Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

siaubas kazkoks blink.gif blink.gif blink.gif gerai, kad as zuvytes laikau doh.gif
Atsakyti
Kose, užuojuta dideliausia.jėtus kaip gerai kad aš šinšilas laikau, nors ir jos baikų yra pridarę, na bet ne tokių.Liūdna, bet nieko nepadarysi.O gal išeitų kaip nors pataisyt, gal siūlų liko tada gal galima kokiom nertom gėlytėm tas vietas užmaskuot???????????? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kose @ 2007 11 26, 13:05)
Nusimezgiau moherine suknike is KID SETA...
prisitaikiau apatinuka, apgalvojau,aksesuarus... Ir ruosiausi pasipuikuot... Bet suo labradoras ja sudraske-suede praktiskai... apsiverkiau tikrom asarom. ..

Užuojauta unsure.gif gaila darbo,gaila siūlų,pagaliau pinigų,o labiausiai tai kūrinio,kuriuo planavot pasipuošt.O šuo tai ką žinau,tikras molis bigsmile.gif Aš turėjau bokserį,bet mano nieko nevogė,negriaužė.Sekanti suknytė bus dar fainesnė,sėkmės kūryboje 4u.gif
Atsakyti
vargse kose
nenusimink...suniukas sumaise su katinu matyt tavo suknele
patiko jam moherinis daiktas
ale et kaip gaila pasidare man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2007 11 26, 15:42)
siaubas kazkoks  blink.gif  blink.gif  blink.gif  gerai, kad as zuvytes laikau  doh.gif

GERIAUSIAS ATSAKYMAS!!!!

Kazkodel vaizdziai maciau zuvytes, maumojancias moheri. Vitamino C trims ziemoms pasigaminau!!!!

Statkeviciaus suknyte is gudziu 2002
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 27, 13:43)
GERIAUSIAS ATSAKYMAS!!!!

Kazkodel vaizdziai maciau zuvytes, maumojancias moheri. Vitamino C trims ziemoms pasigaminau!!!!

Statkeviciaus suknyte is gudziu 2002

Nieko nerodo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 27 lapkričio 2007 - 12:57
idejau i galerija (niu kur mano darbeliai,tik kitas albumas)
Atsakyti
O kur tavo darbeliai, niekur nerandu, nes ismeta kad uzsilogink jei nori pamatyti nuotrauka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 27 lapkričio 2007 - 13:20
QUOTE(juratela @ 2007 11 27, 14:19)
O kur tavo darbeliai, niekur nerandu, nes ismeta kad uzsilogink jei nori pamatyti nuotrauka  unsure.gif

darbeliai ir idejos. Ideju - daugiau
Atsakyti
prisitaikiau apatinuka, apgalvojau,aksesuarus... Ir ruosiausi pasipuikuot... Bet suo labradoras ja sudraske-suede praktiskai... apsiverkiau tikrom asarom. ..

mega_shok.gif o sakes! As tai netai kad apsiverkciau, ciela kibira jauciu pribliauciau cray.gif labai gaila,uzjauciu 4u.gif
Atsakyti

ojeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii schmoll.gif gal galima dar ka nors is jo padaryti...kaip nors idomiai sujungti, apnerti , inerti, isiuti, pasiuvineti, paaplikuoti ir pan? g.gif gal bandyk ikelti kas ten liko, kartu pamastysim, gali iseiti labai superinis drabuzelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 27, 15:45)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kokia aš užmirštuolė, juk jau mačiau šią grožybę doh.gif
Atsakyti