del dregnu ranku tai nzn, as zinau kad dregna audini lengviau ardyt...pukelis nesivelia ir nenueina o schemutes staltiesiu prasau ir man atsiust, jei galima...
[quote=pikolina,2007 09 23, 17:23]
Merginos,idedu nuoroda kur as visas sitas grozybes radau
As apsalus-zemai lenkiuosi!!!
Jei nebutu sunku, gal galetumet pagreitinti paskutines staltieses schemos paieska...
Merginos,idedu nuoroda kur as visas sitas grozybes radau
As apsalus-zemai lenkiuosi!!!
Jei nebutu sunku, gal galetumet pagreitinti paskutines staltieses schemos paieska...
QUOTE(frederica @ 2007 09 24, 17:29)
va apkroviau idejom,dabar lauksim rezultatu
QUOTE(pikolina @ 2007 09 24, 18:53)
va apkroviau idejom,dabar lauksim rezultatu
oi dar negreit esu tai sijonas pradėtas bus geriausiu atveju pavasarį, bet jau ruošiuosi, t.y mokausi raštus. Nes su vašeliu tai man viskas kaip ant delno, o va virbalais tai tik geras ir blogas akis moku. Tai turėdama laiko mokausi.Dar noriu paklausti kaip megzti: sumegzkite akis į kairę, sumegzkite akis į dešinęGal galit kuri plačiau. Iš anksto dėkoju
pikolina, buk gerute atsiusk ir man tavo imestu cia staliesiu schemutes, nes nuoroda tikrai auksiniu lobynu, ir akys raibsta, nezinau kuri issirink nors persiplesk...tai laabai noreciau likt prie 4 variantu kurie labiausiai suzavejo, t.y. cia idetu bet niekaip nerandu butent ju shemuciu...labai buciau tau dekinga
[quote=vikaPika,2007 09 24, 21:40]
pikolina, buk gerute atsiusk ir man tavo imestu cia staliesiu schemutes, nes nuoroda tikrai auksiniu lobynu, ir akys raibsta, nezinau kuri issirink nors persiplesk...tai laabai noreciau likt prie 4 variantu kurie labiausiai suzavejo, t.y. cia idetu bet niekaip nerandu butent ju shemuciu...labai buciau tau dekinga
[/quot
Parasyk savo e-mail,jei rasiu imesiu,nes ir man is naujo ieskot reiks savo lobyne
[/quot
Parasyk savo e-mail,jei rasiu imesiu,nes ir man is naujo ieskot reiks savo lobyne
vika.aniuliene@gmail.com
QUOTE(pikolina @ 2007 09 23, 16:23)
Merginos,idedu nuoroda kur as visas sitas grozybes radau,cia schemu nedesiu,nes jei idesiu sumazintas tai nieko nesimatys.Ten paspauskit ant nuotraukos,atsidarys visas zurnalas.Jei reikia kam getbotu galiu padaryt
megztos staltieses
megztos staltieses
Kazkada man labai patiko megzt serveteles.Tikrai nesunku,tik jei didesne,tai krenta nuo virbalu.Patogiau megzt virbalais su valu.Megzt nesunku,pagrindas- geros akys,uzmetimai ir sumegztos akys
megztos staltieses
megztos staltieses
Kazkada man labai patiko megzt serveteles.Tikrai nesunku,tik jei didesne,tai krenta nuo virbalu.Patogiau megzt virbalais su valu.Megzt nesunku,pagrindas- geros akys,uzmetimai ir sumegztos akys
aš su valu nemoku mezgu 4 arba 5 virbalais su trintukais galus uždarau
Smarki auuuuuuuuuuuuu kur jūs ????????????Žadėjot po savaitgalio įmesti savo megztą mocherinę grožybę Bet šiandien jau antradienis, o vis dar nėra Šiaip ne taip pralaukėm savaitgalį,bet daugiau kentėti nebegalim Prašome pasirodykit greičiau.
QUOTE(frederica @ 2007 09 24, 19:05)
oi dar negreit esu tai sijonas pradėtas bus geriausiu atveju pavasarį, bet jau ruošiuosi, t.y mokausi raštus. Nes su vašeliu tai man viskas kaip ant delno, o va virbalais tai tik geras ir blogas akis moku. Tai turėdama laiko mokausi.Dar noriu paklausti kaip megzti: sumegzkite akis į kairę, sumegzkite akis į dešinęGal galit kuri plačiau. Iš anksto dėkoju
Tai nieks man nepaiškins Bandau aiškintis pati ,jei gerai suprantu, tai vienas suėmi <-- iš šitos pusės kišdama virbalą, o kitas >-- iš tos, tik kuri čia kaip vadiansi? Ir dar kaip sekančioj eilutėj, jei pagal raštą- suimti į kairę, suimti į dešinę, ar blogos akys taip susiima? Paėkit gi kuri, a?
QUOTE(frederica @ 2007 09 25, 11:23)
Tai nieks man nepaiškins Bandau aiškintis pati ,jei gerai suprantu, tai vienas suėmi <-- iš šitos pusės kišdama virbalą, o kitas >-- iš tos, tik kuri čia kaip vadiansi? Ir dar kaip sekančioj eilutėj, jei pagal raštą- suimti į kairę, suimti į dešinę, ar blogos akys taip susiima? Paėkit gi kuri, a?
<-- iš šitos pusės kišdama virbalą- sumegzkite akis į kairę
o kitas >-- iš tos- sumegzkite akis į dešinę
Sorry, bet kitaip paaiškinti nemoku
"pradžiamoksliai" animuoti
Iš dešinės į kairę
http://www.onefineya...Product_Count=5
Iš kairės į dešinę
http://www.onefineya...roduct_Count=13
http://www.onefineya...tegory_Code=ZA4