Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

QUOTE(kristi3d @ 2007 11 21, 15:57)
Labai dekui merginos Jums už pagalba aciuks.gif dabar tik reikia sulaukt kada bus mano groži pagamintas ir atlėksiu pasidemonstruot  blush2.gif greičiausiai viskas bus baigta kaip tik prieš kalėdas

Aš kaip tik tokio stiliaus sijoną baiginėju...
Pasidalinsiu patirtimi: pirmiausia, dėl viršaus, t.y užsegimo, aš mezgiau ir galvojau versiu ar pasiūsiu gumą, bet dabar galvoju, gal reikėjo daryti su užtrauktuku šone, tada būtų šiek tiek siauresnis.
... dar, aš mezgu penkto numerio virbalais ir raštą sutrumpinau iki 104 eilių, man gausis žemiau kelių... o jei kaip sako išplovus dešimt cm patįsta, tai jau nebežinau...
.... ir plotis, jau ant valo vos betelpa.... net nežinau kaip atrodys...
tai, va, gal pagelbės mano patarimai g.gif

Sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif laukiam pasirodant
Atsakyti
Kasiopeja,

dekui uz geles (kaip sauniai supakavai, ir pavadinima zinosiu!!! thumbup.gifsmile.gif ir uz puikios parduotuves uzrodyma!!!!!
Papildyta:
Turiu laaabai balto moherio su elastanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 21, 22:15)
Turiu laaabai balto moherio su elastanu smile.gif

is Ditekso?
kam jis tinkamas?
oj geriau jau nepasakok nes nesusilaikysiu ir nuleksiu ryt
Atsakyti
Figura ryskinantiems golfukams tinkamas smile.gif

Tik reikes nusivynioti daug kamuoleliu, nes ten mikrosiulelis. Is kokiu keturiu gal megzt reiks?

Moherio ten 30 proc., 5 - elastano, ir dar lyg vilnos plius sintetikos yra. Tai iseina saikingai pukuotas, malonus siuliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 21, 22:27)
Figura ryskinantiems golfukams tinkamas smile.gif

Tik reikes nusivynioti daug kamuoleliu, nes ten mikrosiulelis. Is kokiu keturiu gal megzt reiks?

Moherio ten 30 proc., 5 - elastano, ir dar lyg vilnos plius sintetikos yra. Tai iseina saikingai pukuotas, malonus siuliukas smile.gif

nu aiskiai dabar ir golfuku nepirksiu
tuoj pradesiu megzt viska
o ka moherine liemenele ir kelnaites visai faina butu
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 21, 20:15)
Kasiopeja,
dekui uz geles (kaip sauniai supakavai, ir pavadinima zinosiu!!! thumbup.gifsmile.gif ir uz puikios parduotuves uzrodyma!!!!!

Į sveikatytę biggrin.gif Man irgi patinka tokie mainai, kai už dvi gėles gauni vieną (nes man uošvis vis pritempia iš parduotuvės prilaužytų lapukų su vaikais). O vyras bamba dėl sanpaulijų, jam jos nepatinka schmoll.gif tai kiek būna džiaugsmo, kai vazonėliai iš namų iškeliauja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Beje, aš irgi ne tuščiomis namo grįžau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina @ 2007 11 21, 21:15)
Aš kaip tik tokio stiliaus sijoną baiginėju...
Pasidalinsiu patirtimi: pirmiausia, dėl viršaus, t.y užsegimo, aš mezgiau ir galvojau versiu ar pasiūsiu gumą, bet dabar galvoju, gal reikėjo daryti su užtrauktuku šone, tada būtų šiek tiek siauresnis.
... dar, aš mezgu penkto numerio virbalais ir raštą sutrumpinau iki 104 eilių, man gausis žemiau kelių... o jei kaip sako išplovus dešimt cm patįsta, tai jau nebežinau...
.... ir plotis, jau ant valo vos betelpa.... net nežinau kaip atrodys...
tai, va, gal pagelbės mano patarimai g.gif

Sėkmės 4u.gif  4u.gif  4u.gif  laukiam pasirodant

Labai dėkoju patarimus aciuks.gif pas mane bus suknelė, mezgama 4,5 numerio virbalais sijoną megs nuo 27 eilės iki 123 tai gausis 96 eilės (schema yra įkelta truputį anksčiau)
Vakar skaipu susisiekiau su mama, o mama paskambino paprastu telefonu močiutei tai darėm teletiltą lotuliukas.gif ir dvi valandas šifravom visus simboliukus, bet dabar jau lygtais viskas aišku thumbup.gif taigi mezgimas pajudėjo toliau rolleyes.gif
Atsakyti
Mintis apie moherinius apatinukus -jeeeega smile.gif bet gal dar ner LT tokiu ziemu, o nei viena is mergaiciu Antarktidos stoty nesibazuoja (isivaizduojat, kiek laisvo laiko mezgimui????)

QUOTE(kristi3d @ 2007 11 22, 11:28)
Labai dėkoju  patarimus aciuks.gif pas mane bus suknelė, mezgama 4,5 numerio virbalais sijoną megs nuo 27 eilės iki 123 tai gausis 96 eilės (schema yra įkelta truputį anksčiau)
Vakar skaipu susisiekiau su mama, o mama paskambino paprastu telefonu močiutei tai darėm teletiltą  lotuliukas.gif ir dvi valandas šifravom visus simboliukus, bet dabar jau lygtais viskas aišku thumbup.gif taigi mezgimas pajudėjo toliau rolleyes.gif

Sveika, Kriti3d,

Man teletiltas patiko, t.y. aprasymas smile.gif Kartu saryshio projektas bus ta suknia, ar ne?

As irgi ziuriu i tokia suknia (didis dekui uz ikeltas schemas), bet kazkaip JAU du projektus turiu galvoj, viena - virbaluose cool.gif

O kokios spalvos bus suknele?
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 22, 10:12)
Į sveikatytę  biggrin.gif  Man irgi patinka tokie mainai, kai už dvi gėles gauni vieną (nes man uošvis vis pritempia iš parduotuvės prilaužytų lapukų su vaikais). O vyras bamba dėl sanpaulijų, jam jos nepatinka  schmoll.gif tai kiek būna džiaugsmo, kai vazonėliai iš namų iškeliauja  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Beje, aš irgi ne tuščiomis namo grįžau  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Svajoniu uoshvis pas tave, vienzo smile.gif Gali buti, kad vyras SU AMZHIUM irgi susvajonesss smile.gif

Keliais projektais galva pasipilde?
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 22, 11:39)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Svajoniu uoshvis pas tave, vienzo smile.gif Gali buti, kad vyras SU AMZHIUM irgi susvajonesss smile.gif

Jis ir dabar pats pačiausias wub.gif
Minčių daug, reiks sąrašiuką darytis ir paga svarbą darbus rikiuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tas pats - tiek visko daug, kad sąrašiukas tiesiog būtinas bus hihihi.gif
Atsakyti
MINTIS: sarasiukus paviesint smile.gif

As, beje, abi savo sekancias suknias galesiu i moherio tema det, nes vienoj (juodoj su spalvomis) bus moheriniu detaliu, o kitoj (pilkoj su blyksniais) - salia vilnonio eis ir toks plonyyyyytie smoherinis siulelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 22, 13:39)
Sveika, Kriti3d,
Man teletiltas patiko, t.y. aprasymas smile.gif Kartu saryshio projektas bus ta suknia, ar ne?
As irgi ziuriu i tokia suknia (didis dekui uz ikeltas schemas), bet kazkaip JAU du projektus turiu galvoj, viena - virbaluose cool.gif
O kokios spalvos bus suknele?

Oj mano ta suknele tai rūpinasi pusė mano šeimos hihihi.gif MB mama nupirko siūlus, mano mama visas schemas atspausdino ir nuvežė močiutei, o aš tik komanduoju didis.gif suknelė pagal nupasakojimą turėtų būti grietinėlės spalvos (tokia truputį gelsvai balta) šiaip kol kas sunkokai sekasi, nes močiutė iki šiol tokių daiktų kaip staltiesės nėra mezgus ir su schemom sudėtingiau, bet tikiuosi viskas gausis rolleyes.gif
Atsakyti