Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

QUOTE(Viliuteee @ 2007 10 24, 18:05)
Gal kas mokat parą ilginti,kad būtų laiko tokiems gražiems dalykėliams pasidaryti.Aš tik pažiūriu nuotraukas,seilę pavarvinu ir atidedu senatvei.

O gal kas numegzt mokėtų ar bent schemutę mesteltų? doh.gif Kaip toj dainoj: Tu numegzk man, mama, kelią.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2007 10 24, 16:29)
čia tai geras! na ir išradingumas, gadget3! thumbup.gif

bigsmile.gif Cia ne mano, cia vienos pranvuzes, bet pagalvojau, kad ideja - super!!!

Pas mane ivykis - suknytes prieki su nugara susiuvau, ilindau, paziurejau - kol kas viskas kaip planuota!!!
Atsakyti
sijonuka mezgiau is Kid moheros, kur berods 250 m. tai sunaudojau nepilnus 2 matkelius. Buvau nusipirkusi tris, tai dar liko kokiam topui prie sijono. biggrin.gif
Is tiesu is Kid moheros esu ir daugiau daiktu mezgusi, labai faini siulai.
Atsakyti
Ader, taip ir isisuki - nuo vieno lieka, kita pradedi, DAR nusiperki smile.gif
As, nuejusi i mylima siulu parduotuve, paskutinikart trims idejoms apsipirkau smile.gif
Atsakyti
aš irgi daug iš tokių mezgiau,o dabar nusipirkau Linate maži apvalūs kamuoliukai taip pat250m (Super Kid Mohair) triušis nupieštas.Mezginys dar gražiau atrodo,tik kažin kiek tįsta,kaip nešiojasi.Sudėtis 85%moheros,turėtų būti geri.
Atsakyti
biggrin.gif ne tas zodis gadget, as koki menesi pailsiu, o paskui kai uzsivedu tai sustot negaliu, visko noriu, visko reikia.
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 10 25, 11:57)
aš irgi daug iš tokių mezgiau,o dabar nusipirkau Linate maži apvalūs kamuoliukai taip pat250m (Super Kid Mohair) triušis nupieštas.Mezginys dar gražiau atrodo,tik kažin kiek tįsta,kaip nešiojasi.Sudėtis 85%moheros,turėtų būti geri.

O kokia tokių siūlų kaina ir kur perki?
Atsakyti
kaina 8.50,o pirkau Telšiuose,anksčiau jų nebuvo ar nepastebėjau.Reiks pklausti parduotuvėje ar jie senai jais prekiauja,ar naujai gavo
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 10 22, 20:39)
Aš mezgiau nusižiūrėjusi į Statkevičių,tik ne suknelę,o kostiumėlį.Rodos neblogai gavosi.
JIS ČIA:
http://public.fotki....aujausi-darbai/

oooooooooooooooooooooo ir as tokio noreciau, bet laiko tiek ir kantrybes neturiu.
Pala, dabar prisiminiau, lyg skaiciau, kad kazka apie klientes rasei , tai jei mezgi tokius nuostabius darbus, kiek toks kainuotu , prasau i AZ
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2007 10 25, 13:17)
biggrin.gif ne tas zodis gadget, as koki menesi pailsiu, o paskui kai uzsivedu tai sustot negaliu, visko noriu, visko reikia.

As ilsejausi pusmeti smile.gif Po to emiau ir sulieknejau. Jauti jega - vel visko reikia, ir is naujo, ir daug, ir... Bankrotas fizinis (nespeji sumegzt prisipirktu siulu).

Vaiksciojai po www.phildar.com? Super saitas, ir megztukai tokie idejiniai, nuotraukos dideles, ryskios, dar kataloga pavartai - ir aida!
Atsakyti
user posted image[/IMG]
lelyte biggrin.gif
Papildyta:
user posted image

Dar vienas darbelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2007 10 26, 01:31)
user posted image

Dar vienas darbelis biggrin.gif

Aciu!!!
Kaip tik pradejau savo suknytes rankoves, ir abejojau, ar mano ideja - kaspinas placiu rankoviu apacioje - bus grazu. Matau - bus tikrai grazu smile.gif

O cia tavo tik 'rankoves', ar yra ir nugareles uzuomazgos? Butu idomu pamatyti is nugaros smile.gif
Atsakyti