nu gal as tundra. nusipirkau mocheriniu siulu, radau pirmos ale statkeviciaus suknios, staltieses schema. o db bezinau nuo ko pradet. nes staltiieses niekad nemezgus... ir nzn kaip matuot, ar liemeni, ar ratu megst, ar suknia ar sijona daryt. jei sijona tai turbut veliau negalesiu pasidaryt nu dasimegst suknios virsaus jei ratu megsiu, nes neilysiu,,,nzn nznz nzn padekit
QUOTE(giedraja @ 2007 09 25, 19:21)
Kiek įžiuriu, tai gerojoje pusėje visą laiką sumegzti į kairę reikia, o iš blogosios pusės irgi taip išeina, kad į kairę, nes mezgi tai į kitą pusę. Sumezgimas į kairę būtų toks: 1 akį nukelti neišmezgus, antrąją išmegzti ir siulą pertraukti per nukeltąją akį. O iš blogosios pusės irgi taip pat pamėgink, nukelk pirmąją, antrą išmegzk išvirkšcią akį ir pertrauk per nukeltąją
Aš irgi laiką mezgiau tokiu būdu sumegstąsias akis, bet man tas būdas nuo to kur rodė Frederica ir Kakošėlio mamka skiriasi, dabar kuris laikas mezgu tik pastąruoju. Manau jis yra teisingasis
O dėl sumezgimo blogųjų arba išvirkščiųjų akių (jei teisingai suprantu tai nėra skirtumo iš gerosios ar blogosios pusės), tai kaip Kakošėlio mamka ir rašė, tiesiog reikia orientuotis pagal siūlą, siūlas eina arba prieš mezginį arbo už jo. Nu sudėtinga kažkaip paaiškint
QUOTE(qqte @ 2007 09 25, 13:32)
tai gal tu is storo siulo mezgei?
moheriniai megztukai is tikro labai lengvuciai jei siuliukai ploni
moheriniai megztukai is tikro labai lengvuciai jei siuliukai ploni
Mezgiau iš moheros su šilku, gavosi labai lengvutis, tik siūlu nemažai suėjo.
Man tai ši staltiesė labai graži, manau, sijonas gautūsi gražus
bet va, schemos, tai aš neįžiūriu, gal galėtumėte padėti
bet va, schemos, tai aš neįžiūriu, gal galėtumėte padėti
Mezgejeles,aš irgi noriu ale Statkevičiaus sijono, bet va su virbaliukais tai nedraugauju:( Pagelbėkit, gal kuri turit schemučių,tokių servetėlių su vašeliu,nes aš be ananasinio nieko nežinau, o jei randu tai tokie paprasti raštukai, jokio ažūro nerandu su kabliuku. Labai prašau:))))
papasakokit kas tas azuras?
nusipirkau juodu kidmocherio siuliuku sesiu prie darbo del tos juodos spalvos tik abejoju...
nusipirkau juodu kidmocherio siuliuku sesiu prie darbo del tos juodos spalvos tik abejoju...
Auksarankes,pasakykit,kaip tie sijonai-staltieses nesiojasi ?Ar nebus taip kad is masinos islipus,vilksis sleifas gerokai ilgesnis uz prieki ?Ar sedant i masinuka,ant galvos sijona uzsiversti .Man tie sijonai seniai labai labai ,bet kaip jie nesiojasi
O azuras-tai kiaurarastis.Vienu zodziu kuo didesnes ir daugiau skyluciu,tuo didesnis azuras
O azuras-tai kiaurarastis.Vienu zodziu kuo didesnes ir daugiau skyluciu,tuo didesnis azuras
nu aciu uz paaiskinima kas azuras...matai tuos nutysimus mes jau siek tiek aptarinejom.
o mano nuomone tai visi megzti /nerti daigtai ir kamuoliukais nueina ir nutysta ir viskas susidevi
o mano nuomone tai visi megzti /nerti daigtai ir kamuoliukais nueina ir nutysta ir viskas susidevi
Mergickos, jei turite galimybe, pavartykite vakar dienos laikrastuka "Kraite"... ten straipsnis yra apie paneveziete mezgeja, kuri turi savo salona... mmmm kokie grazus azuriniai sijonukai virbalais alia servetkos yra nuotraukose
O siaip tai butinai su machera dekite koki alia siuliuka ar medvilnini, ar vilnoni, nes tempsis sijonukas... as tai seniai norejau alia Statkeviciaus sijona nusinarplioti, bet patirti su machera turejau, tai prisibijau... kazkaip vis pamastau, kad lininis butu kur kas standesnis ir maziau temptusi. Bet kaip sakoma, mano nuomone gali nesutikti su aplinkiniu
O siaip tai butinai su machera dekite koki alia siuliuka ar medvilnini, ar vilnoni, nes tempsis sijonukas... as tai seniai norejau alia Statkeviciaus sijona nusinarplioti, bet patirti su machera turejau, tai prisibijau... kazkaip vis pamastau, kad lininis butu kur kas standesnis ir maziau temptusi. Bet kaip sakoma, mano nuomone gali nesutikti su aplinkiniu
QUOTE(tokom @ 2007 09 27, 06:23)
Mergickos, jei turite galimybe, pavartykite vakar dienos laikrastuka "Kraite"... ten straipsnis yra apie paneveziete mezgeja, kuri turi savo salona... mmmm kokie grazus azuriniai sijonukai virbalais alia servetkos yra nuotraukose
Aš irgi seilę į juos pavarvinau...
frederika ar isejo tau kas tuo rastu nes as bandau bet kazkaip negraziai gaunasi gal perstorais virbalaiis-as ketvirto numerio mezgu kid mochera