Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

QUOTE(gadget3 @ 2007 12 12, 23:03)
Nu jau, nu jau. Isvada dvejopa - arba silkas su medvilne ir su dar kuo (buna, buna ir tipo kid seta ar set kida ar ten dar kitaip), ir vizualiai to silkumo nesimato. Tada gali kandziotis. O jei geroji grazioji silkinoji moheryte kandzioja, tai ne ji. Tai tikrai blusos blush2.gif

megalol.gif megalol.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2007 12 13, 14:49)
Nusimezgus buvau kažkada megztinį iš kupranugario vilnos. Tikiuosi, ten ne šimtaprocentinė buvo. Šiltumas nenusakomas, bet kando, tai kaip krokodilas, ne kaip blusa.

Uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyy
Tai yra suprantu. Turisto lituano azerbaidzunai senu kupranugariu vilna iskisdavo. O jinai tai jooo, net man, vilna namine ramiai nesiojanciai, toooookia... eee.. maldininkine apranga. O va teisinga jauna kupranugario vilnike - kitas reikaliukas smile.gif

Ar gyriausi, kad turiu megztuka ir siuleliu su jako vilna? Plonas pluostas, malioooonus, lengvutis, o koks siltassss... wub.gif

Va, rodau sauleto golfo vaizdus ir moherio kiekius smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2007 12 12, 19:26)
kokia graži liemenė ar kaip čia pavadint tą kūrinį wub.gif  wub.gif  wub.gif
tokia stilinga wub.gif

QUOTE(angulyte @ 2007 12 12, 20:40)
Labai grazi liemene  thumbup.gif  Subtilu ir elegantiska  thumbup.gif

QUOTE(Mexxica @ 2007 12 12, 21:38)
thumbup.gif  gražuuuu flirt.gif

QUOTE(gadget3 @ 2007 12 12, 22:03)
Sitaaaa, pilkoji liemene - grazute.

QUOTE(ingriduska @ 2007 12 13, 14:34)
Ir man, ir man liemene pilkoji grazi, net labai.Rubas liuxinis smile.gif

Ačiū visoms ax.gif
Ir draugė , kuriai ją mezgiau, laaabai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2007 12 13, 22:41)
Ačiū visoms ax.gif
Ir draugė , kuriai ją mezgiau, laaabai patenkinta thumbup.gif

gal turi schemute???
labai labai noriu tokios
man idomu kaip ten ta krutine padarei tokia
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 12, 23:03)
Tai tikrai blusos blush2.gif
Gerai, kad nors kam nors linksma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 13, 22:35)
Uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyy
Tai yra suprantu. Turisto lituano azerbaidzunai senu kupranugariu vilna iskisdavo. O jinai tai jooo, net man, vilna namine ramiai nesiojanciai, toooookia... eee.. maldininkine apranga. O va teisinga jauna kupranugario vilnike - kitas reikaliukas smile.gif

Ar gyriausi, kad turiu megztuka ir siuleliu su jako vilna? Plonas pluostas, malioooonus, lengvutis, o koks siltassss... wub.gif

Va, rodau sauleto golfo vaizdus ir moherio kiekius smile.gif

user posted image

drinks_cheers.gif Ko gero ten buvo toks karšinčius kupris, kad baisu. Bet dabar turiu siūlų iš Nepalo. Nu kiek plaunu, vis viena smirdi tvartu. Gal čia sakau tas jakas toks? blink.gif Minkšti, nekanda visai, turėtų būti šilti, bet kaip tą kvapą panaikinti? Tik nesakykit, kad ten gal ožio. Tikrai ne schmoll.gif
Ir dar - na niekaip nesugalvoju, ką megzti iš juodos mocheros. Tos vadinamosios "karališkos". Gavau dovanų ir laikau pasidėjusi. Dar kandys įsisuks... rolleyes.gif Noriu kažko tokio, pati nežinau ko. Vartau, vartau žurnalus ir niekas nelimpa. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 12 14, 11:45)
gal turi schemute???
labai labai noriu tokios
man idomu kaip ten ta krutine padarei tokia

Ta krutinė, tai čia kažkaip netyčia tokia gavosi.. ax.gif Prie iškirptės 10 akių mezgiau 1a gera, 1a išvirkščia, o išvirkščiopje pusėje tas išvirkščias akis nukeldavau neišmezgus. gerosiose eilėse prieš tas 10 akių 2 sumegzdavau - formavau iškirptę. Pradėjus nuleidinėti pažastyje nuleidinėjau tol, kol liko tik 10 iškirptės akių (taip pat ir priekyje ir nugaroje). O tada petukus pradėjau atskirai (priekyje 1e-2 akys, 3e-3a, 5e-4a ir t.t. kol tiek kiek reikia petukams). O nugaroje po vieną nuleisdavau kas antrą eilę. Kai uždėjau tiek kiek reikėjo akių toliau mezgiau kartu su tomis 10 akių..... Nežinau ar aiškiai parašiau ax.gif tikiuosi suprasi..o jei kas bus neaišku - klausk...
Atsakyti

QUOTE(jusda @ 2007 12 14, 14:37)
Ta krutinė, tai čia kažkaip netyčia tokia gavosi.. ax.gif Prie iškirptės 10 akių mezgiau 1a gera, 1a išvirkščia, o išvirkščiopje pusėje tas išvirkščias akis nukeldavau neišmezgus. gerosiose eilėse prieš tas 10 akių 2 sumegzdavau - formavau iškirptę. Pradėjus nuleidinėti pažastyje nuleidinėjau tol, kol liko tik 10 iškirptės akių (taip pat ir priekyje ir nugaroje). O tada petukus pradėjau atskirai (priekyje 1e-2 akys, 3e-3a, 5e-4a ir t.t. kol tiek kiek reikia petukams).  O nugaroje po vieną nuleisdavau kas antrą eilę. Kai uždėjau tiek kiek reikėjo akių toliau mezgiau kartu su tomis 10 akių..... Nežinau ar aiškiai parašiau ax.gif  tikiuosi suprasi..o jei kas bus neaišku - klausk...

agam
o schemutes neturi?
ar cia sugalvojai pati?
Atsakyti
Draugė parodė siūtą palaidinę ir sakė kad norinti kažko panašaus..... Žodžiu čia mano fantazijos vaisius ax.gif
Atsakyti
Gadget mirksiukas.gif saulė nešviečia schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif t.y.foto nerodo blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMutteR @ 2007 12 10, 16:32)
va, kaip atrodo tas mano ishsvajotasis rashtas 5 ish 5  ax.gif

user posted image

jei noresit aprashymo, rashykit  mirksiukas.gif (nenoriu buti ikyri blush2.gif )

achiu visoms uzh gelytes wub.gif

Tikiuos šią nuotrauką įkėlei ne kaip savo darbo pavyzdį g.gif nes tai tikrai ne tavo darbas smile.gif

Būtent šis šalis megztas ne pagal tavo aprašymą.Nors rašto principas tas pats-5 iš 5,1 gera;ir taip kartojam....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 14 gruodžio 2007 - 21:52
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 14, 21:36)
Gadget mirksiukas.gif saulė nešviečia schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif t.y.foto nerodo blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

ojojopjojoooooj Tada reikia vykti ing mano albumeli (pameni kelia?)
Atsakyti