As irgi mezgiau panasu sali, aisku man iki mezgejos dar taaaaip toli
Mezgiau is vaikiskos mocheros virbalai Nr 10. Dar idejau kitokio siulo pagyvinimui, nusimezgiau pries gerus 2metus, dabar kazkaip mazai jau uzsidedu,reiks vel issitraukt
QUOTE(LinMer @ 2007 12 12, 15:35)
Mezgiau is vaikiskos mocheros virbalai Nr 10. Dar idejau kitokio siulo pagyvinimui, nusimezgiau pries gerus 2metus, dabar kazkaip mazai jau uzsidedu,reiks vel issitraukt
Toks atrodo lengvas kaip pūkas. Neatsispirsiu ir aš. Reikia ieškoti siūlų.
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 11, 23:02)
Moheris su silku - moheris tau Kandziojasi tik kaina
O tai koks cia, kaip mazdaug vadinasi? Koks nors Kid moheris, ar kaip?? Kai tokiam megztukui, tai nelabai daug sueitu siūlų, paparastai jų metražas ilgas, tai nebaisi ta kaina
QUOTE(jusda @ 2007 12 12, 20:05)
kokia graži liemenė ar kaip čia pavadint tą kūrinį
tokia stilinga
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 11, 23:02)
Moheris su silku - moheris tau Kandziojasi tik kaina
o man ir su šilku kanda nusimezgiau megztuką, o nešiot negaliu o taip to megztuko norėjau
kai tik apsirengiu, pradedu kasinėtis lyg blusų turėčiau net gėda žmonėse būt
Giriuosi dar vienu savo mezginuku
Labai grazi liemene Subtilu ir elegantiska
gražuuuu
QUOTE(Marti @ 2007 12 12, 20:26)
o man ir su šilku kanda nusimezgiau megztuką, o nešiot negaliu o taip to megztuko norėjau
nu aš bijau kad man irgi gali vistiek kasti... reiks parduotuvėj pasitrint rankas kamuoliuką pasiėmus, pažiūrėt, koks rezultatas
Sitaaaa, pilkoji liemene - grazute.
Kiba isaus tokia diena, kai as savo sauleta golfa idesiu????
Nu jau, nu jau. Isvada dvejopa - arba silkas su medvilne ir su dar kuo (buna, buna ir tipo kid seta ar set kida ar ten dar kitaip), ir vizualiai to silkumo nesimato. Tada gali kandziotis. O jei geroji grazioji silkinoji moheryte kandzioja, tai ne ji. Tai tikrai blusos
Kiba isaus tokia diena, kai as savo sauleta golfa idesiu????
QUOTE(Marti @ 2007 12 12, 20:26)
Nu jau, nu jau. Isvada dvejopa - arba silkas su medvilne ir su dar kuo (buna, buna ir tipo kid seta ar set kida ar ten dar kitaip), ir vizualiai to silkumo nesimato. Tada gali kandziotis. O jei geroji grazioji silkinoji moheryte kandzioja, tai ne ji. Tai tikrai blusos
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 12, 22:03)
greiciausiai...
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 12, 09:27)
Gadget niu čia gerai pasakei apie mocherį ir kainą Pataikei į dešimtuką ir labai pakėlei nuotaiką .
Papildyta:
QUOTE(LinMer @ 2007 12 12, 15:35)
grazu nerealiai
Nusimezgus buvau kažkada megztinį iš kupranugario vilnos. Tikiuosi, ten ne šimtaprocentinė buvo. Šiltumas nenusakomas, bet kando, tai kaip krokodilas, ne kaip blusa.
Ir man, ir man liemene pilkoji grazi, net labai.Rubas liuxinis