Labas rytas!
Mezguosi paprastuti megztukeli moherini. Tik spalva vezha Gal kuri mezget , ir galit pakonsultuot, ar protinga mintis yra gobtuvas moheriniam susiauciamam megztukui?
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 16, 08:46)
Labas rytas!
Mezguosi paprastuti megztukeli moherini. Tik spalva vezha Gal kuri mezget , ir galit pakonsultuot, ar protinga mintis yra gobtuvas moheriniam susiauciamam megztukui?
Labukas, man tai visai patinka su kapišonu, iš mocherinių siūlų dar gražiau jis atrodys, tačiau kaip dėl susiaučiamo Na gal irgi visai gerai atrodys..Bent jau kiek bandau įsivaizduoti, tai turėtų tikti.
Toks panasiai kaip rusvajam susiautimas numatomas
Papildyta:
Man dar tokis grazus
ir tokis , bet suabejojau, ar tos pynes moehryje matysis
Papildyta:
Radau megztuka isradingoms!!!
ESCADA. Moheris. Rastelis pasiuvinetas Na, ta technika, kai tarsi neri ant mezginio.
na ir grožis o gal to žalsvo schemutė yra?
o tam baltam.. čia su adata neri ar nuneri pynutę ir paskui prisiuvi? labai originalu
o tam baltam.. čia su adata neri ar nuneri pynutę ir paskui prisiuvi? labai originalu
Ner schemuciu... cia nuotraukytes is e-parduotuviu. O to zalsvo tai dar ir - superdidele...
Gal kuri kokį pvz. kaip tokį kaklą, kaip to žalsvo padaryt?(gali ir mažesnė būti )
[quote=juratela,2007 11 12, 15:21]
maciau sia suknele ant gywo modeliuko, tai zinokit man ji grazesne nuotraukoj, gal modelikui nelabai tiko, bet ispudzio nepaliko
Kalba eina apie pilka suknele su raisteliu po krutine
maciau sia suknele ant gywo modeliuko, tai zinokit man ji grazesne nuotraukoj, gal modelikui nelabai tiko, bet ispudzio nepaliko
Kalba eina apie pilka suknele su raisteliu po krutine
QUOTE(gadget3 @ 2007 10 28, 05:43)
Dar viena ideja - megztiniasalis
Fantastika, kaip tokių siūlų turiu Tik man jame kažko trūksta (neišbaigtas atrodo)
Gadget3, o kaip tu skverną paryškintum?
Kažin kaip atrodytų, jeigu kraštą per visą perimetrą apnerti kitos spalvos smarkiai pūkuotu moheriuku Arba gal daryti palei ilgąjį skverno kraštą pynutę ir (kad atsikartotų) pynutę per vidurį rankovės, per visą jos ilgį
Sveikos!!
inikau i megztuka. Gobtuvas jau yra!!! beliko rankoves ir bendrasis uzbaigimas...
Sveika, kasiopeja Sakai, nori nuomones?
Turi tokios ryskios fakturos siulu? As krasta daryciau lygu, blizgu. Tarkim, jei tokia spalva, kaip nuotraukoj, tai imciau BALTA siula su daug viskozes/silko. Ir faktura pabreztu, ir kritimui pagelbetu. Megzciau tokio siulo krastus ir rankogali.
Del pynutes - siulas per fakturingas ir per storas (jei toks pat), kad atrodytu gerai. Tokiam siului bet koks rastas kenkia
Gero sestadienio!
inikau i megztuka. Gobtuvas jau yra!!! beliko rankoves ir bendrasis uzbaigimas...
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 16, 17:35)
Fantastika, kaip tokių siūlų turiu Tik man jame kažko trūksta (neišbaigtas atrodo)
Kažin kaip atrodytų, jeigu kraštą per visą perimetrą apnerti kitos spalvos smarkiai pūkuotu moheriuku Arba gal daryti palei ilgąjį skverno kraštą pynutę ir (kad atsikartotų) pynutę per vidurį rankovės, per visą jos ilgį
Turi tokios ryskios fakturos siulu? As krasta daryciau lygu, blizgu. Tarkim, jei tokia spalva, kaip nuotraukoj, tai imciau BALTA siula su daug viskozes/silko. Ir faktura pabreztu, ir kritimui pagelbetu. Megzciau tokio siulo krastus ir rankogali.
Del pynutes - siulas per fakturingas ir per storas (jei toks pat), kad atrodytu gerai. Tokiam siului bet koks rastas kenkia
Gero sestadienio!
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 16, 09:46)
Labas rytas!
Manau, liuks atrodytų Dabar kaip tik Vero modoje yra mocherinis megztukas su gobtuvu, varvinu seilę O ir susiaučiamą mocherinį turiu, nešiojasi gerai, nesitampo
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 16, 22:07)
Sveikos!!
užbaigimas... pati baisiausia mezgimo proceso dalis
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 16, 22:07)
Gero sestadienio!
Gero sestadienio!
Tu teisi dėl raštų, pynutės visiškai nesimato. Eisiu šiandien gal papildomų siūlų medžioti, labai knieti nusimegzti greičiau, nes namie brrr kaip šalta
O mano spalva tokia
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 17, 12:13)
užbaigimas... pati baisiausia mezgimo proceso dalis
Nu ne visai - mezgiau as ta dalyka beveik be siuliu. Tik rankoves reikes susiut ir prikitliuot
Bet koks jausmelis geras ir minkstas ir pukiukinisssss....
Tu teisi dėl raštų, pynutės visiškai nesimato. Eisiu šiandien gal papildomų siūlų medžioti, labai knieti nusimegzti greičiau, nes namie brrr kaip šalta
O mano spalva tokia
O mano spalva tokia
Grazi spalva! Hmmm.. Gal balta cia nelabai.. Gal geltonas atspalvis koks tinktu ar samaninio zalumo?
Beje, jei ta santpaulija fone kada uzsiaugins vaikeli, mielai priglausiu