Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

QUOTE(ArGin @ 2008 01 03, 12:20)
Kazko nesimatytis nei cia, nei kitose temose man nerodo...  schmoll.gif

Būna. Tada eiti reikia i fotki.com mano albumą. Iš jo dedu, o jau ten kaip nuotaika - tai rodo, tai ne smile.gif Sutinguliavau vakar su nuoroda padėti.
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 03, 12:08)
Būna. Tada eiti reikia i fotki.com mano albumą. Iš jo dedu, o jau ten kaip nuotaika - tai rodo, tai ne smile.gif Sutinguliavau vakar su nuoroda padėti.

Niu ka, ir as pagaliau pamaciau biggrin.gif Super duper ne tik sauletieji groziai, bet ir visi darbeliai!!! thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif

Kada netingedama ir as saviskius "menus" nufotkinsiu ir jumi pasirodysiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2008 01 03, 13:39)
Niu ka, ir as pagaliau pamaciau  biggrin.gif  Super duper ne tik sauletieji groziai, bet ir visi darbeliai!!!  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif  wub.gif

Kada netingedama ir as saviskius "menus" nufotkinsiu ir jumi pasirodysiu  cool.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

Pasirodyk! Labai šaunu, kai pamatai kito darbus - ar kablį pagauni, ar idėją kokią pamatai. SVEIka, vienžo.

Cik kol prisirengi nufotografuot... Niu čia iš patirties sakau - ilgiausiai trunka visokie paruošiamieji darbai.

O kad nauja temą pabudavojau, tai 49 puslapy kabo žinutė.
Atsakyti
Labas vakaras merginos.

Turiu labai grazaus svarkelio is mocheros nuotrauka. Deja, nezinau kaip ji megsti. Noreciau Jusu pagalbos ir patarimu, bet pradziai pasakykite kaip ideti nuotrauka, kad ir jus pamatytumete ax.gif
Atsakyti
Paisrodo apie mane dominanti megztuka jau spalio menesi teiravosi Asio
http://public.fotki..../magstukas.html

Idomu, ar jai pavyko rasti mezgimo schemas.
Atsakyti
QUOTE(Taide_vln @ 2008 01 03, 18:09)
Paisrodo apie mane dominanti megztuka jau spalio menesi teiravosi Asio
http://public.fotki..../magstukas.html

Idomu, ar jai pavyko rasti mezgimo schemas.

Kaip supratau daikciukas is katalogo,schemutes rastu galima pasiieskoti,o su aprasymu kazin ar rasi unsure.gif
Atsakyti
Labas hi.gif
Na va, atėjau grožių pasidairyti ir sau kažką išsirinkti, o jūs jau išsikraustę ax.gif
Papildyta:
Kad jau nieko nėra, tai pabandysiu viena temą damušt hihihi.gif
Atsakyti
Damuskim, Arual mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai pirmyn hihihi.gif
Aš turiu plonytės moheros, ir nesugalvoju ką megzti, tai vaikštinėju čia po jūsų apartamentus hihihi.gif
Papildyta:
Tai va šit kaip mat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 14, 09:11)
Tai pirmyn hihihi.gif
Aš turiu plonytės moheros, ir nesugalvoju ką megzti, tai vaikštinėju čia po jūsų apartamentus hihihi.gif
Papildyta:
Tai va šit kaip mat mirksiukas.gif

o tema taip ir liko nedamusta sad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti