Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

QUOTE(Rife @ 2007 11 25, 12:01)
Labai ačiū, man irgi patinka. Megsiu dar vieną platesnį, kad daugiau banguotusi.

turėtų būti nerealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2007 11 25, 15:01)
Labai ačiū, man irgi patinka. Megsiu dar vieną platesnį, kad daugiau banguotusi.

Na Jus saunuole, kad realizuojat savo sugebejimus drinks_cheers.gif Bet kiek matau pagal ideta nuotraukyte, tai irgi panaktinejat su mezginiu rankose smile.gif
Atsakyti
[quote=gadget3,2007 11 21, 08:29]
Megztuko su gobtuvu nuoroda
Sveikos,

ohooooo!!! koks mieeeeeeeeeeeelas thumbup.gif na pavarai tu cia Qadget 4u.gif
Atsakyti
Niu stengiuosi. Gi sau brangiajai smile.gif
Atsakyti
Nusimezgiau moherine suknike is KID SETA...
prisitaikiau apatinuka, apgalvojau,aksesuarus... Ir ruosiausi pasipuikuot... Bet suo labradoras ja sudraske-suede praktiskai... apsiverkiau tikrom asarom. ..
Atsakyti
QUOTE(kose @ 2007 11 26, 13:05)
prisitaikiau apatinuka, apgalvojau,aksesuarus... Ir ruosiausi pasipuikuot... Bet suo labradoras ja sudraske-suede praktiskai... apsiverkiau tikrom asarom. ..

verysad.gif vaje! čia tai tikra nelaimė... Tikrai nuoširdžiai užjaučiam tave... console.gif įtariu, kiek darbelio ten buvo įdėta doh.gif O niekaip pataisyt neįmanoma? g.gif
šuniukui bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 26 lapkričio 2007 - 12:29

doh.gif verysad.gif console.gif uzjauciu
as ta suni uchhh.....
Atsakyti
[quote=neringata,2007 11 26, 12:27]
O niekaip pataisyt neįmanoma? g.gif

Mezgiau zemyn. ardyti tektu iki pazastu... Gerai, kad rankoves sveikos liko... tik ta plonyte mohera ardyt zveriskai sunku... rankos nusviro... isgrauze skyles didziausias... Neviltis...

Ka ta suni. Jo vardas Molis ir elgiasi kaip tikras molis... pati zasis, pakabinau suknute lauke,kad pukas atsigautu nuo dregmes (palyginau truputi per stipriai), o tas ja nusitempe ir suede... Ech... Nie sud'ba... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kose: 26 lapkričio 2007 - 12:39
jooooooo......moheryte labai sunku ardyti..... wacko.gif
bet nenusimink, auskciau nosi!!!!!!esi nerealiai gabi, jeigu sugebejai viena nusimegzti, sugebesi ir kita nusimegzti, ir dar graziau nei buvo!!!!! wink.gif
Atsakyti
[quote=kose,2007 11 26, 13:31]
[quote=neringata,2007 11 26, 12:27]
O niekaip pataisyt neįmanoma? g.gif

Mezgiau zemyn. ardyti tektu iki pazastu... Gerai, kad rankoves sveikos liko... tik ta plonyte mohera ardyt zveriskai sunku... rankos nusviro... isgrauze skyles didziausias... Neviltis...

Ka ta suni. Jo vardas Molis ir elgiasi kaip tikras molis... pati zasis, pakabinau suknute lauke,kad pukas atsigautu nuo dregmes (palyginau truputi per stipriai), o tas ja nusitempe ir suede... Ech... Nie sud'ba... verysad.gif
[/quote]

Užuojauta tau kuo didžiausia, aš turiu šunį Kenzo, bet jis irgi nesielgia, kaip didid dizaineris.Mano mocherinį, ilgą platų šalį suėdė taip kaip tavo sukne, tokiom didelėm skylėm:(((( Neverk:(( Nors truputį paverk, gal ne taip širdį skaudės:(
Atsakyti

Sveika, kose,

Uzjauciu (ir tave, ir labradora, kuris jau gavo eee ... neeilines sriubos, ar ne?). Pati kaifa mezgimo pabaigos/vainikavimo sugadino!

Apie gyvunus namie ir mezgima:

As savo kate (kuri mane "baude" viena karta tik, kamuoliuka moherio suzaisdama i dziungles) ismokiau komandos "mano". Mezginys, siulai ir virbalai yra "mano", ir liest ju nepatartina. Zino. Slapiu delnu per uzpakali 2-3 kartus gavo, dar atsimena smile.gif

Dar ji megsta kailinius ar ilgesnio plauko mezginius palaizyti. Zalos jokios, tik juokinga labai smile.gif
Atsakyti
Aciu uz uzuojauta, zinojau, kad susilauksiu... Dvasinis bendrumas... smile.gif O planavau i klases susitikima su ta suknia eit... Gal ta antraja spesiu iki 5dienio pabaigt?.. smile.gif O jau po to ardysiu, ardysiu...
Atsakyti