Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

QUOTE(SuperMutteR @ 2007 12 10, 16:32)
va, kaip atrodo tas mano ishsvajotasis rashtas 5 ish 5  ax.gif

user posted image

jei noresit aprashymo, rashykit  mirksiukas.gif (nenoriu buti ikyri blush2.gif )

achiu visoms uzh gelytes wub.gif

Super - grazuolis salikas...

O rasciukas gal is rankdarbiu kraiteles zurnalo?

azkoki panasu tusriu, bet nzn ar tas pats... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 11 gruodžio 2007 - 10:57
Koks grazutis salikas thumbup.gif Noreciau aprasymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMutteR @ 2007 12 10, 15:32)

user posted image

jei noresit aprashymo, rashykit  mirksiukas.gif (nenoriu buti ikyri blush2.gif )

Labai grazus rastas, galima aprasyma? 4u.gif
Atsakyti
ir aš noriu
Atsakyti
QUOTE(SuperMutteR @ 2007 12 10, 15:32)

user posted image

O aprašymas toks:

Šalis 80cm*200cm

Reikės: 3 ritinėlių melanžinių angorinės vilnos "Soft print" siūlų ir 1 ritinėlio "Como" siūlų, virbalų su valu Nr. 4, vąšelio.
Šis šalis tiks ir kaip skraistė. Apmeskite 120 akių. Megzkite taip:
1 eilė: "Como" siūlais megzkite vien gerosiomis akimis;
2 eilė: plonais melanžiniais angorinės vilnos siūlais megzkite vien išvirkščiosiomis akimis;
3 eilė: 5 akis sumegzkite kartu gerosiomis akimis iš apačios, nenukelkite, užmeskite, dar kartą megzkite tas pačias akis, užmeskite, kartokite tol, kol iš 5 kartu sumegztų akių atsiras 5 naujos akys;
4 ir 5 eilės: "Como" siūlais megzkite vien gerosiomis akimis;
6 eilė: megzkite vien išvirkščiosiomis akimis;
7 eilė: megzkite 3 gerąsias akis, * iš 5 akių megzkite 5 naujas akis, lygiai kaip 3 eilėje;
8 eilė: "Como" siūlais megzkite vien gerosiomis akimis.
Kai baigsite, šalį apnerkite "Como" siūlais.

na, ten su tais siulais nzn, bet juk galima paimprovizuoti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperMutteR: 11 gruodžio 2007 - 14:40
QUOTE(SuperMutteR @ 2007 12 11, 15:39)

O aprašymas toks:

Šalis 80cm*200cm

Reikės: 3 ritinėlių melanžinių angorinės vilnos "Soft print" siūlų ir 1 ritinėlio "Como" siūlų, virbalų su valu Nr. 4, vąšelio.
Šis šalis tiks ir kaip skraistė. Apmeskite 120 akių. Megzkite taip:
1 eilė: "Como" siūlais megzkite vien gerosiomis akimis;
2 eilė: plonais melanžiniais angorinės vilnos siūlais megzkite vien išvirkščiosiomis akimis;
3 eilė: 5 akis sumegzkite kartu gerosiomis akimis iš apačios, nenukelkite, užmeskite, dar kartą megzkite tas pačias akis, užmeskite, kartokite tol, kol iš 5 kartu sumegztų akių atsiras 5 naujos akys;
4 ir 5 eilės: "Como" siūlais megzkite vien gerosiomis akimis;
6 eilė: megzkite vien išvirkščiosiomis akimis;
7 eilė: megzkite 3 gerąsias akis, * iš 5 akių megzkite 5 naujas akis, lygiai kaip 3 eilėje;
8 eilė: "Como" siūlais megzkite vien gerosiomis akimis.
Kai baigsite, šalį apnerkite "Como" siūlais.
na, ten su tais siulais nzn, bet juk galima paimprovizuoti  mirksiukas.gif  4u.gif

toks klausimas iskilo..pagal nuotraukyte lyg ir reiketu 3 eilej: 5 sumezgam ir ismezgam 5, 1 gera ir vel 5 sumezgam ir ismezgam....... tai reikia tarp sumezgimu 1 gera ismegzt ar nereikia?
neesu labai didele mezgeja, bet mama lyg minejo, kad ta gera reikia iterpt.... o kaip yra is tikruju? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjauriuke: 11 gruodžio 2007 - 16:06
O kai mezgat storais virbalais iš plonų siūliukų, ar nėra sunku megzti. Tada turėtų būti labai lengvi virbalai.
Atsakyti
QUOTE(Bjauriuke @ 2007 12 11, 16:05)
toks klausimas iskilo..pagal nuotraukyte lyg ir reiketu 3 eilej: 5 sumezgam ir ismezgam 5, 1 gera ir vel 5 sumezgam ir ismezgam....... tai reikia tarp sumezgimu 1 gera ismegzt ar nereikia?
neesu labai didele mezgeja, bet mama lyg minejo, kad ta gera reikia iterpt.... o kaip yra is tikruju?  g.gif

na, ash irgi tik megeja blush2.gif , bet pg viska kaip ir reiktu g.gif - ash dar nebandzhiau shio rashto, bet greit ishbandysiu 4u.gif
Atsakyti
Aš pagal šitą schemą mezgiau schema
Jeigu dar vieną eilę gerosiomis, vieną išvirkčiosiomis megzti, tai tas pats turėtų gautis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinulė: 11 gruodžio 2007 - 16:50
QUOTE(SuperMutteR @ 2007 12 08, 17:17)
[color=blue]sveikos, merginos 4u.gif
naujoke ash shiam skyrely blush2.gif
labai noriu tokio wub.gif
user posted image

Aš šitą seniai nusižiūrėjau... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
bet bijau, kad negalėčiau nešiot, nes moheriniai siūlai man kanda doh.gif o iš kitų negražiai būtų... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 12 11, 20:44)
Aš šitą seniai nusižiūrėjau...  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
bet bijau, kad negalėčiau nešiot, nes moheriniai siūlai man kanda  doh.gif o iš kitų negražiai būtų...  cray.gif

Moheris su silku - moheris tau smile.gif Kandziojasi tik kaina smile.gif
Atsakyti
Gadget mirksiukas.gif niu čia gerai pasakei apie mocherį ir kainą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pataikei į dešimtuką thumbup.gif ir labai pakėlei nuotaiką thumbup.gif .
Atsakyti