sijonuka mezgiau is Kid moheros, kur berods 250 m. tai sunaudojau nepilnus 2 matkelius. Buvau nusipirkusi tris, tai dar liko kokiam topui prie sijono. Is tiesu is Kid moheros esu ir daugiau daiktu mezgusi, labai faini siulai.
aš irgi daug iš tokių mezgiau,o dabar nusipirkau Linate maži apvalūs kamuoliukai taip pat250m (Super Kid Mohair) triušis nupieštas.Mezginys dar gražiau atrodo,tik kažin kiek tįsta,kaip nešiojasi.Sudėtis 85%moheros,turėtų būti geri.
aš irgi daug iš tokių mezgiau,o dabar nusipirkau Linate maži apvalūs kamuoliukai taip pat250m (Super Kid Mohair) triušis nupieštas.Mezginys dar gražiau atrodo,tik kažin kiek tįsta,kaip nešiojasi.Sudėtis 85%moheros,turėtų būti geri.
oooooooooooooooooooooo ir as tokio noreciau, bet laiko tiek ir kantrybes neturiu.
Pala, dabar prisiminiau, lyg skaiciau, kad kazka apie klientes rasei , tai jei mezgi tokius nuostabius darbus, kiek toks kainuotu , prasau i AZ
As ilsejausi pusmeti Po to emiau ir sulieknejau. Jauti jega - vel visko reikia, ir is naujo, ir daug, ir... Bankrotas fizinis (nespeji sumegzt prisipirktu siulu).
Vaiksciojai po www.phildar.com? Super saitas, ir megztukai tokie idejiniai, nuotraukos dideles, ryskios, dar kataloga pavartai - ir aida!