga ir t.t O kitoj eilej ten kur buvo gera- mezgi blogaja aki, o kur buvo bloga - ten geraja.
Atsakyti
gal kas nors parasytu nuo ko pradejo kopint Statkeviciaus sukne? labai laukiu atsakymo nes nelabai suprantu kaip pradet pgl staltieses pavyzdi, kaip kad girdejau
wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sanedma @ 2007 10 02, 18:30)
gal kas nors parasytu nuo ko pradejo kopint Statkeviciaus sukne? labai laukiu atsakymo nes nelabai suprantu kaip pradet pgl staltieses pavyzdi, kaip kad girdejau
wink.gif

Jei megsi sijona pagal staltieses scema, jis gausis saules klioso. Reikia suskaiciuoti kiek akiu uzmesti talijai (tik uzdet akis reiketu itin laisvai arba pradzia megsti ne ratu, kad lengviau ilistum ), tada p/g schema atrasti nuo kurios eiles imtis sijono mezgimo (megsi zemyn).
Jei rasi scemute, kurioje rastas kartojasi daugiau nei 6-8 kartus, galima sijono kliosa siaurint, mezgant maziau nei nurodyta elementu aplinkui.
Siaip butu lengviau, jei schema pakankamai didele-ilga, tuomet nereiks prikurineti rasto. kad gautusi norimo ilgio sijonas. Zodziu, patartina gerokai paskaiciuoti, pries imantis mocherines sukneles/sijono virbalais, p/g Juozeli . Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(sanedma @ 2007 10 02, 18:30)
wink.gif

Jau buvau įdėjusi nuorodą šioje temoje, gal bus aiškiau kaip sijonuką pradėti. O po to pagal schemą. Tik Statkevičiaus sijonai tai smarkiai platėja nuo viršaus. Šiaip gali pati pasiskaičiuoti akis pagal raštą ir figūros išmatavimus. Pažiūrėk ar tau padės:
http://keep4u.ru/ful...e7dfb116cc4/jpg
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2007 10 02, 12:44)
Merginos,cia dar prie to pacio apie skalbima,biski subludijau,isskalbiau megztuka is kid mocheros skalbiankej  doh.gif , susitrauke ir lygtais kaip pukas dingo..ar imano kaip nors atgaivint?  unsure.gif

Ir aš taip sublūdijau sykį,nors prieš tai gal 3k.buvau rankom skalbus.Tiek susitraukė,kad dukrai atiteko po namus nešiot.jau neatgaivinsi cry.gif
Atsakyti
Aš visą mocherą skalbiu tik skalbyklėj, bet nustatau vilnos režimą ir tik 15 laipsnių temperatūrą. Jokių problemų neturiu.
Kartą pirktinį vilnonį megztinį išskalbiau vilnos režimu, bet 30 laipsnių vandenyje, tai susitraukė.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 10 02, 20:15)
Aš visą mocherą skalbiu tik skalbyklėj, bet nustatau vilnos režimą ir tik 15 laipsnių temperatūrą. Jokių problemų neturiu.
Kartą pirktinį vilnonį megztinį išskalbiau vilnos režimu, bet 30 laipsnių vandenyje, tai susitraukė.

As moherinius irgi skalbyklej vilnos rezimu skalbiu ir nieko, o cia kid mohera ,siuliukas plonytis,matyt labai jautrus rolleyes.gif as tikrai kazkur skaiciau,gal patarimuose kaip sugadinta mezgini atstatyt,nu bet nepamenu nei kaip nei kas, jei issiaiskinsiu,pranesiu ir jums mirksiukas.gif
Atsakyti