Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

QUOTE(SuperMutteR @ 2007 12 08, 16:17)
sveikos, merginos 4u.gif
naujoke ash shiam skyrely blush2.gif
labai noriu tokio wub.gif
user posted image

chia, kaip suprantu ant shakutes numegsta ir vasheliu sumegzta unsure.gif , gal zhinot ka nors panashaus virbalais? esu kazhkada machiusi ir chiupinejusi rashta "penkios ish penkiu" , labai grazhus wub.gif , ale nieko neatsimenu doh.gif
ish anksto achiu 4u.gif

Cia daryta ne su sakute, o ant remelio po viena daryta daug gelyciu, o veliau jos sunertos. Pati dariusi nesu, bet kazkada viena mamyte nepatingejo ir labai issamiai viska paaiskino, aciu jai 4u.gif tai va turiu issisaugojusi gelytes darymo technika, ja rasite cia
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 08 gruodžio 2007 - 18:33
achiu labai uzh nuorodele wub.gif
bet chia turbut ne mano nervams, o ir remeli nera kas ishpjautu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 07, 14:37)

Papildyta:
mezgiau pagal užsakymą už 900Lt labai daug darbo su tais apskritimais

Nu galima sakyt darbas vertas šitų pinigėlių 4u.gif Man labai patiko thumbup.gif Čia įkišau savo nosį,nes labai noriu sijonuko ax.gif

QUOTE(SuperMutteR @ 2007 12 08, 17:17)
sveikos, merginos 4u.gif
naujoke ash shiam skyrely blush2.gif
labai noriu tokio wub.gif
user posted image

chia, kaip suprantu ant shakutes numegsta ir vasheliu sumegzta unsure.gif , gal zhinot ka nors panashaus virbalais? esu kazhkada machiusi ir chiupinejusi rashta "penkios ish penkiu" , labai grazhus wub.gif , ale nieko neatsimenu doh.gif
ish anksto achiu 4u.gif

Nu čia tai bliuzele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMutteR @ 2007 12 08, 20:50)
achiu labai uzh nuorodele  wub.gif
bet chia turbut ne mano nervams, o ir remeli nera kas ishpjautu blush2.gif

Man irgi sitas megztukas labai patinka, bet tik paziuriu ir tiek. Cia labai daug kantrybes reikia, bet labai jau grazu wub.gif
Siaip remeli manau galima is storo kartono issikirpti arba is mazu apvaliu kamstiniu padekliuku puodeliams, ju kokiuose Senukuose turetu buti pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 12 08, 19:32)
Cia daryta ne su sakute, o ant remelio po viena daryta daug gelyciu, o veliau jos sunertos. Pati dariusi nesu, bet kazkada viena mamyte nepatingejo ir labai issamiai viska paaiskino, aciu jai  4u.gif tai va turiu issisaugojusi gelytes darymo technika, ja rasite cia
4u.gif

laaaaaaaaaaabai grazu......... wub.gif
galiu uzsikresti doh.gif ir tomis gelytemis...
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2007 12 09, 04:03)
laaaaaaaaaaabai grazu......... wub.gif
galiu uzsikresti doh.gif ir tomis gelytemis...

Pridaryti kruva tu gelyciu man dar visai nieko butu, bet paskui jas sunerineti... doh.gif arba cia reikia pradeti ir paskui uzsikabliuoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 12 08, 22:32)
Man irgi sitas megztukas labai patinka, bet tik paziuriu ir tiek. Cia labai daug kantrybes reikia, bet labai jau grazu  wub.gif
Siaip remeli manau galima is storo kartono issikirpti arba is mazu apvaliu kamstiniu padekliuku puodeliams, ju kokiuose Senukuose turetu buti pirkti  ax.gif

achiu labai labai, bandysiu 4u.gif
dar reiks sugalvoti sujungima koki, nes vasheliu labai jis ishryshkeja blush2.gif
o ta rashta jau gavau ish PEPERONI, manau nesupyks, jei pasidalinsiu su jumis 4u.gif
tik tai veliau padarysiu, gal vakare ax.gif 4u.gif
Atsakyti
radau, kaip dar tas gelytes padaryti galima biggrin.gif

gelytes smile.gif

spausti ant "Читать дальше..."

4u.gif
Atsakyti
Sveikos, galima gėlytes daryti ir ant šakutės, Dar yra tokie ratukai -šablonai gėlytėms daryti. Šioje nuorodoje rasite aiškiai parodyta kaip tai galima atlikti.

http://fancy.nasca.r...ing_fork/174/1/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetulė: 10 gruodžio 2007 - 07:49
va, kaip atrodo tas mano ishsvajotasis rashtas 5 ish 5 ax.gif

user posted image

jei noresit aprashymo, rashykit mirksiukas.gif (nenoriu buti ikyri blush2.gif )

achiu visoms uzh gelytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMutteR @ 2007 12 10, 16:32)
va, kaip atrodo tas mano ishsvajotasis rashtas 5 ish 5  ax.gif

jei noresit aprashymo, rashykit  mirksiukas.gif (nenoriu buti ikyri blush2.gif )

achiu visoms uzh gelytes wub.gif

Taip aš sau šalį irgi mezgiau thumbup.gif Kokio numerio virbalais šitas megztas, nes aš 9 Nr, tai lyg tia per stori man pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2007 12 10, 16:36)
Taip aš sau šalį irgi mezgiau thumbup.gif Kokio numerio virbalais šitas megztas, nes aš 9 Nr, tai lyg tia per stori man pasirodė.

O as siuo rasteliu esu mezgusi ir 4 nr., ir 8 nr.virbalais. Kai norejau ne tokio kiauro ir mezgiau is plonycio kidmocherio emiau 4 nr., o kai norejau plataus, kiauro didelio ir minksto salio - mezgiau 8 nr. virėbalais. Smagumelis kaip sparciai darbas vyksta lotuliukas.gif
Atsakyti