Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

Labai daili sarafano spalva smile.gif

Sauletasis golfas jau turi prieki ir nugara!!!!
Atsakyti
Kostiumelis is siulu Angora( 50%machera, 50% akrilas).Kelniu siulai truputi veliau pirkti, bet nelabai skiriasi:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2007 12 19, 21:50)
Kostiumelis is siulu  Angora( 50%machera, 50% akrilas).Kelniu siulai truputi veliau pirkti, bet nelabai skiriasi

Liepa , nu jau tavo Neringutė tai papuošta kaip reikiant user posted image. Kiek siūliukų mėlynųjų sunaudojai ? Čia tie iš auksarankės ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 19 gruodžio 2007 - 23:31
mergaites o kaip reikia plauti mohera? niekad su ja nebuvau susidurus.....siemet draugei numezgiau sali,ir pries dovanojant noriu isplauti ir labai bijau kad nepagadinciau ko nes darbelio tai idejau nemazai unsure.gif gal kuri pagelbes ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Svelnu ir lengva (be chemu) 4u.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Liepa50,
labai gražūs rūbeliai, atrodo, kad ir mergytei patinka, tokia graži šypsenėlė thumbup.gif

O-pa-pa,
tiesiog reikia išplauti drungnam vandenuky, per daug nieko netrinant, švelniai pagniaužant, jei turi nepamaišys koks lenoras ar panaši priemonė vilnai, na ir džiovinti (švelniai nuspaudus vandenį) patiesus ant rankšluoščio - taip patiestą ir paformuoti gali kaip reik (į ilgį ar plotį).

Aš paskutinį savo mezginį iš mocheros, pas rusaitės pasiskaičius, visą varvantį ant pakabos pakabinau. Rusaitės taip kai kurios daro, atseit tada ištįsta tiek jam reik (per 10-15 cm), ir daugiau dėvint nesitampo. Nors bijojau, kad ištys iki žemės, bet atrodo kad labai panašiai ir nutyso, žodžiu išdžiuvęs man patiko.

Mylia,
gražūs abu, alyvinio ir schemutė yra:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 04, 21:28)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif koks grozis wub.gif neturėčiau kantrybės tokiam mezginiui.ŠAUNUOLĖ thumbup.gif
Atsakyti
aciu tau labai vilytte,tau balionelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 20 gruodžio 2007 - 12:44
Gal jau išskalbiai moherinį megztinį, bet vistiek parašysiu ką radau žurnale. Pirmiausia megztinį įdėti i polietileno maišelį ir 1-2 dienas palaikyti šaldymo kameroje. Išėmus palaukt kol sušils iki kambario temperatūros. Į drungną vandenį įpilk plaukų šampūno. Išskalavus vandeny nusausink rankšluoščiu. Džiovinti patiestą.

Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 12 20, 10:53)
Aš paskutinį savo mezginį iš mocheros, pas rusaitės pasiskaičius, visą varvantį ant pakabos pakabinau. Rusaitės taip kai kurios daro, atseit tada ištįsta tiek jam reik (per 10-15 cm), ir daugiau dėvint nesitampo. Nors bijojau, kad ištys iki žemės, bet atrodo kad labai panašiai ir nutyso, žodžiu išdžiuvęs man patiko.

Pabandysiu siuo metodu. 4u.gif

Pati savaji megstuka is kid moheros ploviau rankomis (naudojau sampuna), nuspaudziau vandeni. Bet po to matyt padariau esmine klaida: idejau i lengva centrifuga. Dziovinau ant uztiesaliuko. Tai mano megstukas sutrumpejo gerokai. verysad.gif Toks tarsi isaugtas beliko... doh.gif Gaila ismesti po keliu apsirengimu.
Tai reik pabandyti jusu metoda, gal slapias padziautas nutys iki reikiamo ilgio? g.gif

O apie ta buda - ideti i saldytuva: skaiciau, kad taip galima apsisaugoti nuo pukojimosi, t.y. puku slinkimo. O ar gali tureti itakos tampymuisi - tai abejoju. g.gif
Atsakyti
LINKSMU SVENCIU VISOMS!user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 23 gruodžio 2007 - 10:27
Liepa mirksiukas.gif , man labai labai patiko tavo mažosios damutės sarafaniukas thumbup.gif .Jau po truputį kyla minčių naujam mano mažutės projektui.....su tavo pagalba blush2.gif .
Atsakyti