Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

QUOTE(gadget3 @ 2007 11 26, 14:23)
Sveika, kose,

As savo kate (kuri mane "baude" viena karta tik, kamuoliuka moherio suzaisdama i dziungles) ismokiau komandos "mano". Mezginys, siulai ir virbalai yra "mano", ir liest ju nepatartina. Zino. Slapiu delnu per uzpakali 2-3 kartus gavo, dar atsimena smile.gif

Dar ji megsta kailinius ar ilgesnio plauko mezginius palaizyti. Zalos jokios, tik juokinga labai smile.gif

niu jooooooo su tais gyvunais......mano siaminei katei labai patiko(arba kaip tik nepatiko greiciau biggrin.gif ) mano sijonas mezgamas VS krepsyje doh.gif tai ji labai graziai ten savo reikaliukus gamtinius atliko schmoll.gif , nu jau niuchelis buvoooooo doh.gif nubaudziau...ech...tai neislindo gal para is palovio, ale daugiau prie siulu nelenda, apeina ratais tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 27, 13:43)
GERIAUSIAS ATSAKYMAS!!!!

Kazkodel vaizdziai maciau zuvytes, maumojancias moheri. Vitamino C trims ziemoms pasigaminau!!!!

Statkeviciaus suknyte is gudziu 2002

thumbup.gif ahahahahahahahahaha lotuliukas.gif na tu su savo vizija dar ir man pagaminai to C thumbup.gif
Atsakyti

Darsyk aciu uz uzuojauta ir patarimus... Nieko ten nepriaplikuosi, nepaslepsi... Suknike voratinkline, kur pagrauze-skutai... Antra diena vaikstau kaip zemes pardavus ir dusauju... Net apetitas dingo (cia tai i nauda)...Mezgu kita, gal spesiu iki 5dienio... verysad.gif Tada ir foto ikelsiu...
Atsakyti
Dabar lietuvis (ypac kokis velenskas) kai zemes parduoda - milijonais dziaugiasi.

Neraudokim, i prieki virbalais mosuokim!!!
Atsakyti
mezgu dukrai lemene is mocheros,kaklas turetu buti toks didelis,na kaip golfo tik platus.gal kuri galetu paaiskint kaip megzti.ar is kart platint,ar veliau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiVyte @ 2007 11 28, 09:42)
mezgu dukrai lemene is mocheros,kaklas turetu buti toks didelis,na kaip golfo tik platus.gal kuri galetu paaiskint kaip megzti.ar is kart platint,ar veliau? g.gif

Veliau. Geriausia butu - per kelis kartus platint, tada graziai guls. Pavyzdziui, nuo kaklo pamezgi (jei akis renki) 40 proc. viso ilgio, tada paplatini, dar tiek pat pamezgi, ir pries likusius 20 proc - vel paplatini. Kas kelinta akele - priklauso nuo tavo siulu storumo (akiu skaiciaus).
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(LiVyte @ 2007 11 28, 09:42)

kiek žinau ( pati nesu mezgusi tokios apykaklės) , mezgasi kelių storių virbalais: pradeda plonais, kažkiek pamezga , po to- 1 nr. storesniais, vėliau dar storesniais smile.gif galima ir platint, didinant akių skaičių, bet man kažkada rimta mezgėja yra sakiusi ,kad šiuo būdu gaunasi gražiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2007 11 28, 11:16)
kiek žinau ( pati nesu mezgusi tokios apykaklės) , mezgasi kelių storių virbalais: pradeda plonais, kažkiek pamezga , po to- 1 nr. storesniais, vėliau dar storesniais  smile.gif galima ir platint, didinant akių skaičių, bet man kažkada rimta mezgėja yra sakiusi ,kad šiuo būdu gaunasi gražiau  4u.gif

ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2007 11 28, 11:16)
kiek žinau ( pati nesu mezgusi tokios apykaklės) , mezgasi kelių storių virbalais: pradeda plonais, kažkiek pamezga , po to- 1 nr. storesniais, vėliau dar storesniais  smile.gif galima ir platint, didinant akių skaičių, bet man kažkada rimta mezgėja yra sakiusi ,kad šiuo būdu gaunasi gražiau  4u.gif

As tai esu mezgusi tokia apykakle - tai ja platinau. Apie virbalu kaitaliojima pirma kart isgirdau... g.gif Bet manau, kad labai gera ideja thumbup.gif Kur daugiau ju pasisemsi jei nei SM mirksiukas.gif
Atsakyti
TAI ACIU MERGINOS UZ PATARIMUS. thumbup.gif KOL MEZGINIO DALIS SUSIUSIU PAGALVOSIU KURI VARIANTA PASIRINKTI.TIKIUOSI,KAD GERAI GAUSIS good.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2007 11 28, 18:49)
As tai esu mezgusi tokia apykakle - tai ja platinau. Apie virbalu kaitaliojima pirma kart isgirdau...  g.gif  Bet manau, kad labai gera ideja  thumbup.gif  Kur daugiau ju pasisemsi jei nei SM  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Supermama yra jeeeega!!!
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2007 11 28, 08:16)

Taip, kaitaliojant virbalus iš tiesų gaunasi gražiau 4u.gif Be to, dažnai įliemenavimas daromas irgi imant plonesnius virbalus, o ne mažinant akių skaičių. Beje, tas pats principas galioja ir neriant vašeliu.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 29, 01:17)
Taip, kaitaliojant virbalus iš tiesų gaunasi gražiau  4u.gif  Be to, dažnai įliemenavimas daromas irgi imant plonesnius virbalus, o ne mažinant akių skaičių. Beje, tas pats principas galioja ir neriant vašeliu.

Per naktį dar prisiminiau , kad yra lyg senoje mezgimo knygoje "Mezgimo ABC" aprašyta tokiu būdu megzta apykaklė ( jei gerai pamenu) g.gif aš deja jos po ranka neturiu , ji pas mamą verysad.gif ,kažkuri iš supermamyčių tikrai žinau turi šią knygelę, tai gal galėtų pagelbėt daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti