Juokai
Vakar VERO MODOJE matuojusi dzinsus, prie ju paemiau balta moherio megztuka. Nupukavo jis dzinsus narmaaaliai. Pardaveja (atnese man kitus dzinsus) sako - tai jus nebijokit, po poros plovimu tie pukiukai nusiskalbs....
Aisku, ji turejo omeny, kad megztinis nebesisers, bet nuskambejo - kaip moherio ir nebeliks...
Grazu - parduotuvese pasirodo megzti moherinaii daikteliai, kid mohair galima jau labai ivairios pasirinkti. Ziurejau vakar kid su silku.. AJ, koks grozis!!! Tokia ledo saltumo melsva. Oj... Niu, bet reikia pristabdyt arklius su tais projektais... Arba pirkti mezgimo masina. Nes patrauke ant plonyyyyciu mezgineliu
Sveikutės. Gal kas galite paaiškinti kaip tokį grožį megzti ir kokie čia siulai
QUOTE(jusda @ 2007 10 28, 16:22)
Matau, plonyciu mezginiu megeju yra ir dar!!!
Spalva - nuostabi, megztukas - puikus. Jei is kokio suuuuper plono moherio ir masina, tai ziu, ir nurauktum taip pat. Nes cia masininis kurinys.... Pradedanciajai Nes lygiom graziom akelem nuvarytas
O toki megztuka is moherio, a?
Gal žinote kur galėčiau rasti ilgų liemenių pavyzdžių? Būčiau labai dėkinga
ggte, labai gražus megztukėlis Bet jaučiu šiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiltas koks, sakyk kas čia per siūliukai .Labai jau ir aš norėčiau tokio pūkučio.
[quote=qqte,2007 11 04, 18:00]
rodausi savo nauja megztuka
Man irgi patiko, jaukus šiltas, o ir madingi dabar tokie minimalistiniai gražuoliukai.Bus su juo gera:)) Galėsi po žiemos vartais gulėti - nesušalsi:)
rodausi savo nauja megztuka
Man irgi patiko, jaukus šiltas, o ir madingi dabar tokie minimalistiniai gražuoliukai.Bus su juo gera:)) Galėsi po žiemos vartais gulėti - nesušalsi:)
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 05, 17:10)
ggte, labai gražus megztukėlis Bet jaučiu šiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiltas koks, sakyk kas čia per siūliukai .Labai jau ir aš norėčiau tokio pūkučio.
siuliukai angora, sveriami..pirkau ditekse
tik jie nearode kaip su pukuciu
pukutis islindo kai pradejau megzt
o kur tas diteksas?