Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

As irgi mezgiau panasu sali, aisku man iki mezgejos dar taaaaip toli doh.gif
Mezgiau is vaikiskos mocheros virbalai Nr 10. Dar idejau kitokio siulo pagyvinimui, nusimezgiau pries gerus 2metus, dabar kazkaip mazai jau uzsidedu,reiks vel issitraukt smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2007 12 12, 15:35)
As irgi mezgiau panasu sali, aisku man iki mezgejos dar taaaaip toli  doh.gif
Mezgiau is vaikiskos mocheros virbalai Nr 10. Dar idejau kitokio siulo pagyvinimui, nusimezgiau pries gerus 2metus, dabar kazkaip mazai jau uzsidedu,reiks vel issitraukt smile.gif

user posted image

Toks atrodo lengvas kaip pūkas. Neatsispirsiu ir aš. Reikia ieškoti siūlų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 11, 23:02)
Moheris su silku - moheris tau smile.gif Kandziojasi tik kaina smile.gif

O tai koks cia, kaip mazdaug vadinasi? bigsmile.gif Koks nors Kid moheris, ar kaip?? Kai tokiam megztukui, tai nelabai daug sueitu siūlų, paparastai jų metražas ilgas, tai nebaisi ta kaina irnesakyk.gif assa.gif
Atsakyti
Giriuosi dar vienu savo mezginuku

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2007 12 12, 20:05)

My Webpage

kokia graži liemenė ar kaip čia pavadint tą kūrinį wub.gif wub.gif wub.gif
tokia stilinga wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 11, 23:02)
Moheris su silku - moheris tau smile.gif Kandziojasi tik kaina smile.gif

o man ir su šilku kanda verysad.gif nusimezgiau megztuką, o nešiot negaliu verysad.gif o taip to megztuko norėjau wub.gif
kai tik apsirengiu, pradedu kasinėtis lyg blusų turėčiau verysad.gif net gėda žmonėse būt verysad.gif
Atsakyti

Labai grazi liemene thumbup.gif Subtilu ir elegantiska thumbup.gif
Atsakyti

My Webpage

thumbup.gif gražuuuu flirt.gif

QUOTE(Marti @ 2007 12 12, 20:26)
o man ir su šilku kanda verysad.gif nusimezgiau megztuką, o nešiot negaliu verysad.gif o taip to megztuko norėjau wub.gif
kai tik apsirengiu, pradedu kasinėtis lyg blusų turėčiau verysad.gif net gėda žmonėse būt verysad.gif

nu aš bijau kad man irgi gali vistiek kasti... rolleyes.gif reiks parduotuvėj pasitrint rankas kamuoliuką pasiėmus, pažiūrėt, koks rezultatas hihihi.gif
Atsakyti
Sitaaaa, pilkoji liemene - grazute.

Kiba isaus tokia diena, kai as savo sauleta golfa idesiu????

QUOTE(Marti @ 2007 12 12, 20:26)

bigsmile.gif Nu jau, nu jau. Isvada dvejopa - arba silkas su medvilne ir su dar kuo (buna, buna ir tipo kid seta ar set kida ar ten dar kitaip), ir vizualiai to silkumo nesimato. Tada gali kandziotis. O jei geroji grazioji silkinoji moheryte kandzioja, tai ne ji. Tai tikrai blusos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 12, 22:03)
Sitaaaa, pilkoji liemene - grazute.

....Tai tikrai blusos blush2.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif greiciausiai... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 gruodžio 2007 - 22:05
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 12, 09:27)
Gadget mirksiukas.gif niu čia gerai pasakei apie mocherį ir kainą thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Pataikei į dešimtuką thumbup.gif  ir labai pakėlei nuotaiką thumbup.gif .

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(LinMer @ 2007 12 12, 15:35)
As irgi mezgiau panasu sali, aisku man iki mezgejos dar taaaaip toli  doh.gif

user posted image

grazu nerealiai wub.gif
Atsakyti
Nusimezgus buvau kažkada megztinį iš kupranugario vilnos. Tikiuosi, ten ne šimtaprocentinė buvo. Šiltumas nenusakomas, bet kando, tai kaip krokodilas, ne kaip blusa.
Atsakyti
Ir man, ir man liemene pilkoji grazi, net labai.Rubas liuxinis smile.gif
Atsakyti