Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 17, 12:13)

O mano spalva tokia
user posted image

Negaliu isbut ramiai nepagyrus.... blush2.gif Man spalvyte situ siuliuku superine thumbup.gif Nesupykit, bet ar galiu patart? blush2.gif Mano nuomone-geltona apdaila kazkaip reztu aki, o va samanine super butu... thumbup.gif Butu labai idomu pamatyt, kai nusimegsi si modeliuka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 17, 12:13)
užbaigimas... pati baisiausia mezgimo proceso dalis  doh.gif
Tu teisi dėl raštų, pynutės visiškai nesimato. Eisiu šiandien gal papildomų siūlų medžioti, labai knieti nusimegzti greičiau, nes namie brrr kaip šalta  unsure.gif

O mano spalva tokia
user posted image

O kur tokius siūlus pirkai? Norėjau panašių, bet niekur nemačiau.
Atsakyti
na čia mano paskutinis mocherinis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2007 11 17, 21:34)
user posted image

wub.gif kaip grazu
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2007 11 17, 19:34)

Elegantiškas wub.gif
ir juostelę galima pagal golfo spalvą kaitaliot mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(angulyte @ 2007 11 17, 11:50)
Negaliu isbut ramiai nepagyrus....  blush2.gif Man spalvyte situ siuliuku superine  thumbup.gif  Nesupykit, bet ar galiu patart?  blush2.gif  Mano nuomone-geltona apdaila kazkaip reztu aki, o va samanine super butu...  thumbup.gif  Butu labai idomu pamatyt, kai nusimegsi si modeliuka.  4u.gif

Ačiū už mintis visoms 4u.gif
Pamėginau šiandien gelsvą rankogalį megzti, bet man kažkaip neloabai. Nedaug spėjau numegzti, bet man toks įspūdis, kaip Kalėdų senio apsiausto hihihi.gif Pamąsčiau, gal rankogalį ir kažkokią juostą palei skverną įterpt ne kitos spalvos, o blogosiom akim g.gif Čia toks vidurnakčio pamąstymas, pažiūrėsim, kaip ryte atrodys biggrin.gif

Zinule, siūlus pirkau Ditekse. Buvo dar ir lygiai tokia pat spalva, kaip ir originalo. Bet tai buvo prieš pusmetį. Man labai patinka Ditekso kainos. Už daugiau kaip kilogramą siūlų (pusvilnė) sumokėjau apie 50 Lt. Beje megzti 10 numerio virbalais veeeža yahoo.gif

Gadget3, jeigu esi Vilniuje, galiu ir padovanoti tą gėlytę (už idėjas) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2007 11 17, 21:34)

Marti, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2007 11 17, 22:34)
user posted image

Marti, labai dailus megztukas thumbup.gif
Atsakyti
Kaip jumi sekmadienis?

Kaip uzsikabliavau vel megzt... Niu buvo, buvo tokia beveik metuku pertrauka.

user posted image

Spalva, mintis, atlikimas - desimt balu!

QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 18, 01:18)
Elegantiškas  wub.gif
ir juostelę galima pagal golfo spalvą kaitaliot  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Ačiū už mintis visoms 4u.gif
Pamėginau šiandien gelsvą rankogalį megzti, bet man kažkaip nelabai. Nedaug spėjau numegzti, bet man toks įspūdis, kaip Kalėdų senio apsiausto  hihihi.gif Pamąsčiau, gal rankogalį ir kažkokią juostą palei skverną įterpt ne kitos spalvos, o blogosiom akim  g.gif  Čia toks vidurnakčio pamąstymas, pažiūrėsim, kaip ryte atrodys  biggrin.gif

Zinule, siūlus pirkau Ditekse. Buvo dar ir lygiai tokia pat spalva, kaip ir originalo. Bet tai buvo prieš pusmetį. Man labai patinka Ditekso kainos. Už daugiau kaip kilogramą siūlų (pusvilnė) sumokėjau apie 50 Lt. Beje megzti 10 numerio virbalais veeeža  yahoo.gif

Gadget3, jeigu esi Vilniuje, galiu ir padovanoti tą gėlytę (už idėjas)  mirksiukas.gif

Vidurnakcio mastymas - skaidriausias. As mazdaug (na siek tiek pooo) baigiau savoi pukiuka su gobtuveliu, pasimatavau, visgi isiuvau keturias strategines sagikes, isploviau. Kai tik isdzius, pirmiausia krausiu fotkytuke cia!!!

Hmm. Nieko nesu Ditekse pirkusi, bet dabar galiu susimastyti...

Beje, apie geles. Siulau akcija - keisk santpaulija i nezinomos spalvos kinroze!!! Nes - a bunu Vilniuje, ir b turiu tokiu kinroziu (sukryzminau turimas, prisirpo seklos, pasejau, isdygo, kaip zydes - nezinia).
Atsakyti
10 numerio virbalai... Cia kaip pliauskos, ka?
As paskutiniji moherio megztuka mezgiau su 3.5 numerio virbaliukais, ir laaabai man patiko greitis ir kiti groziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 18, 14:13)
10 numerio virbalai... Cia kaip pliauskos, ka?
As paskutiniji moherio megztuka mezgiau su 3.5 numerio virbaliukais, ir laaabai man patiko greitis ir kiti groziai smile.gif

Aš šaliką 10 numeriu mezgiau. Faina, tik kol rankos priprato prie jų doh.gif
Atsakyti
user posted image

Marti, man tavo darbeliai labai gražūs wub.gif Vis galvoju, kad reiks iš tavęs kokią idėją pasiskolinti, jei nesupyksi ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti