Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 04, 22:28)
bandau

Nerealiai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 05, 12:04)
labai labai ačiū visoms,jau net nepatogu pasidarė.Pačios tokius grožius darot ir dar gražesnius ,tik gal savęs taip nematot.Kaip malonu būtų,kad visą grožį matytų tie, kurie patys to nedaro ir dar maloniau būtų,kad tinkamai tą triūsą įvertintų .Ar ne...

Na mane pakerėjo tavo darbas,nemoku tokių šedevrų,net maga paklaust kiek kaštuotų toks sijonas su bliuzele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 06, 16:21)
Mažus apskritimus mezgi plonu siūlu ir penkiais storokais virbalais,kurie nuolat krenta,tai pusę laiko mezgi,o antrą pusę akis surinkinėji.pabandykit,gal kam geriau gausis,gal ką naujo sugalvosit,pasinaudočiau mielai patarimais.

Mano patirtis nedidele, periodas ilgas, bet darbu nedaug.. gal kokia 10-15-20 smile.gif net nezinau. Kai tik pradejau, mokiaus megzt, mama man patarejas, mokytojas buvo. Kojines mezgiau, ir virbalai, kaip ir tau, is akiu pabengdavo, bet man ne todel, akd siulai ploni, o rankos dar 'zalios' buvo. Tai gal ir nelabai patogus dalykas, bet... ant virbalu galiuku uzdedavo man trintukus smile.gif
Uzdejinejimas nueminejimas gal nera labai jau 'smagus' darbelis, bet galbut butu lengviau nei gaudyt akis, a? smile.gif

O darbai tavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2007 12 06, 20:39)
Mano patirtis nedidele, periodas ilgas, bet darbu nedaug.. gal kokia 10-15-20 smile.gif net nezinau. Kai tik pradejau, mokiaus megzt, mama man patarejas, mokytojas buvo. Kojines mezgiau, ir virbalai, kaip ir tau, is akiu pabengdavo, bet man ne todel, akd siulai ploni, o rankos dar 'zalios' buvo. Tai gal ir nelabai patogus dalykas, bet... ant  virbalu galiuku uzdedavo man trintukus smile.gif
Uzdejinejimas nueminejimas gal nera labai jau 'smagus' darbelis, bet galbut butu lengviau nei gaudyt akis, a? smile.gif

O darbai tavo  thumbup.gif

geras būtų patarimas,jei daugiau akių ant virbalų būtų,o čia reikia pradėti, kai būna po 3 akis,bet žinau,kad kitos mezga taip servetėles,ir net neįsivaizduoju kaip joms tai patinka
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 05, 13:04)
labai labai ačiū visoms,jau net nepatogu pasidarė.Pačios tokius grožius darot ir dar gražesnius ,tik gal savęs taip nematot.Kaip malonu būtų,kad visą grožį matytų tie, kurie patys to nedaro ir dar maloniau būtų,kad tinkamai tą triūsą įvertintų .Ar ne...

Labai gražūs Jūsų darbai, net antrą kartą tekėt užsimaniau dėl tokios suknelės wub.gif
O dar gražesni žmonės kartais po tais darbais slepiasi, patys kuria ir su kitais patirtimi, idėjomis ir šiltu žodžiu dalinasi.
Sėkmės Jums Jūsų meniškuose darbuose.
Atsakyti
bigsmile.gif oj kokie grožiai čia karaliauja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 12 06, 16:08)

aga [arduotuvej dar ne tokia sumele suplotu uz tokios kokybes rankyciu darba smile.gif
man viena kolege, net ne drauge o seiop kolege sako gal man dovanu sali numegsi...sakau o tu dovanotum man dovana uz 200?
sako gi ne piniguose esme
nu tai kam prasyt jei net nesugebi tinkamai ivrtint to ranku darbo

Gerai čia pasakyta lotuliukas.gif turbūt kolegei net lūpa atvipo arba paliko nieko nesupratusi bash.gif
Atsakyti
visai neblogai būtų tokia tema apie rankų darbo vertinimą,ale kad vėl tik mes pačios ,o ne tie ,,nevertintojai" ją skaitys.Aš pastebėjau,kad kartai mergaitės pačios,kurios mezgat pagal užsakymus ,save nusivertinat .Rusaitės osinkoj siūlo metodiką kaip reikia įsivertinti savo darbus,aš ją taip pat bandau .
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 07, 11:52)
visai neblogai būtų tokia tema apie rankų darbo vertinimą,ale kad vėl tik mes pačios ,o ne tie ,,nevertintojai" ją skaitys.Aš pastebėjau,kad kartai mergaitės pačios,kurios mezgat pagal užsakymus ,save nusivertinat .Rusaitės osinkoj siūlo metodiką kaip reikia įsivertinti savo darbus,aš ją taip pat bandau .

Man irgi sako, kad labai nuvertinu savo darbą, bet kai reikia mokėti kitaip kalba. Koks pas rusaites darbų įvertinimas?
Atsakyti
Kadangi ''lakstau'' šiandien po ''osinką'', tai įmetu nuorodą, kur rusaitės plepa apie savo darbelių kaineles.
http://club.osinka.r...=2640&start=375
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 07, 11:52)

va būtent dėl to ir nemezgu kitiems. Nežinau, kiek prašyti, o be to baigtą darbą labai gaila kažkam atiduoti. blush2.gif Prieš kelis metus mezgiau draugėm, o paskui nusprendžiau, kad už tiek, kiek imu už darbą, joks žmogus nedirbtų. Tai dabar vis atsisakau.Mezgu sau, vaikam, SB ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2007 12 07, 12:28)
va būtent dėl to ir nemezgu kitiems. Nežinau, kiek prašyti, o be to baigtą darbą labai gaila kažkam atiduoti. blush2.gif Prieš kelis metus mezgiau draugėm, o paskui nusprendžiau, kad už tiek, kiek imu už darbą, joks žmogus nedirbtų. Tai dabar vis atsisakau.Mezgu sau, vaikam, SB ir viskas...

Va ir man taip blush2.gif pvz. vasarą, kai truputį pagražėjo orai , viena pažįstama prašė nunerti vąšeliu iš atskirų detalių( įv.gėlių) bolero ilgomis rankovėmis priekyje po krūtine surišamą ir vėliausiai po 2 savaičių norėjo jį jau turėt, bet pagalvojus , kad ji man tiek tikrai nenorės mokėt , kiek aš paprašysiu, tai atsakiau iš viso, motyvuodama , kad man pačiai reikia nusinert palaidinę iki tam tikro laiko tongue.gif būtų paparašiusi pavasarį, būčiau nunėrusi rolleyes.gif nemėgstu , kai mane kas skubina, lai galvoja iš anksto ko nori.
Atsakyti