Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

QUOTE(Viliuteee @ 2007 10 22, 19:39)
Aš mezgiau nusižiūrėjusi į Statkevičių,tik ne suknelę,o kostiumėlį.Rodos neblogai gavosi.
JIS ČIA:
http://public.fotki....aujausi-darbai/

O kokio ilgio toki sijona geriau megzti.
Esu pasimetusi, nes su ta viela pasimatuoti neiseina, tiesiog patarkite 4u.gif
Atsakyti
aš mezgiau šiek tiek žemiau keliu.pirmą kartą kai mezgiau tai ištraukiau virbalus ir pamatavau.man užteko to ružavo sijono 1-os schemos ,ją pratesiau nuo 85 eilės dar tokiu pat rašteliu 20 cm.Kai išskalbiau apie10cm patįso.
Linkiu kantrybės,ir aš su vestuvine vargstu,dar atsakomybė pirmą kartą tokį darbą dirbant.
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 10 26, 10:54)
Linkiu kantrybės,ir aš su vestuvine vargstu,dar atsakomybė pirmą kartą tokį darbą dirbant.

Pasirodykit eigoje arba kai atsibos, mes pulsim girti, aikčioti, virsti nuo kėdžių, azartas baigti darbelį bus garantuotas tongue.gif

Labai gražūs Jūsų mezginiai, nėriniai...
Atsakyti
Labas merginos, nusipirkau moheros o ji labai pukuojasi, tiesiog visi namai pilni pūkų doh.gif gal žinot kokių gudrybių, kad nebesipukuotų ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, ziurinejau ta sijoneli "ruzava". Bandziau megzti, bet nelabai suprantu schemos... Gal kas galite paaiskinti ka reiskia, kai scemoje nurodyta x4 ????
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2007 10 26, 15:10)
Labas merginos, nusipirkau moheros o ji labai pukuojasi, tiesiog visi namai pilni pūkų  doh.gif  gal žinot kokių gudrybių, kad nebesipukuotų  ax.gif

Kažkada esu girdėjusi, kad naujus angorinius megztukus siūlo kameroj palaikyt, bet tikrai nežinau, ar padeda doh.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dija24 @ 2007 10 26, 19:01)
Sveikutes, ziurinejau ta sijoneli "ruzava". Bandziau megzti, bet nelabai suprantu schemos... Gal kas galite paaiskinti ka reiskia, kai scemoje nurodyta x4  ????

Tikėtina, kad kartoti 4 kartus mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Kaip jums tokia moherines suknikes ideja? Baigsiu savo balta, ir ... gal... sita?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 26 spalio 2007 - 19:25
QUOTE(gadget3 @ 2007 10 26, 20:22)
Kaip jums tokia moherines suknikes ideja? Baigsiu savo balta, ir  ... gal... sita?

labai graži bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 10 26, 07:39)
Aciu!!!
Kaip tik pradejau savo suknytes rankoves, ir abejojau, ar mano ideja - kaspinas placiu rankoviu apacioje - bus grazu. Matau - bus tikrai grazu smile.gif

O cia tavo tik 'rankoves', ar yra ir nugareles uzuomazgos? Butu idomu pamatyti is nugaros smile.gif

ne is nugaros eina paprastai be jokiu pagrazinimu
Atsakyti
Januse, dekui uz atsakyma smile.gif Ziurek, radau (dar vienai suknytei???) saunia rankoviu ideja:
user posted image

Zuikiniauskiene, gali drasiai nusiziuret (suknyte). Beje, prancuzai pristato daug sukneliu is tipo kasmyro/moherio "dvelksmas", t.y. pluoste paties kasmyro ar moherio - iki 20 procentu, gerasias savybes panaudoja, o tvirtuma ir silkinuma isgauna kitom sudedamosiom.
Papildyta:
Dar viena ideja - megztiniasalis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 28 spalio 2007 - 07:46
QUOTE(gadget3 @ 2007 10 26, 20:22)
user posted image

Kaip jums tokia moherines suknikes ideja? Baigsiu savo balta, ir  ... gal... sita?

Ooo kokia suknute, kazin is storesniu siulu kaip gaututsi, nes su plonais neturesiu tiek kantrybes.
O tas megzstiniasalis, ten kaip suprantu viena rankove?
Atsakyti
Laumar - taip, kaip matosi. Yra viena rankove, ir skvernas, pereinantis i saliko gabala. Kaip radau vienam tinklapy, taip ikroviau. Jauciu, is kokiu svelniu ir plonesniu siulu su moheriu smile.gif smile.gif smile.gif atrodytu puikiai. As dar deciau kokias juostikes tam skvernui paryskinti...
Atsakyti