Matai, aš internete sėdėdama tiek visko prisižiūriu, siūlų prisiperku, o rankos paskui idėjas nespėja tenka papildomų pajėgų ieškotis..
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 20, 12:01)
Matai, aš internete sėdėdama tiek visko prisižiūriu, siūlų prisiperku, o rankos paskui idėjas nespėja tenka papildomų pajėgų ieškotis..
Pasirodo mus vienija ne tik "liga"berno zenenhundams... mes turim ir kitu bendru "ydu" .."..prisipirkti siulu"
QUOTE(forta @ 2007 11 20, 08:10)
Pasirodo mus vienija ne tik "liga"berno zenenhundams... mes turim ir kitu bendru "ydu" .."..prisipirkti siulu"
neveltui 'vienoj palatoj' gyvenam
įtariu, kad mes turim ir dar vieną bendrą bėdą - laiko trūkumą visam kam
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 20, 09:50)
Mezgu kartais ir ne sau, bet to pavadint pageidavimais negaleciau. Nes kartais (pakankamai retai) man susisviecia, kad kokiai draugei noriu numegzt ka nors. Kartais drauge informuoju, kartais - numezgu ir dovanoju Man labai labai labai patinka pradziuginti.
o as va dovanom nesugebu megzt
tik sau brangiajai kaip sakai
nu isimtis buvo moeherinis salis mamai
qqte, as irgi tik sau sugebu megzti, ir labai nepatinka kai kas papraso ka numegzt be to ir bijau kad paskui nepatiks tas mano darbas
nusipirkau ir as siuliuku mocheriniu, pradejau rastuku pavyzdeli megzti, is pradziu galvojau vien gerosiomis megzti, ale dabar nebezinau nei kokiu rastu, nei koki megztini megzt
gadget, kiek suejo siulu tavajam megztukui, beje jo man neberodo
nusipirkau ir as siuliuku mocheriniu, pradejau rastuku pavyzdeli megzti, is pradziu galvojau vien gerosiomis megzti, ale dabar nebezinau nei kokiu rastu, nei koki megztini megzt
gadget, kiek suejo siulu tavajam megztukui, beje jo man neberodo
Megztuko su gobtuvu nuoroda
Sveikos,
idejau nuoroda (nes patinka but giriamai). Jauciat, IR MAN tu anksciau ikeltu paveiksliuku neberodo
A kokio moooherio turiu... Spalvoto. Niu kai penki metrai oranzinis, 7- pilkas, 5 - baltas ir su perejimais. Tik laikausi, nemzgu, nes rekia nuvykti pirma karta DITEKSA aplankyti beigi virbalu atsargas atnaujinti.
Geros dienos
Papildyta:
Mindira, megztukui su visu gobtuvu sumezgiau 350 g storo moherio.
Sveikos,
idejau nuoroda (nes patinka but giriamai). Jauciat, IR MAN tu anksciau ikeltu paveiksliuku neberodo
A kokio moooherio turiu... Spalvoto. Niu kai penki metrai oranzinis, 7- pilkas, 5 - baltas ir su perejimais. Tik laikausi, nemzgu, nes rekia nuvykti pirma karta DITEKSA aplankyti beigi virbalu atsargas atnaujinti.
Geros dienos
Papildyta:
Mindira, megztukui su visu gobtuvu sumezgiau 350 g storo moherio.
Sveikos merginos
Na aš vis paskaitinėju šitą temelę ir turbūt kaip daugelis likau pakerėta ala Statkevičiaus suknele aišku su virbalais aš ne labai draugė, bet susitariau su močiute, kad ji man numegs tą sukniukę bet dabar susidūriau su problema nes niekaip neiššifruoju keletos schemų simbolių
Sijoną megz pagal šitą schemą:
ir užkibau ant šio simbolio "<" ir "V su dvejetuku viršuj" įkeliu ir lapą su vokiškais paaiškinimais, bet dar tiek neįvaldžius šios kalbos specifikos kad suprasčiau
Na labai tikiuosi gal kas nors galės man padėti
Žiūriu nelabai gal gerai matos ką čia padarius kad aiškesnės schemos būtų
Na aš vis paskaitinėju šitą temelę ir turbūt kaip daugelis likau pakerėta ala Statkevičiaus suknele aišku su virbalais aš ne labai draugė, bet susitariau su močiute, kad ji man numegs tą sukniukę bet dabar susidūriau su problema nes niekaip neiššifruoju keletos schemų simbolių
Sijoną megz pagal šitą schemą:
ir užkibau ant šio simbolio "<" ir "V su dvejetuku viršuj" įkeliu ir lapą su vokiškais paaiškinimais, bet dar tiek neįvaldžius šios kalbos specifikos kad suprasčiau
Na labai tikiuosi gal kas nors galės man padėti
Žiūriu nelabai gal gerai matos ką čia padarius kad aiškesnės schemos būtų
Su rusų kalba dar baisiau gal galėtumėt kas tik tuos du simboliukus paaiškinti
rusų paaiškinimuose:
"<" reiškia 1 geroji sukryžiuota (gal persukta)
V su dvejetuku viršuj - 2 akys išmegztos kartu gerosiom
jei žymėjimas atitinka - sėkmės mezgant
"<" reiškia 1 geroji sukryžiuota (gal persukta)
V su dvejetuku viršuj - 2 akys išmegztos kartu gerosiom
jei žymėjimas atitinka - sėkmės mezgant
As suprantu, kad < yra sukryzminta geroji arba geroji persukta, o V ir virsuj dvejetukas yra 2 recths zusammen strechen. (recths - geroji akis?) --> Sumegzta kartu
Labai dekui merginos Jums už pagalba dabar tik reikia sulaukt kada bus mano groži pagamintas ir atlėksiu pasidemonstruot greičiausiai viskas bus baigta kaip tik prieš kalėdas