Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

o ar dedat siula koki prie kidmocheros? man sake kad nereikia
tipo ir taip gerai turetu gautis. dar klausykit reikia pagalbos neiziuriu chenutes kuria radau tose staltiesiu lobynuose gal kas turi koki gera varianta? i az arba vika.aniuliene@gmail.com
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal galit patart, kur galiu rasti modeliukų ir schemų šaliui iš moherio? gal yra kokia atskira tema? žinau kad kažkur būdavo daug gražių modeliukų, bet neberandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2007 09 25, 17:30)
Va aš irgi panašiai sumezgiau, nors mezgiau iš plonos moheros. Nebent megzti kokio 4-5 nr virbalais...

merginos, jus nenorekit, kad jum metrais ar gramais tiksliai pasakytu kiek reikes-tai neimonoma. Moherio kiekis priklauso nuo: 1. rasto; 2. platinimo; 3. siulo storumo(metrazo); 4. virbalo storumo.

Mano atveju: mezgiau su 6nr virbalais, mezgiau gode sijonuka, o ne kliosa, naudojau ne ploniausia moheri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prunskiene: 27 rugsėjo 2007 - 15:17
QUOTE(vikaPika @ 2007 09 27, 14:15)
o ar dedat siula koki prie kidmocheros? man sake kad nereikia
tipo ir taip gerai turetu gautis. dar klausykit reikia pagalbos neiziuriu chenutes kuria radau tose staltiesiu lobynuose gal kas turi koki gera varianta? i az arba vika.aniuliene@gmail.com

Ar ziurejai temoje serveteles( pacios ivairiausios)?Man tai daug graziu, tinkamu sijonui.
Atsakyti
Prunskiene, niugi labai prašom-pasirodykit.kažkaip trūksta idėjų, užsikabinimo, cinkelio....Plyz. ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 09 27, 16:35)
Prunskiene, niugi labai prašom-pasirodykit.kažkaip trūksta idėjų, užsikabinimo, cinkelio....Plyz. ax.gif  ax.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Nu rimtai, Prunskiene, nes daug kalbu, mazai vaizdu lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi laukiam laukiam, Prunskienės mes laukiam! ax.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=tokom,2007 09 27, 07:23]
Mergickos, jei turite galimybe, pavartykite vakar dienos laikrastuka "Kraite"... ten straipsnis yra apie paneveziete mezgeja, kuri turi savo salona... mmmm kokie grazus azuriniai sijonukai virbalais alia servetkos yra nuotraukose flirt.gif

Si laikrastuka paskaiciusi, pavarvinusi seile i ta raudona sijona nulekiau i parduotuve nusipirkau mocheriniu siulu ir storu virbalu, bet truputeli pamezgusi sunerimau, kad tas sijonas isitems iki zemes po pirmo uzsidejimo, tai ir sustojau. Bat dabar laukiu is rangdarbiai.com pleveles kuri skalbiant istirpsta.....Cia visa litanija.......... Ir bandysiu kita technika taio padaryti. Rezultatas bus panasus bet sutaupysiu laiko ir man garantuotai neistys. Taigi, jei viskas gausis idesiu nuotraukyte. rolleyes.gif
Atsakyti
Va dabar nuo litanijos niekur nepabėgsit blush2.gif blush2.gif blush2.gif Prašom greitai čia mus visas prafiltruot dėl tos plėvelės.Pirmą kartą girdžiu ax.gif ax.gif O jei jau laaaaaaaaaaaaaaabai tingisi aiškinti,prašome pasakyti kur tą litaniją pačioms paskaityti.Labai jau čia suintrigavot. blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 09 28, 10:47)
Va dabar nuo litanijos  niekur nepabėgsit blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Prašom greitai čia mus visas prafiltruot dėl tos plėvelės.Pirmą kartą girdžiu ax.gif  ax.gif O jei jau laaaaaaaaaaaaaaabai tingisi aiškinti,prašome pasakyti kur tą litaniją pačioms paskaityti.Labai jau čia suintrigavot. blink.gif  blink.gif  blink.gif

1RUGILE, prasom uzbegti i siuvinejimo, siuvimo skyreli, yra tema "senilas..." va ten tikrai galima rasti kas kur kaip ir kodel mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 09 28, 12:58)
1RUGILE, prasom uzbegti i siuvinejimo, siuvimo skyreli, yra tema "senilas..." va ten tikrai galima rasti kas kur kaip ir kodel  mirksiukas.gif

buvau uzsukus bet ten kazkokia nauja technika, visai ne tas ko reikia...nesuprantu ka taip sunku papasakot, o db pasako uzsuk i tokia ir tokia teme. uzsukau perskaiciau 21 puslapi ir nieko. schmoll.gif

laumar prasau papasakok kokios ten pleveles lauki ? iskur? kam? ir kodel? ir ka ji daro? aciu isanksto va tau balionas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaPika: 28 rugsėjo 2007 - 13:34
user posted image

Va pagaliau pabaigiau ir aš savo mezginį iš plonytės KID MOCHEROS.Nedėjau jokio papildomo siūlo (ir apie jį tik iš forumo girdėjau). Iš viso sumezgiau 4 kamuoliukus:2 tamsiai rudi,1,5 persikinis ir 0.5 ryžas. Labai nepeikit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IevaP: 28 rugsėjo 2007 - 13:55