Labai daili sarafano spalva
Sauletasis golfas jau turi prieki ir nugara!!!!
QUOTE(liepa50 @ 2007 12 19, 21:50)
Kostiumelis is siulu Angora( 50%machera, 50% akrilas).Kelniu siulai truputi veliau pirkti, bet nelabai skiriasi
Liepa , nu jau tavo Neringutė tai papuošta kaip reikiant . Kiek siūliukų mėlynųjų sunaudojai ? Čia tie iš auksarankės ?
mergaites o kaip reikia plauti mohera? niekad su ja nebuvau susidurus.....siemet draugei numezgiau sali,ir pries dovanojant noriu isplauti ir labai bijau kad nepagadinciau ko nes darbelio tai idejau nemazai gal kuri pagelbes aciu
Svelnu ir lengva (be chemu)
Liepa50,
labai gražūs rūbeliai, atrodo, kad ir mergytei patinka, tokia graži šypsenėlė
O-pa-pa,
tiesiog reikia išplauti drungnam vandenuky, per daug nieko netrinant, švelniai pagniaužant, jei turi nepamaišys koks lenoras ar panaši priemonė vilnai, na ir džiovinti (švelniai nuspaudus vandenį) patiesus ant rankšluoščio - taip patiestą ir paformuoti gali kaip reik (į ilgį ar plotį).
Aš paskutinį savo mezginį iš mocheros, pas rusaitės pasiskaičius, visą varvantį ant pakabos pakabinau. Rusaitės taip kai kurios daro, atseit tada ištįsta tiek jam reik (per 10-15 cm), ir daugiau dėvint nesitampo. Nors bijojau, kad ištys iki žemės, bet atrodo kad labai panašiai ir nutyso, žodžiu išdžiuvęs man patiko.
Mylia,
gražūs abu, alyvinio ir schemutė yra:
labai gražūs rūbeliai, atrodo, kad ir mergytei patinka, tokia graži šypsenėlė
O-pa-pa,
tiesiog reikia išplauti drungnam vandenuky, per daug nieko netrinant, švelniai pagniaužant, jei turi nepamaišys koks lenoras ar panaši priemonė vilnai, na ir džiovinti (švelniai nuspaudus vandenį) patiesus ant rankšluoščio - taip patiestą ir paformuoti gali kaip reik (į ilgį ar plotį).
Aš paskutinį savo mezginį iš mocheros, pas rusaitės pasiskaičius, visą varvantį ant pakabos pakabinau. Rusaitės taip kai kurios daro, atseit tada ištįsta tiek jam reik (per 10-15 cm), ir daugiau dėvint nesitampo. Nors bijojau, kad ištys iki žemės, bet atrodo kad labai panašiai ir nutyso, žodžiu išdžiuvęs man patiko.
Mylia,
gražūs abu, alyvinio ir schemutė yra:
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 04, 21:28)
koks grozis neturėčiau kantrybės tokiam mezginiui.ŠAUNUOLĖ
aciu tau labai vilytte,tau balionelis
Gal jau išskalbiai moherinį megztinį, bet vistiek parašysiu ką radau žurnale. Pirmiausia megztinį įdėti i polietileno maišelį ir 1-2 dienas palaikyti šaldymo kameroje. Išėmus palaukt kol sušils iki kambario temperatūros. Į drungną vandenį įpilk plaukų šampūno. Išskalavus vandeny nusausink rankšluoščiu. Džiovinti patiestą.
QUOTE(vilytte @ 2007 12 20, 10:53)
Pabandysiu siuo metodu.
Pati savaji megstuka is kid moheros ploviau rankomis (naudojau sampuna), nuspaudziau vandeni. Bet po to matyt padariau esmine klaida: idejau i lengva centrifuga. Dziovinau ant uztiesaliuko. Tai mano megstukas sutrumpejo gerokai. Toks tarsi isaugtas beliko... Gaila ismesti po keliu apsirengimu.
Tai reik pabandyti jusu metoda, gal slapias padziautas nutys iki reikiamo ilgio?
O apie ta buda - ideti i saldytuva: skaiciau, kad taip galima apsisaugoti nuo pukojimosi, t.y. puku slinkimo. O ar gali tureti itakos tampymuisi - tai abejoju.
LINKSMU SVENCIU VISOMS!
Liepa , man labai labai patiko tavo mažosios damutės sarafaniukas .Jau po truputį kyla minčių naujam mano mažutės projektui.....su tavo pagalba .