Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 19, 16:03)
Tiesa, merginos, kas žadat megzti šitą suknelę,
user posted image

Aš mezgu labai panašią mirksiukas.gif . Štai pagal šį pavyzdį:

user posted image

Jau priekis baigtas, ir šįvakar dar panaktinėsiu ir pradėsiu nugarą ax.gif .
Atsakyti
Nes suknele tai stovi konkreciai. Del techniniu kliuciu - valas nuo nerealiai energingo mezgimo nutruko.
Atsakyti
Sveikutukes smile.gif

Aciu, kad taip nirtulingai lauket smile.gif Idedu megztuka apziurai. Superdupupumo tame megztuke nedaug - jis tiesiog yra minkstas, mielas ir butent toks, kokio man reikejo ax.gif

user posted imageuser posted image

Derinau ji prie ziedo smile.gif margumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 20 lapkričio 2007 - 07:14
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 20, 07:11)
Sveikutukes smile.gif

Aciu, kad taip nirtulingai lauket smile.gif Idedu megztuka apziurai. Superdupupumo tame megztuke nedaug - jis tiesiog yra minkstas, mielas ir butent toks, kokio man reikejo ax.gif

Derinau ji prie ziedo smile.gif margumo smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o jau kapisono diduuumas
o tai kaip matau jis susagstomas?as tai buvau supratus kad bus uzmetamas ir surisamas...o kazi toks su kapisonu tiktu?nes taviskis tinka
ale gi ankstyvos mezgejeles, matosi kad darbstumas lipa per krastus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 20, 08:11)
Sveikutukes smile.gif

Gadget3, paprastume ir slypi visas grozis thumbup.gif Miela ir grazu thumbup.gif
Atsakyti
qqte,

Taigi EXTRA isiuvau tas keturias strategines sagas! Temoj pakalbejom, ir pamaciau, kad su sagytukem gudriau. Nors pirmine mintis buvo tik dirzu risti.

O gobtuvas atrodo grand, nes minkstas, ir del iskirptes taip nukrenta kaaaaankreciai. O dydis - kaip tik ant galvos. Nu nebaisiai aptemptas.

Yra visgi didysis superdupupumas! Rankoviu prisiuvime! Nes as jas prikitliavau, tai siules praktiskai nesimato. Baisiai savim patenkinta smile.gif

Norit, idesiu ir "idejines" fotkes? Nors ten 80 procentu - sukneles ir tunikos. Sukneliu temoj jau idejau nuoroda.

PS O pasakymas "tigi merginos vaizdu laukia" visgi MB paveike smile.gif
Atsakyti
gadget3 gražus megztinukas thumbup.gif wub.gif thumbup.gif . Tik turiu klausimuką: juk ir stiukelės daba reik ar patogu su kapišonu megztukas g.gif po ja?
Atsakyti
Gadget na tu ir pavarai.Aš Dovydą raketa pavadinau nu bet tu tai TORPEDA, TURBINA. bigsmile.gif Aš nesuprantu kaip tu čia viską spėji, ne veltui paskui tie valai ir trūkinėja nuo tavo tokio entuziazmo. bigsmile.gif Spėji absoliučiai viską-ir idėjų pamėtyt čia mums ir su mumis pabendraut ir patarimų neįsivaizdini duoti,o svarbiausiai mezgi NIRIALIAI 4u.gif Nesuprantu iš kur tau taip viskas gaunas g.gif g.gif g.gif g.gif .Megztiniuks tai 100 balų.Manepirmą kartą užmušė siūlų minkštumas, tada atikėliau ir dar katą nukritau perskaičius kad rankoves prikitliavai, net nemoku to žodio normaliai paršyt.Gadget tu čia man esi rebusas su daug nežinomųjų..... schmoll.gif g.gif O va aš suknelę pabaigiau, o liko kaklas-bet kaip jį žaltį prikitliuot??????????????????Eisu pavyzdėlį kokį pabandyt kiltliuot, jėtus kas per žodžio mandrumas , gal nėr taip baisiai kaip man atrodo g.gif
Atsakyti
Neįtikėtina thumbup.gif
Fainai atrodo su kapišonu. Net nebūčiau pagalvojus, kad tiktų. O sagą aš gal būčiau tik vieną pseudo dekoratyvinę darius (na arba tris iš bėdos, kad geriau laikytųsi) ir be diržo nešiočiau g.gif Diržas mažumėlę grubumo duoda, kuris visai nereikalingas tokiam rausvam švelnumui ax.gif (ir sagos gal ryškėsnės galėtų būti g.gif )
Papildyta:
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 11 19, 20:17)
Aš mezgu labai panašią  mirksiukas.gif . Štai pagal šį pavyzdį:
user posted image

Partizanė 4u.gif
Mane geriau tegu nušauna, bet suknelės ryžiniu raštu nemegzčiau. Na ir kantrumas tavo 4u.gif
Atsakyti
1Rugile,

smile.gif Labai fajnaj apie mane parasei smile.gif Aciu smile.gif

Su ta veikla taip buna - kuo daugiau veiki, tuo geriau laika pasidelioji ir TELPA daugiau.

O del mezgimo - niu mados_aukumas ir sykstumas mane varo megzt. Ir tunikos baisulingai norejau, ir megztuko su gobtuvu, bet niu ranka nekilo moket uz akrilanini kurineli (kurio mano islepes kunelis nemegsta ir prakaituoja) visai ne du litus, kuriu jis is akies vertas. As suprantu, kad ranku darbas - irgi brangus, bet kai savom rankom sau brangiajai smile.gif tai galima smile.gif

Mes abudu su MB tokie nefyfiniai, ir nemegstam moketi uz etiketes, prestizus ir kitus burbulus. Todel veikiausiai dzipo neturesim tol, kol REAL nepasistatysim namo giliam ir zvyruotu keliu tepasiekiamam uzmiesty smile.gif

Vel jauciu reikia zodi moheris parasyt, kad i tema zinute butu smile.gif
Papildyta:
O tas gobtuvas gi minkstas smile.gif Panesiojau vakar jau, ir labai visur gerai. Nesioti galiu ir slepdama, ir i virsu istraukusi (turiu moherini salika svelniai alyvines spalvos, tai va su juo ).
Atsakyti
Gadget3, rašiau į až, bet neatsakei, todėl paklausiu garsiai tongue.gif
gal kartais ir pagal pageidavimus mezgi, ar tik sau?
Atsakyti
Tigi nespejau vakar... Jau keliau pirsciuka siandien atsakyti, ziuriu - mergina ir temoj kirba smile.gif

Mezgu kartais ir ne sau, bet to pavadint pageidavimais negaleciau. Nes kartais (pakankamai retai) man susisviecia, kad kokiai draugei noriu numegzt ka nors. Kartais drauge informuoju, kartais - numezgu ir dovanoju smile.gif Man labai labai labai patinka pradziuginti.
Atsakyti