Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

Juokai smile.gif

Vakar VERO MODOJE matuojusi dzinsus, prie ju paemiau balta moherio megztuka. Nupukavo jis dzinsus narmaaaliai. Pardaveja (atnese man kitus dzinsus) sako - tai jus nebijokit, po poros plovimu tie pukiukai nusiskalbs....

Aisku, ji turejo omeny, kad megztinis nebesisers, bet nuskambejo - kaip moherio ir nebeliks...

Grazu - parduotuvese pasirodo megzti moherinaii daikteliai, kid mohair galima jau labai ivairios pasirinkti. Ziurejau vakar kid su silku.. AJ, koks grozis!!! Tokia ledo saltumo melsva. Oj... Niu, bet reikia pristabdyt arklius su tais projektais... Arba pirkti mezgimo masina. Nes patrauke ant plonyyyyciu mezgineliu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Gal kas galite paaiškinti kaip tokį grožį megzti ir kokie čia siulai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2007 10 28, 16:22)
Sveikutės. Gal kas galite paaiškinti kaip tokį grožį megzti ir kokie čia siulai

user posted image

Matau, plonyciu mezginiu megeju yra ir dar!!!

Spalva - nuostabi, megztukas - puikus. Jei is kokio suuuuper plono moherio ir masina, tai ziu, ir nurauktum taip pat. Nes cia masininis kurinys.... Pradedanciajai smile.gif Nes lygiom graziom akelem nuvarytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 28 spalio 2007 - 16:48
Idedu nuoroda i saunios brites puslapi. . Pusamze moteriske uzsiima meniniu siuliuku dazymu: silko, alpakos, kid moherio - ir pardavineja. Surase paprastuti prieziuros sarasiuka. Labai nuosirdi, paprasta, patarianti. Kaip is kokios supermamos!!!
Atsakyti
O toki megztuka is moherio, a?
user posted imageuser posted image
Atsakyti
tikrai nieko,toks ir paltas galėtų būti iš storos mocheros
Atsakyti
Gal žinote kur galėčiau rasti ilgų liemenių pavyzdžių? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
rodausi savo nauja megztuka

nesimato kazkodel sad.gif
meginu sitaip megstukas pukuotukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 04 lapkričio 2007 - 17:17
ggte, labai gražus megztukėlis thumbup.gif thumbup.gif Bet jaučiu šiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiltas koks, sakyk kas čia per siūliukai g.gif .Labai jau ir aš norėčiau tokio pūkučio. bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=qqte,2007 11 04, 18:00]
rodausi savo nauja megztuka

Man irgi patiko, jaukus šiltas, o ir madingi dabar tokie minimalistiniai gražuoliukai.Bus su juo gera:)) 4u.gif Galėsi po žiemos vartais gulėti - nesušalsi:)
Atsakyti

QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 05, 17:10)
ggte, labai gražus megztukėlis thumbup.gif  thumbup.gif Bet jaučiu šiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiltas koks, sakyk kas čia per siūliukai g.gif .Labai jau ir aš norėčiau tokio pūkučio. bigsmile.gif

siuliukai angora, sveriami..pirkau ditekse
tik jie nearode kaip su pukuciu
pukutis islindo kai pradejau megzt
Atsakyti
o kur tas diteksas?
Atsakyti