Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

user posted image

Labas rytas!

Mezguosi paprastuti megztukeli moherini. Tik spalva vezha smile.gif Gal kuri mezget , ir galit pakonsultuot, ar protinga mintis yra gobtuvas moheriniam susiauciamam megztukui?
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 16, 08:46)
Labas rytas!

Mezguosi paprastuti megztukeli moherini. Tik spalva vezha smile.gif Gal kuri mezget , ir galit pakonsultuot, ar protinga mintis yra gobtuvas moheriniam susiauciamam megztukui?

Labukas, man tai visai patinka su kapišonu, iš mocherinių siūlų dar gražiau jis atrodys, tačiau kaip dėl susiaučiamo g.gif Na gal irgi visai gerai atrodys..Bent jau kiek bandau įsivaizduoti, tai turėtų tikti.
Atsakyti
user posted image

Toks panasiai kaip rusvajam susiautimas numatomas smile.gif
Papildyta:
Man dar tokis grazus
user posted image ir tokis user posted image, bet suabejojau, ar tos pynes moehryje matysis smile.gif
Papildyta:
Radau megztuka isradingoms!!!

ESCADA. Moheris. Rastelis pasiuvinetas smile.gif Na, ta technika, kai tarsi neri ant mezginio.

user posted image

Atsakyti
bigsmile.gif na ir grožis thumbup.gif o gal to žalsvo schemutė yra? blush2.gif
o tam baltam.. čia su adata „neri“ ar nuneri pynutę ir paskui prisiuvi? g.gif labai originalu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeTa-BeTa: 16 lapkričio 2007 - 13:14
Ner schemuciu... cia nuotraukytes is e-parduotuviu. O to zalsvo tai dar ir - superdidele...
Atsakyti
Gal kuri kokį pvz. kaip tokį kaklą, kaip to žalsvo padaryt?(gali ir mažesnė būti biggrin.gif )
Atsakyti
[quote=juratela,2007 11 12, 15:21]
maciau sia suknele ant gywo modeliuko, tai zinokit man ji grazesne nuotraukoj, gal modelikui nelabai tiko, bet ispudzio nepaliko verysad.gif

Kalba eina apie pilka suknele su raisteliu po krutine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ?angeliux?: 16 lapkričio 2007 - 16:18
QUOTE(gadget3 @ 2007 10 28, 05:43)
Dar viena ideja - megztiniasalis smile.gif
user posted image

Fantastika, kaip tokių siūlų turiu bigsmile.gif Tik man jame kažko trūksta (neišbaigtas atrodo) ax.gif

Gadget3, o kaip tu skverną paryškintum? g.gif
Kažin kaip atrodytų, jeigu kraštą per visą perimetrą apnerti kitos spalvos smarkiai pūkuotu moheriuku g.gif Arba gal daryti palei ilgąjį skverno kraštą pynutę ir (kad atsikartotų) pynutę per vidurį rankovės, per visą jos ilgį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 16 lapkričio 2007 - 17:00
Sveikos!!

inikau i megztuka. Gobtuvas jau yra!!! beliko rankoves ir bendrasis uzbaigimas...

QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 16, 17:35)
Fantastika, kaip tokių siūlų turiu  bigsmile.gif  Tik man jame kažko trūksta (neišbaigtas atrodo)  ax.gif

Gadget3, o kaip tu skverną paryškintum?  g.gif
Kažin kaip atrodytų, jeigu kraštą per visą perimetrą apnerti kitos spalvos smarkiai pūkuotu moheriuku  g.gif  Arba gal daryti palei ilgąjį skverno kraštą pynutę ir (kad atsikartotų) pynutę per vidurį rankovės, per visą jos ilgį  g.gif

Sveika, kasiopeja smile.gif Sakai, nori nuomones?

Turi tokios ryskios fakturos siulu? As krasta daryciau lygu, blizgu. Tarkim, jei tokia spalva, kaip nuotraukoj, tai imciau BALTA siula su daug viskozes/silko. Ir faktura pabreztu, ir kritimui pagelbetu. Megzciau tokio siulo krastus ir rankogali.
Del pynutes schmoll.gif - siulas per fakturingas ir per storas (jei toks pat), kad atrodytu gerai. Tokiam siului bet koks rastas kenkia cool.gif

Gero sestadienio!
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 16, 09:46)
user posted image

Labas rytas!

Manau, liuks atrodytų thumbup.gif Dabar kaip tik Vero modoje yra mocherinis megztukas su gobtuvu, varvinu seilę wub.gif O ir susiaučiamą mocherinį turiu, nešiojasi gerai, nesitampo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 16, 22:07)
Sveikos!!
inikau i megztuka. Gobtuvas jau yra!!! beliko rankoves ir bendrasis uzbaigimas...

užbaigimas... pati baisiausia mezgimo proceso dalis doh.gif

QUOTE(gadget3 @ 2007 11 16, 22:07)
Sveika, kasiopeja smile.gif Sakai, nori nuomones?
Turi tokios ryskios fakturos siulu? As krasta  daryciau lygu, blizgu. Tarkim, jei tokia spalva, kaip nuotraukoj, tai imciau BALTA siula su daug viskozes/silko. Ir faktura pabreztu, ir kritimui pagelbetu. Megzciau tokio siulo krastus ir rankogali.
Del pynutes  schmoll.gif  - siulas per fakturingas ir per storas (jei toks pat), kad atrodytu gerai. Tokiam siului bet koks rastas kenkia cool.gif
Gero sestadienio!

Tu teisi dėl raštų, pynutės visiškai nesimato. Eisiu šiandien gal papildomų siūlų medžioti, labai knieti nusimegzti greičiau, nes namie brrr kaip šalta unsure.gif

O mano spalva tokia
user posted image

Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 17, 12:13)
užbaigimas... pati baisiausia mezgimo proceso dalis  doh.gif

Nu ne visai - mezgiau as ta dalyka beveik be siuliu. Tik rankoves reikes susiut ir prikitliuot smile.gif

Bet koks jausmelis geras ir minkstas ir pukiukinisssss....

Tu teisi dėl raštų, pynutės visiškai nesimato. Eisiu šiandien gal papildomų siūlų medžioti, labai knieti nusimegzti greičiau, nes namie brrr kaip šalta  unsure.gif

O mano spalva tokia
user posted image

Grazi spalva! Hmmm.. Gal balta cia nelabai.. Gal geltonas atspalvis koks tinktu ar samaninio zalumo?

Beje, jei ta santpaulija fone kada uzsiaugins vaikeli, mielai priglausiu smile.gif
Atsakyti