Na jau kostiumelio grozis Saunuole,Vilutee.
Labai gražu
O gal galėtum įdėti nuotraukytę su manekene
O gal galėtum įdėti nuotraukytę su manekene
vakar jau tingejau fotkintis, velai vakare baigiau, idesiu ir su manekene.
QUOTE(ader @ 2007 10 24, 09:10)
Na aš prižadėjau, tai ir įdedu savo sijonuką. Nemezgiau jo plataus, nes saulės kliošai man netinka
Vakar pasimatavau, tai atrodo tikrai super. Tik va reikia sugalvoti, ką prie jo apsirengti
Vakar pasimatavau, tai atrodo tikrai super. Tik va reikia sugalvoti, ką prie jo apsirengti
labai grazu
raudonas pasijonis daug graziau nei juodas
Super sijonukas, visikai sutinku, kad raudonas pasijonis
ader
Valioooo, sulaukėm,man jis elegantiškas, vakarinis ,prabangus.Gražu.
Valioooo, sulaukėm,man jis elegantiškas, vakarinis ,prabangus.Gražu.
dariau toki universalu, galima bus nesioti ir su juodu ir su raudonu pasijoniu. su raudonu is tiesu prabangiai atrodo, o su juodu labiau kasdieniskai.
aciu uz pagyrimus.
aciu uz pagyrimus.
QUOTE(ader @ 2007 10 24, 08:52)
vakar jau tingejau fotkintis, velai vakare baigiau, idesiu ir su manekene.
sijonukas. Man irgi gražiau atrodo su raudonu pasijoniu . Bet keičiant juos daug smagiau ir daugiau prie kokių drabužių pritaikyt galima, be to kiekvieną kartą atrodys kaip kitas sijonukas .
Kiek siūliukų ir kokio metražo suniamniojo , t.y. sunaudojai? Jei kartojuosi su klausimu, prašau nepykti, nes nelabai spėju viską nuolat skaityti .
Super sijonas! Puiki mintis - keisti pasijonius
Ech, pasiziuri kitu darbelius, ir taip isigeidi visko!!!! Nusiunciau draugei nuoroda www. phildar.com , tai ji atrase NORIU VISU MEGZTINIU. Po to tik sprendem, kur juos isnesiotume
Tikiuosi, mano balta pukuota suknyte iseis kaip sumanyta, ir galesiu ideti - pasidalinti vaizdu.
Ech, pasiziuri kitu darbelius, ir taip isigeidi visko!!!! Nusiunciau draugei nuoroda www. phildar.com , tai ji atrase NORIU VISU MEGZTINIU. Po to tik sprendem, kur juos isnesiotume
Tikiuosi, mano balta pukuota suknyte iseis kaip sumanyta, ir galesiu ideti - pasidalinti vaizdu.
Beje, ziema salta ir moheris praverstu ne tik mums
čia tai geras! na ir išradingumas, gadget3!