Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

QUOTE(gadget3 @ 2007 11 13, 09:36)
Jei jau apie gundyma prakalbome smile.gif

Idejos suknikems moherinems smile.gif
user posted imageuser posted image

user posted image

user posted imageuser posted image

Suknelės thumbup.gif
Bet jau ttie graučiai, kažkaip nelabai sveikai atrodo. Aš čia biški ne į temą, čia tik mano asmeninė nuomonė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina @ 2007 11 13, 13:18)
Suknelės  thumbup.gif 
Bet jau ttie graučiai, kažkaip nelabai sveikai atrodo. Aš čia biški ne į temą, čia tik mano asmeninė nuomonė doh.gif

Aha, griauciukai ir toks drastiskas fotografavimo budas mazuma trukdo... pamatyt ideja. Bet kai insijungi vaizduote, kad "va sitas dalykiukas ant manes ir man patinkancios spalvikessss", tada visks ok smile.gif ar ne?
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 12, 22:13)
Suprrratau!

Ner schemos. Cia tik fotke is e-parduotuves, bet suknele paprasta. Tokiam siluetui nuo apacios trecdaliu pasiaurini iki juosmes (arba nuo rankoviu apacios iki alkunes), o visi rastai - matosi.

Jei nori tokio labiau klyksminio varianto (ampyriskai raukto) - siaurini ties stulpeliu krutininiu/bicepsiniu (stulpeli darai is pradziu, tarkim,  4/4, paskui sumezgi kai kurias gerasias krastines su blogosiomis, ir visi stulpeliai  pasidaro 4/3).

Ilgis nuo padalku iki peciu - 90 cm.

Puraus puko!

Labai dėkoju Tau už patarimus 4u.gif Bijau kad man neišeis numegzti tokio kaklo ir rankovių blush2.gif na, bet bandysiu cool.gif vistiek kas nors gausis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 13 lapkričio 2007 - 15:29
QUOTE(Marti @ 2007 11 12, 23:09)
Na, po teisybei tai nelabai kas į nugarą žiūri, ypač vyrai lotuliukas.gif
o aš taip dariau visai ne dėl gundymo, tokia gili iškirptė gavosi, tai teko kažkaip suktis lotuliukas.gif

o gavosi taip sauniai, kad net kopijuoti norisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2007 11 13, 23:45)
o gavosi taip sauniai, kad net kopijuoti norisi blush2.gif

Ačiū labai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2007 11 13, 16:26)
Labai dėkoju Tau už patarimus  4u.gif  Bijau kad man neišeis numegzti tokio kaklo ir rankovių  blush2.gif  na, bet bandysiu  cool.gif  vistiek kas nors gausis

Drasiau! Ne sventieji puodus lipdo, tad bandyk, ir tau pavyks!
Atsakyti
Jau baigineju megsti mocherini, platų sijona. Mačiau, daug merginų mezgėte 4u.gif
Kaip darėte viršų ? vėrėte gumą, ar kaip nors su pasijoniu susiuvote kartu ir tada .... Net nežianu, kaip čia galima padaryti g.gif g.gif
Pradėjusi planavau, kad versiu plačią gumą ir numezgiau ilgesnį kraštą geromis akimis. Bet sijonas gavosi kaip tinklas, tai įvėrus gumą turbūt storas "valas" gautųsi ???
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2007 11 10, 14:57)
žiūrėkit, iš mocheros turėtų gražiai gautis

user posted image
čia schemos:
http://img115.images...cagb2pqhdu9.jpg
http://img115.images...owimage1nd7.jpg

gal galėtumėt paaiškintita raštelį,kaip megsta,nes iš tos schemutės nelabai aš ten ką suprantu.Būčiau dėkinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2007 11 15, 13:46)
gal galėtumėt paaiškintita raštelį,kaip megsta,nes iš tos schemutės nelabai aš ten ką suprantu.Būčiau dėkinga  wub.gif

user posted imagekaip aš suprantu, tai:
juodas taškiukas reiškia kraštinę akį;
skrituliukas - užmetimas;
tuščias langelis - geroji akis;
pilnaviduris trikampėlis - 2 sumegztos akys gerosiom akim;
tuščiaviduris trikampėlis - 2 sumegztos akys blogosiom akim;
rodyklė - trys sumegztos akys, vidurinę iškeliant ant viršaus
Rašto esmė yra ta, kad raštas mezgamas ir gerojoj, ir blogojoj pusėj, o ne tik geroj, kaip būdinga daugumai kiauraraščių.
Tikiuosi ką nors supratot verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2007 11 15, 15:11)
user posted imagekaip aš suprantu, tai:
juodas taškiukas reiškia kraštinę akį;
skrituliukas - užmetimas;
tuščias langelis - geroji akis;
pilnaviduris trikampėlis - 2 sumegztos akys gerosiom akim;
tuščiaviduris trikampėlis - 2 sumegztos akys blogosiom akim;
rodyklė - trys sumegztos akys, vidurinę iškeliant ant viršaus
Rašto esmė yra ta, kad raštas mezgamas ir gerojoj, ir blogojoj pusėj, o ne tik geroj, kaip būdinga daugumai kiauraraščių.
Tikiuosi ką nors supratot  verysad.gif lotuliukas.gif

Ačiū labai,bandysiu.nes nesumąstau kokiu rašteliu megsti.Norisi,kad būtų paprasta megst ir gražu.Bet jei šitas pavyks tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nes labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2007 11 15, 16:39)
Ačiū labai,bandysiu.nes nesumąstau kokiu rašteliu megsti.Norisi,kad būtų paprasta megst ir gražu.Bet jei šitas pavyks tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Nes labai gražu.

kad gražu tai jau jo... Būtinai pasigirk, jei pavyko išmegzt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2007 11 15, 15:39)
Ačiū labai,bandysiu.nes nesumąstau kokiu rašteliu megsti.Norisi,kad būtų paprasta megst ir gražu.Bet jei šitas pavyks tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Nes labai gražu.

o man nepavyko verysad.gif nežinau ką ne taip dariau, bet ne tas gaunasi ir viskas doh.gif jau supratau, trikampėlius ne taip išmezgiau, pabandysiu vėl bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeTa-BeTa: 15 lapkričio 2007 - 16:33