Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

Na jau kostiumelio grozis thumbup.gif Saunuole,Vilutee. good.gif
Atsakyti
Labai gražu 4u.gif biggrin.gif
O gal galėtum įdėti nuotraukytę su manekene tongue.gif
Atsakyti
vakar jau tingejau fotkintis, velai vakare baigiau, idesiu ir su manekene. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2007 10 24, 09:10)
Na aš prižadėjau, tai ir įdedu savo sijonuką. Nemezgiau jo plataus, nes saulės kliošai man netinka  biggrin.gif
Vakar pasimatavau, tai atrodo tikrai super. Tik va reikia sugalvoti, ką prie jo apsirengti  biggrin.gif

labai grazu smile.gif
raudonas pasijonis daug graziau nei juodas thumbup.gif
Atsakyti
Super sijonukas, visikai sutinku, kad raudonas pasijonis thumbup.gif
Atsakyti
ader
Valioooo, sulaukėm,man jis elegantiškas, vakarinis ,prabangus.Gražu. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
dariau toki universalu, galima bus nesioti ir su juodu ir su raudonu pasijoniu. su raudonu is tiesu prabangiai atrodo, o su juodu labiau kasdieniskai.
aciu uz pagyrimus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2007 10 24, 08:52)
vakar jau tingejau fotkintis, velai vakare baigiau, idesiu ir su manekene.  biggrin.gif

thumbup.gif sijonukas. Man irgi gražiau atrodo su raudonu pasijoniu wub.gif . Bet keičiant juos daug smagiau ir daugiau prie kokių drabužių pritaikyt galima, be to kiekvieną kartą atrodys kaip kitas sijonukas thumbup.gif .

Kiek siūliukų ir kokio metražo suniamniojo blush2.gif, t.y. sunaudojai? Jei kartojuosi su klausimu, prašau nepykti, nes nelabai spėju viską nuolat skaityti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Super sijonas! Puiki mintis - keisti pasijonius smile.gif

Ech, pasiziuri kitu darbelius, ir taip isigeidi visko!!!! Nusiunciau draugei nuoroda www. phildar.com , tai ji atrase NORIU VISU MEGZTINIU. Po to tik sprendem, kur juos isnesiotume smile.gif

Tikiuosi, mano balta pukuota suknyte iseis kaip sumanyta, ir galesiu ideti - pasidalinti vaizdu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 24 spalio 2007 - 11:40
Beje, ziema salta ir moheris praverstu ne tik mums smile.gif
user posted image
Atsakyti
čia tai geras! na ir išradingumas, gadget3! thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas mokat parą ilginti,kad būtų laiko tokiems gražiems dalykėliams pasidaryti.Aš tik pažiūriu nuotraukas,seilę pavarvinu ir atidedu senatvei.
Atsakyti