Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš mocheros

Mane toks atsakymas tenkina, kaip ir darbas, taip ir atsakymai iš širdies,nuoširdūs.Smagu už tokį žmogų, ir darbai ir mintys pozityvūs.Sėkmės darbuose.Lauksim vestuvinės suknios:)) 4u.gif Ir jei ne paslaptis kiek preliminariai kainuotų tokio sijono numezgimas(galima į asmeninę dėžutę)
Atsakyti
Sveikos, merginos!

Svaigau, svaigau ir pradejau megzti suknyte balta pukuota (siulai - link plonesniojo moheris maisytas su vilniuke, nevisai kiaura, bet puiku), ir jau paskui pradejau (kai susiplanavau dar du milijonus smile.gif modeliu) ieskotis kitu, labiau patyrusiu.

Apziurejau juodai balta kostiumeli ir oooooooooooooooooooooooooo kaip tokio isigeidziau...
Gal Statkevicius kartais ir pasneka i tvoras, bet jau rubelius tai moka, moka vaikinas galvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 10 22, 20:39)
Aš mezgiau nusižiūrėjusi į Statkevičių,tik ne suknelę,o kostiumėlį.Rodos neblogai gavosi.
JIS ČIA:
http://public.fotki....aujausi-darbai/

swoon.gif nu jau grooozis, super mezgeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 10 19, 20:49)
gal tas viršutinis kiek panašus  g.gif Čia

Man gal visai ir tiks. Aciu 4u.gif

Aš mezgiau nusižiūrėjusi į Statkevičių,tik ne suknelę,o kostiumėlį.Rodos neblogai gavosi.
JIS ČIA:

Liuks. Grazu. Labai labai. wub.gif wub.gif Mane ir kainos domina. Gal galima az.
Atsakyti
ir pas mane saulės kliošas,mezgiau pagal tą schemą.Tik pabaiga rašto nebetilpo.Ir kartojau aš rašto motyvą 17 kartų.Siūlų sijonui reiktų kokių 6vnt,žinokit senokai mezgiau nebepamenu tiksliai visko.
Papildyta:
mezgiau 4 nr virbalais,bet geriau būtų 5,tik pas mus nėra tokio nr. su valu pirkti,bet aš mezgiau labai laisvai.

Papildyta:
O sijono apačia iš kelių šimtų akių ,tai atrodė ,kad visai neina į priekį.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jau kaip pradžiuginai 4u.gif Aš kaip tik ir mezgu į nr. 5 virbalais ir dar labai laisvai, tai gaunasi tinklas. Buvau labai išsigandusi, kad gaunasi labai platus, bet nuraminai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jau buvau beardanti, bet dabar vėl imsiuos darbo...Čia su tais sijonais gaunasi valios išbandymas, nes akių šimtai, manau, kad ir tūkstantį pasieksiu doh.gif doh.gif
Palinkėkite sėkmės ir optimizmo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina @ 2007 10 23, 18:41)
ir pas mane saulės kliošas,mezgiau pagal tą schemą.Tik pabaiga rašto nebetilpo.Ir kartojau aš rašto motyvą 17 kartų.Siūlų sijonui reiktų kokių 6vnt,žinokit senokai mezgiau nebepamenu tiksliai visko.
Papildyta:
mezgiau 4 nr virbalais,bet geriau būtų 5,tik pas mus nėra tokio nr. su valu pirkti,bet aš mezgiau labai laisvai.

Papildyta:
O sijono apačia iš kelių šimtų akių ,tai atrodė ,kad visai neina į priekį.

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
jau kaip pradžiuginai 4u.gif Aš kaip tik ir mezgu į nr. 5 virbalais ir dar labai laisvai, tai gaunasi tinklas. Buvau labai išsigandusi, kad gaunasi labai platus, bet nuraminai 4u.gif  4u.gif  4u.gif Jau buvau beardanti, bet dabar vėl imsiuos darbo...Čia su tais sijonais gaunasi valios išbandymas, nes akių šimtai, manau, kad ir tūkstantį pasieksiu  doh.gif  doh.gif
Palinkėkite sėkmės ir optimizmo blush2.gif

tikrai nuoširžiai linkiukantrybės nes kai puse ilgio pasieki,rodos vietoje stovi,numezgi per dieną kelis cm.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ...be zodziu koks kostiumelis.O mane kankina vienas klausimas.Ar labai tysta tokie sijonukai?Ar ne issisedi?Gal kuri jau isbandziusi esat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriauklyte @ 2007 10 23, 20:35)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ...be zodziu koks kostiumelis.O mane kankina vienas klausimas.Ar labai tysta tokie sijonukai?Ar ne issisedi?Gal kuri jau isbandziusi esat  4u.gif

galiu patvirtinti,nei tįsta,nei išsisėda.Tiesa pirmą kartą išskalbus apie 10 cm patįsta,aš visus mezginius prieš atiduodama klientėm išskalbiu,t.y.patikrinu,kad po to nebūtų problemų.Ir džiovinti žinoma reikia patiesus ant ko nors.
Atsakyti
JIS ČIA:

Šaunuolė thumbup.gif Šitas sijonas galutinai išvertė mane iš koto,megsiu suknelę,kur jau planuoju kelis metus blush2.gif Sėkmės darbuose 4u.gif
Atsakyti
Na aš prižadėjau, tai ir įdedu savo sijonuką. Nemezgiau jo plataus, nes saulės kliošai man netinka biggrin.gif
Vakar pasimatavau, tai atrodo tikrai super. Tik va reikia sugalvoti, ką prie jo apsirengti biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2007 10 24, 09:10)
Na aš prižadėjau, tai ir įdedu savo sijonuką. Nemezgiau jo plataus, nes saulės kliošai man netinka  biggrin.gif
Vakar pasimatavau, tai atrodo tikrai super. Tik va reikia sugalvoti, ką prie jo apsirengti  biggrin.gif
user posted image

user posted image

Grazu 4u.gif gundaus ir as sijonui smile.gif arba suknytei
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2007 10 24, 07:10)

bigsmile.gif Koks grazus ir elegantiskas sijonas wub.gif
Atsakyti