Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

del dregnu ranku tai nzn, as zinau kad dregna audini lengviau ardyt...pukelis nesivelia ir nenueina o schemutes staltiesiu prasau ir man atsiust, jei galima...
Atsakyti
[quote=pikolina,2007 09 23, 17:23]
Merginos,idedu nuoroda kur as visas sitas grozybes radau

As apsalus-zemai lenkiuosi!!! smile.gif

Jei nebutu sunku, gal galetumet pagreitinti paskutines staltieses schemos paieska... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kose: 24 rugsėjo 2007 - 12:00
Pikolina swoon.gif aciuks.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 09 24, 17:29)
Pikolina swoon.gif  aciuks.gif  assa.gif

va apkroviau idejom,dabar lauksim rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pikolina @ 2007 09 24, 18:53)
va apkroviau idejom,dabar lauksim rezultatu 4u.gif

oi dar negreit esu nestuke.gif tai sijonas pradėtas bus geriausiu atveju pavasarį, bet jau ruošiuosi, t.y mokausi raštus. Nes su vašeliu tai man viskas kaip ant delno, o va virbalais tai tik geras ir blogas akis moku. Tai turėdama laiko mokausi.Dar noriu paklausti kaip megzti: sumegzkite akis į kairę, sumegzkite akis į dešinęGal galit kuri plačiau. Iš anksto dėkoju
Atsakyti
pikolina, buk gerute atsiusk ir man tavo imestu cia staliesiu schemutes, nes nuoroda tikrai auksiniu lobynu, ir akys raibsta, nezinau kuri issirink nors persiplesk...tai laabai noreciau likt prie 4 variantu kurie labiausiai suzavejo, t.y. cia idetu bet niekaip nerandu butent ju shemuciu...labai buciau tau dekinga
Atsakyti
[quote=vikaPika,2007 09 24, 21:40]
pikolina, buk gerute atsiusk ir man tavo imestu cia staliesiu schemutes, nes nuoroda tikrai auksiniu lobynu, ir akys raibsta, nezinau kuri issirink nors persiplesk...tai laabai noreciau likt prie 4 variantu kurie labiausiai suzavejo, t.y. cia idetu bet niekaip nerandu butent ju shemuciu...labai buciau tau dekinga
[/quot
Parasyk savo e-mail,jei rasiu imesiu,nes ir man is naujo ieskot reiks savo lobyne lotuliukas.gif
Atsakyti
vika.aniuliene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(pikolina @ 2007 09 23, 16:23)
Merginos,idedu nuoroda kur as visas sitas grozybes radau,cia schemu nedesiu,nes jei idesiu sumazintas tai nieko nesimatys.Ten paspauskit ant nuotraukos,atsidarys visas zurnalas.Jei reikia kam getbotu galiu padaryt smile.gif
megztos staltieses
megztos staltieses
Kazkada man labai patiko megzt serveteles.Tikrai nesunku,tik jei didesne,tai krenta nuo virbalu.Patogiau megzt virbalais su valu.Megzt nesunku,pagrindas- geros akys,uzmetimai ir sumegztos akys 4u.gif

aš su valu nemoku blush2.gif mezgu 4 arba 5 virbalais su trintukais galus uždarau ax.gif smile.gif
Atsakyti
Smarki mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif auuuuuuuuuuuuu mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif kur jūs ????????????Žadėjot po savaitgalio įmesti savo megztą mocherinę grožybę mirksiukas.gif mirksiukas.gif Bet šiandien jau antradienis, ax.gif o vis dar nėra blush2.gif Šiaip ne taip pralaukėm savaitgalį,bet daugiau kentėti nebegalim blush2.gif Prašome pasirodykit greičiau.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 09 24, 19:05)
oi dar negreit esu nestuke.gif tai sijonas pradėtas bus geriausiu atveju pavasarį, bet jau ruošiuosi, t.y mokausi raštus. Nes su vašeliu tai man viskas kaip ant delno, o va virbalais tai tik geras ir blogas  akis moku. Tai turėdama laiko mokausi.Dar noriu paklausti kaip megzti: sumegzkite akis į kairę, sumegzkite akis į dešinęGal galit kuri plačiau. Iš anksto dėkoju

Tai nieks man nepaiškins verysad.gif Bandau aiškintis pati ,jei gerai suprantu, tai vienas suėmi <-- iš šitos pusės kišdama virbalą, o kitas >-- iš tos, tik kuri čia kaip vadiansi? Ir dar kaip sekančioj eilutėj, jei pagal raštą- suimti į kairę, suimti į dešinę, ar blogos akys taip susiima? Paėkit gi kuri, a? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 09 25, 11:23)
Tai nieks man nepaiškins verysad.gif  Bandau aiškintis pati ,jei gerai suprantu, tai vienas suėmi <-- iš šitos pusės kišdama virbalą, o kitas >-- iš tos, tik kuri čia kaip vadiansi? Ir dar kaip sekančioj eilutėj, jei pagal raštą- suimti į kairę, suimti į dešinę, ar blogos akys taip susiima? Paėkit gi kuri, a? cry.gif

<-- iš šitos pusės kišdama virbalą- sumegzkite akis į kairę

o kitas >-- iš tos- sumegzkite akis į dešinę

Sorry, bet kitaip paaiškinti nemoku unsure.gif
"pradžiamoksliai" animuoti
Iš dešinės į kairę
http://www.onefineya...Product_Count=5

Iš kairės į dešinę
http://www.onefineya...roduct_Count=13
http://www.onefineya...tegory_Code=ZA4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 25 rugsėjo 2007 - 10:40