Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

QUOTE(@asta @ 2007 12 14, 21:47)
Tikiuos šią nuotrauką įkėlei ne kaip savo darbo pavyzdį g.gif  nes tai tikrai ne tavo darbas smile.gif
Būtent šis šalis megztas ne pagal tavo aprašymą.Nors rašto principas tas pats-5 iš 5,1 gera;ir taip kartojam....

Cia jau as atsakysiu... bigsmile.gif

foto paimta is mano mezginiu ideju ir pavyzdziu archyvo, kuris suformuotas daugiausia is SM kurybingu mamyciu idetu savo darbeliu foto... kadangi tikrai neimanoma visu niku susirasyt, tai tikrai negaliu pasakyt, kurios cia darbelis... wub.gif jei jis tavo ar pazisti kieno - butu malonu, kad parasytum mirksiukas.gif

---------

o del rasto - taip... aprasymas yra siek tiek kitos rasto 5 is 5 variacijos... tuoj idesiu paveiksliuka, kurio aprasymas ten idetas mirksiukas.gif

stai tas salis, kurio aprasyma ikele Supermutter (tik kokybe tai nelabai... unsure.gif ) mirksiukas.gif

user posted image

tikiuos, dabar jau visus nesusipratimus ispainiojau... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 15 gruodžio 2007 - 09:39
grazus dalykai smile.gif
Atsakyti
user posted image

ideja

be spargalku, bendram darbui ir nusprendimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 14, 21:36)
Gadget mirksiukas.gif saulė nešviečia schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif t.y.foto nerodo blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

schmoll.gif nesviecia ir man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 12 15, 10:34)
Cia jau as atsakysiu...  bigsmile.gif

foto paimta is mano mezginiu ideju ir pavyzdziu archyvo, kuris suformuotas daugiausia is SM kurybingu mamyciu idetu savo darbeliu foto... kadangi tikrai neimanoma visu niku susirasyt, tai tikrai negaliu pasakyt, kurios cia darbelis...  wub.gif  jei jis tavo ar pazisti kieno - butu malonu, kad parasytum  mirksiukas.gif

---------
o del rasto - taip... aprasymas yra siek tiek kitos rasto 5 is 5 variacijos... tuoj idesiu paveiksliuka, kurio aprasymas ten idetas  mirksiukas.gif

stai tas salis, kurio aprasyma ikele Supermutter (tik kokybe tai nelabai... unsure.gifmirksiukas.gif

Viskas ok , nuotraukos tam ir dedamos,kad į jas žiūrėt ir naudotis idėjomis,tik būtų nesmagu,kai kažkas tą nuotrauką pasisavintų,kaip savo darbo pristatymui mirksiukas.gif
Šalis megztas Magikos 4u.gif

Dėl rašto-tą patį bandžiau ir aš parašyti,kad jo mezgimo yra daug varijantų.
T.Y.kiekviena mezga kaip jai patogu smile.gif
P.S.Šiuo raštu labai gražiai atrodo megztos bliuzelės iš plono mocheriuko thumbup.gif pati išbandžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 15, 11:12)

swoon.gif wacko.gif wub.gif

Baltas grazuolis.... Mikciosiu puse dienos... Dar vienas projektas i sarasiuka isirase...
Atsakyti
Sitaaa, saule sviecia mano albumelyje . Nzn, ant kurio kurinelio pirma islipsi smile.gif Nors man iki siol gerai rosdo visus idetus paveiksliukus.

QUOTE(Monada @ 2007 12 15, 18:13)
swoon.gif  wacko.gif  wub.gif

Baltas grazuolis.... Mikciosiu puse dienos... Dar vienas projektas i sarasiuka isirase...

Taaaaip, manasis irgi pailgejo, kai tik pamaciau. Ir derinukassssssss superinis, ne?

Dziaugiuos, kad vakaras ramus, laukia supersokiu10 ziurejimas, tai gal nurauksiu kazkiek savo sauletojo golfo...

Tiesiu siulu ir minciu!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 15 gruodžio 2007 - 19:54
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 15, 20:53)
Sitaaa, saule sviecia mano albumelyje . Nzn, ant kurio kurinelio pirma islipsi smile.gif  Nors man iki siol gerai rosdo visus idetus paveiksliukus.
Taaaaip, manasis irgi pailgejo, kai tik pamaciau. Ir derinukassssssss superinis, ne?

Dziaugiuos, kad vakaras ramus, laukia supersokiu10 ziurejimas, tai gal nurauksiu kazkiek savo sauletojo golfo...

Tiesiu siulu ir minciu!!!!

maciau jau mirksiukas.gif na...dvelkia siluma.... thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif

Oj, kaip as jau jo baigto noriu.

Paemiau siuliukus siandiena. Bus suknele melyna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 15, 21:39)
smile.gif

Oj, kaip as jau jo baigto noriu.

Paemiau siuliukus siandiena. Bus suknele melyna smile.gif

ooo nuostabi spalvyte thumbup.gif mano mylimiausioji blush2.gif tiesiu siulu, kaip pati sakai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
nusipirkau siulu maksimoj...
ryskiai raudonu
rusisku
sudetis: 50 % moheros, 50%-vilnos...
dabar didziausias galvos skausmas modeliukas-baisiai noriu megztinio paprasto,bet su cinkeliu smile.gif siulai kanda berods, bet tiek jau tos, uztat silti...
tai vat kol kas manau bus lygiu rastu megzta, su nerta apaciai ir rankovemis
ir nerta didele placia apykakle...mastau kaip tie siuliukai nerimui pasiduos
niekas nematet nepirkot tokiu?
100 gr-10 lt
Atsakyti
Jo Gadget mirksiukas.gif , dabar užmačiau doh.gif .Skani spalvytė thumbup.gif .Net šilta pasidarė thumbup.gif . Bet nesupratau kas po jo g.gif , tavo projekte bus sekantis g.gif .Galvojau g.gif kad juoda su spalvom, o dabar mėlyną varysi g.gif ?Ar aš kažką ne taip suprantu, Gadget mirksiukas.gif mirksiukas.gif ?Tau kaip ir man nuo minčių galva sukas doh.gif doh.gif .Dabar vis galvoju, ruošiuos morališkai pilkam grožiui.
Atsakyti