Marti,
tavo pavyzdeliai puikus!!! Tikras lobynas!!! Aciu, kad idejai ir pasidalinai
Gero dalyko negaila
QUOTE(gadget3 @ 2007 10 26, 19:22)
O kaip toki kakla geriausiai ismegzt? Ar palikt didesne iskirpte, na tokia ne prie pat kaklo,kad platesne apykakle iseitu, ar paplatinti i virsu mezgant?
Rytas labas!
Idedu nuotaikinga pukeli - originalas is kasmyro, bet moherinis - irgi ziuretusi
Idedu nuotaikinga pukeli - originalas is kasmyro, bet moherinis - irgi ziuretusi
QUOTE(Ange @ 2007 11 11, 20:40)
O kaip toki kakla geriausiai ismegzt? Ar palikt didesne iskirpte, na tokia ne prie pat kaklo,kad platesne apykakle iseitu, ar paplatinti i virsu mezgant?
As, megzdama panasia, tik gal ant kiek didesnes kaklo skyles, dariau 120-180 akiu (siulas plonumo 600 m i 100 g), t.y. trecdaliu siaurinau i pabaiga (prikitliavima prie apykakles), ir dar pynes tose 120 akeliu dariau chaotiskas
Mielas modeliukas, labai mielas...
QUOTE(Ange @ 2007 11 11, 20:40)
Gal schemutės būtų
QUOTE(gadget3 @ 2007 10 26, 20:22)
gadget3, gal aprašymą su schemutėm turi šios suknelės
Pirma ne tą žinutę citavau
QUOTE(neringata @ 2007 11 10, 14:16)
kaip tik aš dabar mezgu projektą, kurio idėją įkvėpė šitas modeliukas
Kadangi pas mane plonas siūlas, įnertam motyvui panaudojau tokią schemą:
http://img69.imagesh...131/0063we6.jpg
Kadangi pas mane plonas siūlas, įnertam motyvui panaudojau tokią schemą:
http://img69.imagesh...131/0063we6.jpg
aciu neringata
Papildyta:
QUOTE(neringata @ 2007 11 10, 14:45)
ir as manau , kad gal gi nieko blogo
Papildyta:
QUOTE(Marti @ 2007 11 10, 15:05)
čia mano modeliukas, tai mano fotkese yra albumelis nerimo raštai maži, ten ir daugiau schemų yra
o ta konreti schemutė yra čia:
http://public.fotki....imazi/0002.html
o ta konreti schemutė yra čia:
http://public.fotki....imazi/0002.html
Aciu Marti labai jau graziai ten tau isejo matai net kyla klausimas priekiu ar nugara labiau gundyti ir uz scemute dekui
QUOTE(juratela @ 2007 11 12, 15:21)
gadget3, gal aprašymą su schemutėm turi šios suknelės
Suprrratau!
Ner schemos. Cia tik fotke is e-parduotuves, bet suknele paprasta. Tokiam siluetui nuo apacios trecdaliu pasiaurini iki juosmes (arba nuo rankoviu apacios iki alkunes), o visi rastai - matosi.
Jei nori tokio labiau klyksminio varianto (ampyriskai raukto) - siaurini ties stulpeliu krutininiu/bicepsiniu (stulpeli darai is pradziu, tarkim, 4/4, paskui sumezgi kai kurias gerasias krastines su blogosiomis, ir visi stulpeliai pasidaro 4/3).
Ilgis nuo padalku iki peciu - 90 cm.
Puraus puko!
QUOTE(dovyda @ 2007 11 12, 17:59)
Papildyta:
Aciu Marti labai jau graziai ten tau isejo matai net kyla klausimas priekiu ar nugara labiau gundyti ir uz scemute dekui
Na, po teisybei tai nelabai kas į nugarą žiūri, ypač vyrai
o aš taip dariau visai ne dėl gundymo, tokia gili iškirptė gavosi, tai teko kažkaip suktis
Jei jau apie gundyma prakalbome
Idejos suknikems moherinems
Idejos suknikems moherinems
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 12, 22:13)
Suprrratau!
Ner schemos. Cia tik fotke is e-parduotuves, bet suknele paprasta. Tokiam siluetui nuo apacios trecdaliu pasiaurini iki juosmes (arba nuo rankoviu apacios iki alkunes), o visi rastai - matosi.
Jei nori tokio labiau klyksminio varianto (ampyriskai raukto) - siaurini ties stulpeliu krutininiu/bicepsiniu (stulpeli darai is pradziu, tarkim, 4/4, paskui sumezgi kai kurias gerasias krastines su blogosiomis, ir visi stulpeliai pasidaro 4/3).
Puraus puko!
Puraus puko!
Ačiū už patarimus Tiesiog bijau kad kaklo ir rankovių nesugebėsiu be aprašymo numegzti bet bandysiu - matysiu kas gausis.