Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

Matai, aš internete sėdėdama tiek visko prisižiūriu, siūlų prisiperku, o rankos paskui idėjas nespėja doh.gif tenka papildomų pajėgų ieškotis..
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 20, 12:01)
Matai, aš internete sėdėdama tiek visko prisižiūriu, siūlų prisiperku, o rankos paskui idėjas nespėja  doh.gif  tenka papildomų pajėgų ieškotis..

thumbup.gif Pasirodo mus vienija ne tik "liga"berno zenenhundams... doh.gif mes turim ir kitu bendru "ydu" blush2.gif .."..prisipirkti siulu" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(forta @ 2007 11 20, 08:10)
thumbup.gif Pasirodo mus vienija ne tik "liga"berno zenenhundams... doh.gif mes turim ir kitu bendru "ydu" blush2.gif .."..prisipirkti siulu" thumbup.gif

neveltui 'vienoj palatoj' gyvenam hihihi.gif
įtariu, kad mes turim ir dar vieną bendrą bėdą - laiko trūkumą visam kam lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 20 lapkričio 2007 - 10:15
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 20, 09:50)

Mezgu kartais ir ne sau, bet to pavadint pageidavimais negaleciau. Nes kartais (pakankamai retai) man susisviecia, kad kokiai draugei noriu numegzt ka nors. Kartais drauge informuoju, kartais - numezgu ir dovanoju smile.gif Man labai labai labai patinka pradziuginti.

o as va dovanom nesugebu megzt
tik sau brangiajai kaip sakai
nu isimtis buvo moeherinis salis mamai
Atsakyti
qqte, as irgi tik sau sugebu megzti, ir labai nepatinka kai kas papraso ka numegzt doh.gif be to ir bijau kad paskui nepatiks tas mano darbas doh.gif

nusipirkau ir as siuliuku mocheriniu, pradejau rastuku pavyzdeli megzti, is pradziu galvojau vien gerosiomis megzti, ale dabar nebezinau doh.gif nei kokiu rastu, nei koki megztini megzt doh.gif

gadget, kiek suejo siulu tavajam megztukui, beje jo man neberodo verysad.gif
Atsakyti
Megztuko su gobtuvu nuoroda

Sveikos,

idejau nuoroda (nes patinka but giriamai). Jauciat, IR MAN tu anksciau ikeltu paveiksliuku neberodo doh.gif

A kokio moooherio turiu... Spalvoto. Niu kai penki metrai oranzinis, 7- pilkas, 5 - baltas ir su perejimais. Tik laikausi, nemzgu, nes rekia nuvykti pirma karta DITEKSA aplankyti beigi virbalu atsargas atnaujinti.

Geros dienos cool.gif

Papildyta:
Mindira, megztukui su visu gobtuvu sumezgiau 350 g storo moherio.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Na aš vis paskaitinėju šitą temelę ir turbūt kaip daugelis likau pakerėta ala Statkevičiaus suknele wub.gif aišku su virbalais aš ne labai draugė, bet susitariau su močiute, kad ji man numegs tą sukniukę rolleyes.gif bet dabar susidūriau su problema nes niekaip neiššifruoju keletos schemų simbolių doh.gif
Sijoną megz pagal šitą schemą:
user posted image
ir užkibau ant šio simbolio "<" ir "V su dvejetuku viršuj" įkeliu ir lapą su vokiškais paaiškinimais, bet dar tiek neįvaldžius šios kalbos specifikos kad suprasčiau schmoll.gif
user posted image
Na labai tikiuosi gal kas nors galės man padėti 4u.gif

Žiūriu nelabai gal gerai matos g.gif ką čia padarius kad aiškesnės schemos būtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi3d: 21 lapkričio 2007 - 14:56
QUOTE(kristi3d @ 2007 11 21, 15:53)
užkibau ant šio simbolio "<" ir "V su dvejetuku viršuj" įkeliu ir lapą su vokiškais paaiškinimais, bet dar tiek neįvaldžius šios kalbos specifikos kad suprasčiau schmoll.gif

o kaip su rusų kalba? manau, čia turėtų atitikt paaiškinimai:

user posted image
Atsakyti
Su rusų kalba dar baisiau doh.gif blink.gif gal galėtumėt kas tik tuos du simboliukus paaiškinti 4u.gif
Atsakyti
rusų paaiškinimuose:
"<" reiškia 1 geroji sukryžiuota (gal persukta)
V su dvejetuku viršuj - 2 akys išmegztos kartu gerosiom
jei žymėjimas atitinka - sėkmės mezgant mirksiukas.gif
Atsakyti
As suprantu, kad < yra sukryzminta geroji arba geroji persukta, o V ir virsuj dvejetukas yra 2 recths zusammen strechen. (recths - geroji akis?) --> Sumegzta kartu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 21 lapkričio 2007 - 15:49
Labai dekui merginos Jums už pagalba aciuks.gif dabar tik reikia sulaukt kada bus mano groži pagamintas ir atlėksiu pasidemonstruot blush2.gif greičiausiai viskas bus baigta kaip tik prieš kalėdas
Atsakyti