Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

QUOTE(qqte @ 2007 11 24, 12:41)
vajeee koks grozis  wub.gif
gaila schemutes neturiu, bet manau galima pagal paveiksliuka isinagrinet
kiek iziuriu megzta lygiu rastu truputi iliemenuojant. virsuj stulpeliai, rankoves reglano
rankovytes keitaliojant lygu rasteli su stulpeliais mezgamos

QUOTE(Avijacija @ 2007 11 24, 12:46)
man tai kažkaip atrodo kad tuose susiaurejimuose ant rankovyčių ir prie kaklo tai yra gumeles, o megzta viskas gerosiom akytėm.....  g.gif

Nu aš irgi panašiai mąstau, bet kai iš manęs tokia mezgėja blush2.gif tai sakau, paklausiu profesionalesnių nuomonių... Stulpeliais be gumytės ko gero taip "nesutrauktų"? Ar aš klystu g.gif Šiaip baisu pradėt, nes man jei tenka ardyt, tai paskui taip ir guli spintoj nebaigtas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bartez @ 2007 11 24, 12:54)
Nu aš irgi panašiai mąstau, bet kai iš manęs tokia mezgėja  blush2.gif  tai sakau, paklausiu profesionalesnių nuomonių... Stulpeliais be gumytės ko gero taip "nesutrauktų"? Ar aš klystu  g.gif  Šiaip baisu pradėt, nes man jei tenka ardyt, tai paskui taip ir guli spintoj nebaigtas  doh.gif

na gal ir sutrauktu ir stulpeliais, juk siuliukas ploniukas, o jei dar paimtum plonesnius virbalus
bet as mezgu siuo metu sijoniuka ir mastau i liemeni vert gumelka..buna parduotuvese guminiu siulu tai manau iverus gumuka is blogosios puses turetu gerai atrodyt..na bet as irgi nesu profesionale smile.gif
mezgu pati kaip moku..tik stazo nemazai turiu ir tiek
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 11 24, 12:58)
na gal ir sutrauktu ir stulpeliais, juk siuliukas ploniukas, o jei dar paimtum plonesnius virbalus
bet as mezgu siuo metu sijoniuka ir mastau i liemeni vert gumelka..buna parduotuvese guminiu siulu tai manau iverus gumuka is blogosios puses turetu gerai atrodyt..na bet as irgi nesu profesionale smile.gif
mezgu pati kaip moku..tik stazo nemazai turiu ir tiek

Nu bent jau stažo turi, o pas mane ir to nėra biggrin.gif
Žinau yra tokios plonytės gumytės kaip siūlai, tai ko gero tokios tiktų? g.gif Jaučiu reik pasibandyt gabaliuką pamegzt stulpeliais, gabaliuką su gumyte - matysiu tada kas gaunas

Dėkui už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2007 11 24, 13:46)
man tai kažkaip atrodo kad tuose susiaurejimuose ant rankovyčių ir prie kaklo tai yra gumeles, o megzta viskas gerosiom akytėm.....  g.gif

Del gumyciu - aha, ten is to ir pasidaro sutraukimai smile.gif Jip, dedam prie siulo ploooona plooona gumini siuliuka, ir - aida!
Del rasto - man atrodo, kad ten visgi gerom-blogom pazaista. Galima ir nesudetinga kiaurarasti panaudoti.

Ar jau sakiau, kad LABAI dailus megztukas?

PS DITEKSE nusipirkau eee... nesakysiu kiek moherio balto jau su elastanu smile.gif Tai galima ir taip - moheris paprastasis+ moheris su elastanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 24, 08:17)
Bet su ta mashinyte tai tu kaip... eee... virsgarsinis lektuvelis apsisukai!  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Apie mezgimo mashinyte prasau atidziau pasipasakoti, gerai?

Čia kaip visada - didžiausi atradimai paprastai padaromi netyčia. Aš jau prieš metus svaigau, bet tuo metu nusiraminau ir buvau primiršus šitą mintį. O dabar ji vėl išsliūkino į dienos šviesą ir visai netyčia buvo realizuota lotuliukas.gif
Pažiūrėsim, kaip ten seksis. Pardavėja sakė, kad kantrybės mokantis reikės... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 24, 21:54)
Čia kaip visada - didžiausi atradimai paprastai padaromi netyčia. Aš jau prieš metus svaigau, bet tuo metu nusiraminau ir buvau primiršus šitą mintį. O dabar ji vėl išsliūkino į dienos šviesą ir visai netyčia buvo realizuota  lotuliukas.gif
Pažiūrėsim, kaip ten seksis. Pardavėja sakė, kad kantrybės mokantis reikės...  ax.gif

Pagalvojau - jau kai ismoksi, tai virsgarsinio lektuviuko greiciu idejas realizuosi, ar ne?

O jau is plonycio moherio galesi visokias svajones ir grozius megzti.....

Pavydziu biskuliuka blush2.gif
Atsakyti

Mocherinis šalikėlis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2007 11 25, 02:37)
Mocherinis šalikėlis

user posted image

Grazutis salikutis. Modele - gulbiakakle smile.gif
Aisku, neblogai butu istiesta pamatyti... Salika, t.y.
Atsakyti
Šalikėlis yra visas garbanotas ir nelabai išsitiesia, tik galuose matosi raštas.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2007 11 25, 14:07)
Šalikėlis yra visas garbanotas ir nelabai išsitiesia, tik galuose matosi raštas.

Viskas labai gerai matosi thumbup.gif , labai gražus wub.gif ir spalvytė thumbup.gif .
Atsakyti
Rife - labai grazus salikelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 11 25, 14:40)
Rife - labai grazus salikelis wub.gif

Labai ačiū, man irgi patinka. Megsiu dar vieną platesnį, kad daugiau banguotusi.
Atsakyti