O aš pradėjau megzti megztuką prie mocherinio, plataus sijono, bet gaunasi kažkokia nesąmonė. Mezgu ir ardau Kažkaip tinkamo modeliuko ir rašto neparenku, kažkaip negražiai žiūrisi ir viskas. Gal turite kokių gražių modeliukų iš plonos mocheros ar savo patirimi galite pasidalinti, nes jau neviltis apėmė
O aš pradėjau megzti megztuką prie mocherinio, plataus sijono, bet gaunasi kažkokia nesąmonė. Mezgu ir ardau
Kažkaip tinkamo modeliuko ir rašto neparenku, kažkaip negražiai žiūrisi ir viskas. Gal turite kokių gražių modeliukų iš plonos mocheros ar savo patirimi galite pasidalinti, nes jau neviltis apėmė
labutis visoms darbštuolėms, ilgokai neberašiau,labai susikaupusi mezgiau vestuvinę suknelę.Gal išeis šiandien parodyti vėl idėja Statkevičiaus,mano kūrybos tiek,kiek leido užsakovė,gal truputį daugiau.
mama mia.............................................. cia juozukui sleptis gi...... aik tu sau.... nu net nzn kaip pagirt.... ka bepasakyciau - nieks neatspindes mano susizavejimo..................