Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

Viliuteee jau kokia suknelė wub.gif wub.gif wub.gif ,nuotaka turėtų jaustis devintam danguj.
Atsakyti
dabar buvo patenkinta,matysiu ar po vestuvių bus tokia pati,gal jaunikiui nepatiks,jis dar nematė.
Papildyta:
QUOTE(buzuka @ 2007 12 06, 20:08)
Na mane pakerėjo tavo darbas,nemoku tokių šedevrų,net maga paklaust kiek kaštuotų toks sijonas su bliuzele blush2.gif

mezgiau pagal užsakymą už 900Lt labai daug darbo su tais apskritimais
Atsakyti
Ir as noriu pakalbeti apie ranku darbo vertinima. Pries kelis metus "pasirasiau" drauges menininkes projekto igyvendinimui. Reikejo vaseliu apnerti tokius elementus, juos sujungti i 2,5 metru diametro kurini. Dirbau be jokio laisvalaikio gal menesi , nebepamenu tiksliai. Vien susiuvinedama ropojau keliais 3 dienas, gavau ziaurini kaklo srities radikulita, nepajudejau visai gal savaite po to... Tai va. Kurinys pavyko. ispudingas. Parodoj kabejo VLN gelezinkelio stotyje smile.gif. Tik kaip ivertinti to darbo kaina ? (P.S., konkreciu atveju, tai buvo draugyste ir grazus, mieli, vertingi drauges kurti menukai ).Padienis darbininkas tada is darbo birzos uz 50 Lt/d. dirbdavo... Bandyt ir mums taip darbo dienas is 50 Lt dauginti?

Na, Viliuteees darbo ivertinimas jau "padabnesnis".. smile.gif .Tikrai vertas ne maziau! Auksaranke... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kose: 07 gruodžio 2007 - 13:48
aš panašiai ir darau ,paskaičiuoju dienas ir padauginu iš 80 lt.nes dirbu tikrai ne po 8 val.Mano sūnus ir taip juokiasi iš manęs,kad jis firmoj dirbdamas darbininku su viduriniu išsilavinimu(studijuoja neakivaizdžiai) gauna per dieną tiek pat,o dirba tik 8 val.
Atsakyti
Kad jau kalba ''užėjo'' apie rankdarbių į vertinimus , tai dar paklausiu, o kaip su siūlais? Klientės ar jūsų?Pvz.:Viliuteee, kaip pas jus?Nes galima sakyt , aš taip ir nemezgu pagal užsakymą, vis pusdykiai atiduodu ir užtat prašymus dažniausiai atmetu, kad nesukt sau galvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2007 12 07, 12:44)
Va ir man taip  blush2.gif pvz. vasarą, kai truputį pagražėjo orai , viena pažįstama prašė nunerti vąšeliu iš atskirų detalių( įv.gėlių) bolero ilgomis rankovėmis priekyje po krūtine surišamą ir vėliausiai po 2 savaičių norėjo jį jau turėt, bet pagalvojus , kad ji man tiek tikrai nenorės mokėt , kiek aš paprašysiu, tai atsakiau iš viso, motyvuodama , kad man pačiai reikia nusinert palaidinę iki tam tikro laiko  tongue.gif būtų paparašiusi pavasarį, būčiau nunėrusi  rolleyes.gif nemėgstu , kai mane kas skubina, lai galvoja iš anksto ko nori.

Aš sau airišku palaidinę nėriau du mėnesius. Aišku, kartais ir neprisėsdavau po kelias dienas ar kitokiais darbais užsiimdavau. Bendradarbė pamatė, tipo ir jai tokios reikia. Gerai,sakau. Tik kai pasakiau kiek tokios nunėrimas kainuoja, buvau čia forume kainas radusi, kažkuri forumietė rašydavo , tai tik išsžiojo ir daugiau neprašė.
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 07, 13:37)
mezgiau pagal užsakymą už 900Lt labai daug darbo su tais apskritimais

Manau tas sedevras vertas daugiau 4u.gif
Atsakyti
mano klientė atsiėmusi irgi sakė,kad per mažai paėmiau,(aišku ne man tiesiai,iš kitų sužinojau).
Už vestuvinę paėmiau gerokai daugiau,nes ten daug gėlių ir siuvinėjimas karoliukais vos ne tiek pat laiko atėmė
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2007 12 07, 12:28)
va būtent dėl to ir nemezgu kitiems. Nežinau, kiek prašyti, o be to baigtą darbą labai gaila kažkam atiduoti. blush2.gif Prieš kelis metus mezgiau draugėm, o paskui nusprendžiau, kad už tiek, kiek imu už darbą, joks žmogus nedirbtų. Tai dabar vis atsisakau.Mezgu sau, vaikam, SB ir viskas...

ahhh...sutinku 100%...man irgi laaaaabai buna gaila atiduot daikta, kuri su didele meile darau.... geriau pacios grazios busim drinks_cheers.gif o drauges turi rankutes, tokias kaip musu, lai smailinasi virbalelius ir pirmyn!!! 4u.gif
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif
naujoke ash shiam skyrely blush2.gif
labai noriu tokio wub.gif
user posted image

chia, kaip suprantu ant shakutes numegsta ir vasheliu sumegzta unsure.gif , gal zhinot ka nors panashaus virbalais? esu kazhkada machiusi ir chiupinejusi rashta "penkios ish penkiu" , labai grazhus wub.gif , ale nieko neatsimenu doh.gif
ish anksto achiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2007 12 07, 22:22)
ahhh...sutinku 100%...man irgi laaaaabai buna gaila atiduot daikta, kuri su didele meile darau.... geriau pacios grazios busim drinks_cheers.gif o drauges turi rankutes, tokias kaip musu, lai smailinasi virbalelius ir pirmyn!!! 4u.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif Nemezgu kitiems tik todėl, kad paskui nebūtų taip, kad tiek laiko prasėdėjau ir tik grašius gavau doh.gif Rankomis megzti/nerti drabužėliai tikrai daug laiko atima, o šiaip jau niekas tikros kainos nenori mokėti...
Atsakyti
Aš irgi su jumis sutinku. O vat man, kaip pradedančiajai, tai norisi tik megzt ir kažkam atiduot- gal noriu, kad pagirtų blush2.gif (nors dar nieko normaliai nenumezgus išskyrus šalikus, sumažintas skraistes ir megztinį, kurio nesugebu susiųti)
Atsakyti