Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

QUOTE(gadget3 @ 2007 11 22, 15:21)
MINTIS: sarasiukus paviesint smile.gif

Gadget3, ar nežagsėjai vakar ir šiandien? Aš po vizito į Diteksą ir pokalbio su tavim galutinai susigundžiau mezgimo mašina. Turėčiau neužilgo jau turėti doh.gif
Ir tau rekomenduoju, mačiau Skelbiu parduodamą elektroninį Brotherį KH900 mirksiukas.gif
Atsakyti
Jėtus marijaGetget bigsmile.gif ir iš kur tu tokių idėjų imiesi??????????????? bigsmile.gif bigsmile.gif Greičiau megzk ar nerk tas dvi grožybes kur čia aprašei thumbup.gif .Juodai susigundžiau pasmalsaut kas ten tas juodas su įvairiom spalvom per grožis pas tave bus g.gif .Gal gali ją pirmą pradėti blush2.gif ?Labai jau knieti pamatyti ar smulkiau viską sužinoti.Gal kokią foto turi su ta idėja g.gif .Nes jaučiu kad tai bus pasakų pasaka thumbup.gif , fantastikų fantastika thumbup.gif .
Atsakyti
Merginos, o gal kas turite siulu likuciu? po 1m ar net ir po 0,5m? Nesvarbu nei storis nei spalva... as darbelius darau ir kutukus, tai man bet kas tinka smile.gif

Jei turite parasykit prasau i AZ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miaukse: 23 lapkričio 2007 - 22:20
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 23, 14:23)
Gadget3, ar nežagsėjai vakar ir šiandien? Aš po vizito į Diteksą ir pokalbio su tavim galutinai susigundžiau mezgimo mašina. Turėčiau neužilgo jau turėti  doh.gif
Ir tau rekomenduoju, mačiau Skelbiu parduodamą elektroninį Brotherį KH900  mirksiukas.gif

kasiopėja, jau pamirši siuvinėjimą dabar? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 23, 20:22)
kasiopėja, jau pamirši siuvinėjimą dabar? hihihi.gif

o tu šnipinėji? biggrin.gif
siuvinėjimo nepamiršau, bet dabar aktualiau nuo šalčio gintis lotuliukas.gif
Atsakyti
Va, mano kūrinys iš mocheros:
user posted image

user posted image
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 24, 00:02)
o tu šnipinėji?  biggrin.gif
siuvinėjimo nepamiršau, bet dabar aktualiau nuo šalčio gintis  lotuliukas.gif

nea. Netyčia aptikau tavo pasisakymą. blush2.gif

QUOTE(simre @ 2007 11 24, 09:10)
Va, mano kūrinys iš mocheros:

gražus šalis thumbup.gif Gal raštelį būtų galima sužinot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 23, 15:23)
Gadget3, ar nežagsėjai vakar ir šiandien? Aš po vizito į Diteksą ir pokalbio su tavim galutinai susigundžiau mezgimo mašina. Turėčiau neužilgo jau turėti  doh.gif
Ir tau rekomenduoju, mačiau Skelbiu parduodamą elektroninį Brotherį KH900  mirksiukas.gif

blush2.gif Nipamenu, audringas buvo penktadienis cool.gif

Bet su ta mashinyte tai tu kaip... eee... virsgarsinis lektuvelis apsisukai! thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

Apie mezgimo mashinyte prasau atidziau pasipasakoti, gerai?

Simre, salis - puikus. Sergu wub.gif liga saliams smile.gif Ir tas siulas margiukinis ir siltos spalvos man smarkiai patiko.
Atsakyti
Mergytės 4u.gif
Atsprašau, jei jau buvo toks megztukas ir pražiūrėjau, bet gal kas turit schemutę ar idėją kaip jis mezgasi? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bartez @ 2007 11 24, 12:24)
Mergytės  4u.gif
Atsprašau, jei jau buvo toks megztukas ir pražiūrėjau, bet gal kas turit schemutę ar idėją kaip jis mezgasi?  blush2.gif
user posted image

vajeee koks grozis wub.gif
gaila schemutes neturiu, bet manau galima pagal paveiksliuka isinagrinet
kiek iziuriu megzta lygiu rastu truputi iliemenuojant. virsuj stulpeliai, rankoves reglano
rankovytes keitaliojant lygu rasteli su stulpeliais mezgamos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 lapkričio 2007 - 12:43
QUOTE(bartez @ 2007 11 24, 13:24)
Mergytės  4u.gif
Atsprašau, jei jau buvo toks megztukas ir pražiūrėjau, bet gal kas turit schemutę ar idėją kaip jis mezgasi?  blush2.gif
user posted image

man tai kažkaip atrodo kad tuose susiaurejimuose ant rankovyčių ir prie kaklo tai yra gumeles, o megzta viskas gerosiom akytėm..... g.gif
Atsakyti