QUOTE(gadget3 @ 2007 11 26, 14:23)
Sveika, kose,
As savo kate (kuri mane "baude" viena karta tik, kamuoliuka moherio suzaisdama i dziungles) ismokiau komandos "mano". Mezginys, siulai ir virbalai yra "mano", ir liest ju nepatartina. Zino. Slapiu delnu per uzpakali 2-3 kartus gavo, dar atsimena
Dar ji megsta kailinius ar ilgesnio plauko mezginius palaizyti. Zalos jokios, tik juokinga labai
As savo kate (kuri mane "baude" viena karta tik, kamuoliuka moherio suzaisdama i dziungles) ismokiau komandos "mano". Mezginys, siulai ir virbalai yra "mano", ir liest ju nepatartina. Zino. Slapiu delnu per uzpakali 2-3 kartus gavo, dar atsimena
Dar ji megsta kailinius ar ilgesnio plauko mezginius palaizyti. Zalos jokios, tik juokinga labai
niu jooooooo su tais gyvunais......mano siaminei katei labai patiko(arba kaip tik nepatiko greiciau ) mano sijonas mezgamas VS krepsyje tai ji labai graziai ten savo reikaliukus gamtinius atliko , nu jau niuchelis buvoooooo nubaudziau...ech...tai neislindo gal para is palovio, ale daugiau prie siulu nelenda, apeina ratais
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 27, 13:43)
GERIAUSIAS ATSAKYMAS!!!!
Kazkodel vaizdziai maciau zuvytes, maumojancias moheri. Vitamino C trims ziemoms pasigaminau!!!!
Statkeviciaus suknyte is gudziu 2002
Kazkodel vaizdziai maciau zuvytes, maumojancias moheri. Vitamino C trims ziemoms pasigaminau!!!!
Statkeviciaus suknyte is gudziu 2002
ahahahahahahahahaha na tu su savo vizija dar ir man pagaminai to C